pisshund...

publicerat i Allmänt;
Igår blev man gammal. 23. Känner ju att svalorna däckar lite extra idag o att synen sviker ännu mer. Fick middag av Mia på balkongen o sen låg vi o myste i sängen framför teven. Idag ska vi till butlers på quizen :)
Imorse va jag nästan säker på att det skulle bli en hund mindre i familjen. 03.30 började han gnaga på¨våra skor, yla o skälla. Vi va nära att kasta ut honom för balkongen. Nu har vi varit på torp o shoppat antiskällhalsband o munkorg till honom. Det går inte att lämna honom ensam. Han är så mammig.. Han skäller o ylar hysteriskt, men nu ska det väl bli ändring på det. Det är helt ofarligt. Sitter en liten dosa som sprejar vatten när han skäller. Han är ju smart o lär sig snabbt, så förhoppningsvis lär han sig snart att skäller han så får han sig ett sprut ;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av modern:

Grattis än en gång gamling....

2:a kommentar, skriven , av Johanna:

Grattis i efterskott!! Du har inte funderat på att köpa DAP? Naturligt lugnande, som utsöndrar feromoner (eller vad det nu heter haha) och kan göra hunden lugnare o tryggare. Vet många som blivit hjälpt av just det medan dom ensamhetstränat o så.. Finns som väggdosa (som man pluggar in i kontakten) på apoteket och håller i minst nån månad tror jag. Kolla apotekets hemsida för mer info: - djur -hund - stress o oro.

Kommentera inlägget här :