Sen sist..

publicerat i Allmänt;
Så... vad har hänt det senaste? Lägenheten är färdigstädad o tömd o nycklarna är lämnade. Nu är allt där det ska vara :) Väldigt skönt o mycket billigare att bara ha en lägenhet ;)
I lördags var vi i västra frölunda på familjeträff för JumJum. Fem hundar o deras familjer i ett litet vardagsrum. Det va kaos, men det gick bra o alla kom överens, förutom mamma Bella som va en liten bitterfitta. Hon blev väl oroligt för att hennes barn skulle flytta hem igen ;)
Far körde oss dit o skulle sen ta en sväng till gbg centrum o shoppa loss undertiden som vi träffade hundfamiljen. När det blev dags att bege sig ringde pappa o sa att han skulle vara där han lämnat oss om en kvart. Så vi knallade ut o satte oss på en bänk på utsatt tid. Minuterna gick, men ingen Clintanliknande man syntes till. Sen ringer han tillslut, mäkta irriterad o säger att vi får ta en Taxi till frölunda torg, för det är bara dit han kommer. Lokalsinnet har tagit semester. Vi försöker förklara vägen så gott vi kan, o börjar gå mot torget som låg sisådär 15 mil bort. Efter ytterligare 30 minuter har han fortfarande inte hittat fram till oss o vi börjar bli oroliga för att vi får gå till Uddevalla.
Men hem kom vi efter mkt om o men...

Idag har jag agerat hemmafru. Tagit hand om lillkillen, städat, diskat o tvättat. Mia kom hem en sväng förut med ett par jättemysiga duntofflor o en Nikita tröja. Jag fryser ju konstant så jag kommer nog att bo i mina nya tofflor! Nu behöver jag bara en pyjamas, så ska jag nog överleva vintern i år också! Tack hjärtat! :)

Idag kommer även min lillasyster hem till mamma. Ska gå o titta på henne på onsdag tänkte jag. Undrar om hon ser ut som ett mögligt russin på riktigt också?

Imorgon är det tänkt att jag ska fika med bästaste Beckie när hon ändå har vägarna förbi civilisationen :) Det gäller att passa på :) Vi hoppas på fint väder för en utefika, men det kan man väl lägga ner direkt...

Just nu är jag halvdöd efter för lite sömn o ha varit igång hela dagen, så förhoppningsvis kan jag sova gott inatt. Ska snart göra mig iordning (rättare sagt fixa till mig så att jag inte skrämmer någon när jag går ut) o gå o möta Mia o Tobbe. Sedan återvänder vi hit för att titta på fotbollen. Jag ser med stor ångest fram mot dom två sista avsnitten av Xena senare ikväll. Vad ska vi lägga all vår tid på nu???





JumJum o lillasyster Tindra pussas lite :)


Brorsan Gimli



Tre av syskonen.

Gääääsp!!

publicerat i Allmänt;
Riktigt trött idag o vaknade med huvudvärk. Beror nog på pissvädret...
Men igår var jag oförskämt pigg! :)
Ringde nyss en kille o ville komma o kolla på lägenheten, så han kommer antagligen senare idag. Håll tummarna för att han tar den!

Igår va en bra dag :) Började med att tvätta o färga håret. Tog sen en sväng på stan på förmiddagen o köpte lite presenter till Tiger o Mia :) Pantade våra tusen burkar o flaskor o hämtade mina nya linser. Sen åkte jag o mor hem till Maggan o hälsade på henne, Kristina, Markus, Beckie, Simon o lilla Tiger. Guuud vilken söt unge! Riktig liten tjockis! :) Han fick en mössa till vintern av mig o Mia, o ett par svarta byxor av mamma.
Jättekul att träffa Beckie! (o dom andra också såklart) Vi ska antagligen ta en fika på Tisdag med :)

Idag blir det packande o lite flyttande. Förhoppningsvis kan jag flytta ner datorn + stol o databord idag, beror på vilken bil mor har.

Vi planerar vår resa till Bristol för fullt :) Mia ringde nyss o hade hittat ett billigt B&B. Eftersom vi inte är miljonärer än (när tusan ska pengarna trilla in?) så letar vi efter billigaste alternativen. Vi hoppas på att kunna ge oss av i Januari nästa år.

Ikväll har vi bjudit hit Maria, Tove o Gro. Får väl se vilka som dyker upp, men Gro kommer ju iaf, hon är ju deltidsinneboende ;)

Ha det bäst!

 
Jag o lilla Tiger :) (Kristinas kort)



I full färd med att färga håret

publicerat i Allmänt;
I onsdags var det hundträff vid Riverside :) Efter en hel del packande i lägenheten promenerade jag o lillkillen o mötte Mia för att invänta Laila, Zouglo, Madde o Cesar. Dom lekte fint alla tre, dock tyckte nog Zouglo att JumJum faktiskt var hans eftersom det var dom som lekte först!!
Nu sprang dom bara o lekte medans vi satt o tjötade i solen, men nästa vecka ska vi försöka att göra lite övningar också.
Sen på kvällen satt vi bara jag o hjärtat o tog några öl o lyssnade på musik, en mycket mysig kväll! ♥
Hjälp.. Det känns som om det här börjar bli en hundblogg.. (börjar?)

Igår såg vi "Milk" med Sean Penn i huvudrollen, som handlar om Harvey Milk som antagligen haft en av dom största betydelser för homosexuellas rättigheter någonsin. Vi hade nog inte varit där vi är idag om det inte vore för honom, så det är en film alla bör se!

