Svininfluensa and such..

publicerat i Allmänt;
Då har det blivit ett uppehåll med bloggandet igen, var ju ganska flitig där ett tag. Men idag har himlen öppnat sig, o varken jag eller barnen vill ut. Så man får sysselsätta sig bäst man kan inne idag!  Lite tvätt, disk osv..
De senaste dagarna har älskling varit sjuk. Svin-flunsan tänkte vi genast, men det visade sig vara vanlig fågelinfluensa, så det är redan på bättringsvägen. Jag gjorde givetvis mitt bästa för att ta hand om henne.

Igår såg vi på Tusenbröder, precis heeeela dagen. Jag drömde om bankrån o Snask-Håkan o bögpoliser halva natten sen. Jag blev glad när jag vaknade.

Jag o Nova ska börja träna nu. Hon har börjat få kärringhäng säger hon. Well, jag har väl ungdomsfett att bli av med då. Har fastnat på en jävla platå nu, går inte ner mer. Så nu blir det träning!! Men just nu är det riktigt dåligt med pengar, så det får bli nästa månad. Vi får väl promenera med hundarna så länge?
Men eftersom det ska vara pissväder resten av veckan, så får jag väl förlita mig på "The power of Nutrilett" så länge. O spring i trapporna med pissnisse.


Sitter framför teven o datorn samtidigt som vanligt o den nya Apolivareklamen kommer till min förskräckelse igen. Denhär kvinnan (?) är så fruktansvärt skräckijagande. O så har dom en liten visa som hämtad ur en skräckfilm på det. Ta bort!!



!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av novalie:

har du tre eller comviq??

Kommentera inlägget här :