Sommaren utan sol.

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi en liten tillställning igen ;) Far o Tobbe var här o åt o drack. Som vanligt kom vi inte i säng förrän vid 5-tiden, så idag är man lagom pigg... Häller i mig kaffe o cola i ett tappert försök att vakna till liv igen. Ikväll ska vi hem till Gro o blir bjudna på mat. Trevligt! Men som vanligt när vi gör ett rymmningsförsök från lägenheten så öser det ner ute... Jag är inte förvånad...
 
Idag trodde jag att vi skulle bli en medlem mindre i familjen... JumJum har börjat tugga på sladden i köket, o trots våra försök att avstyra det hela genom att smeta på tabascoblandningar, bitterspray, ge honom en hög leksaker o hota honom med allt vi kan komma på så är han där efter 2 sekunder igen. Så om han inte får en dödlig stöt, så kommer vi att döda honom!
Nu ska vi testa att kleta på wasabi o stopp o väx.
Alla tips på hur vi ska få ett slut på det här uppskattas.

Semestern har mest bestått av ätande o att försök att hinna med så många Xena-avsnitt per dag som bara är möjligt. Än så länge går det över förväntan.
Imorgon kommer Mias mor o lillebror hit o hälsar på, som tur är har vi ju en lägenhet extra som dom kan bo i. Vi var där o städade i dagarna o överlevde trots alla dammråttsanfall.




.
 
Efter X antal timmar Xenatittande är det aldrig fel med lite ögonmassage.



Jummisen i kvällsolen.

Kommentera inlägget här :