Idag vaknade jag när Mia gick upp, tänkte att jag skulle lägga mig o sova några timmar till, men eftersom det tar ganska många timmar för min hjärna att börja arbeta på morgonen så var det lika bra att gå upp eftersom jag har en hel del att göra idag. Ska fixa det lite här hemma så att det blir fint innan jag går någon stans, aktivera lillhunden (aka lurvröven), handla lite, tigga bananlådor o sen upp till lägenheten o packa o flytta. Jag har väldigt mkt saker som jag inte kommer att behöva längre, så jag kommer att ta bilder o lägga ut allt sånt här. Kommer både att sälja billigt o ge bort. Så, håll koll!!

Jag har varit stressad o grinig en längre tid utan orsak, men nu har det släppt o allting känns lugnt o skönt. Dock får jag lite panik om jag inte aktiverar mig, men det är å andra sidan ganska skönt!

Nu har jag tjatat nog för idag!
Puss o kram på nära o kära
O största pussen på lilla familjen! Love you!  *♥*

Mammornas duktiga kille!

publicerat i Allmänt;
Igår var det då andra gången på valpkursen. det gick mycket bättre! Så vi kanske inte ska ge upp hoppet än ;) Han pep inte alls lika mkt den här gången heller.
Vi tränade spår (dock inget vi kommer att syssla med) o kontaktövningar o han skötte sig jättebra! (även om jag klantade mig lite)
När vi kom hem tvärdäckade han o sov som en liten sten :) Vi trodde att vi skulle få hem, men som tur va så va Laila så snäll o kom o hämtade oss! :)

Så är det ju dethär med bantningen. Det går faktiskt bra. Mia kör med GI o jag kör med nutrilett. Ligger på -2.5 kg nu o målet är - 7 kg. Ska köra Nutrilett en vecka till o sedan börja gå över till vanlig mat igen. Min hy har blivit mycket bättre nu det senaste, men om det beror på öljästtabletterna eller att jag slutat äta massa fet skit vet jag inte, men det spelar inte så stor roll. Nu ska jag plocka undan lite här innan far kommer o fikar! Övriga planer för dagen är att fara upp till lägenheten o packa så mycket det bara går (om jag får tag i bananlådor vill säga) o sedan hundträff!

Puss o hej!!

Hej o håååå

publicerat i Allmänt;
Idag har varit en mycket bra dag, trots idioter o städning en stor del av dagen. Igår flyttade vi sängen, vilket inte var jätteenkelt... Men tack vare Tobbes hjälp med flytt o att vi fick låna Gros bil, så gick det allt vägen. Vi fick slänga upp lite sängdelar på taket av bilen, sen satt jag o Tobbe o höll dom genom bilrutan. Jag fick sitta på Dennis bilbarnstol för att nå, med halva röven utanför. Det var en syn kan jag säga.
Men nu står sängen på plats iaf.

Skulle visa lägenheten för någon nöt idag, men han kom inte. 40 minuter senare ringde han, när jag var påväg hem igen. Jag sa trevligt att han får komma en annan dag, för jag har suttit o väntat på honom o jag har annat för mig. Då säger nöten att han ska minnsan ringa Uddavallahem o få nyckeln av dom o gå in o titta själv. Sen slängde han på luren. Visst. Lycka till. Hahahahaha, jävla pucko.

O en nyhet! Jag ska få en "lillasyster"! I hundform ;) Mamma har nu bestämt sig för en liten valp. 1:a september kommer hon. Sanslöst ful, men det kanske rättar till sig ;)

Ikväll blir det skola för lillkillen igen. Vi hoppas att han kan vara en aning tystare idag. Annars måste vi slakta honom med osthyveln.


Jummis liten o färsk. Lika busig då ;)


En stor kram till er i min närhet som har det svårt nu! Det blir bättre!!!!
O den största kramen o pussen till min fina sambo! PUSS!! <3

Borta?

publicerat i Allmänt;
Igår när Mia varit på det lilla jobbet, tog jag o hundarna på en promenad o gick o mötte henne för att inhandla diverse nödvändigheter (som vatten o snus). Väl hemma igen gick jag upp med varorna och den stora fula hunden o Mia gick ner till tvättkällaren med den mindre (men lika fula) hunden. Efter ca en halvtimmas slöande gick jag för att kika efter JumJum. Frågade Mia vart han var. "Det vet väl inte jag" fick jag till svar. Nähä.. Jag tittar lite till o säger att han är verkligen inte här.
Vi ropar båda på honom, men utan resultat. Då slår sig min tankspridda sambo sig för pannan o ropar: "Nej, nej, nej!!! JAG GLÖMDE HONOM PÅ BAKSIDAN!!!!!!"
Jag skrattade hela vägen ner (o en timma efteråt) när jag gick för att släppa ut honom.
Nu är det inte bara jag som glömmer saker ;)

Men jag tycker om henne iaf :P
Puss på vårat bortglömda barn, o på min Mia.

The year without a summer

publicerat i Allmänt;

Det är ett skinande klot på himmelen.. Jag har hört att det finns något som kallas "sol", så det måste vara den, men jag är inte säker.. Bäst att stanna inne.

I Tisdags började ju JumJum skolan. Alla andra hundar satt som små ljus med var sin liten gloria över sina pälsbeklädda små huvuden. JumJum gnällde o pep. Konstant. I två timmar.
Sen bajsade han på planen när kursledaren precis stog o berättade att man INTE fick rasta sin hund där.

Idag ska vi ut o fiska med Anastasia. Vi räknar förstås med att få med oss minst 12 kilo fisk hem.

Jag har fortfarande feber, huvudvärk o svettas som en gris när jag sitter still, och jag är sjukt trött. Måste sova en gång på dagen för att orka stå upp alls. Orkar ingenting. Diskar, lägger mig ner några minuter, ut med hundarna, lägger mig igen.. ja, så håller det på. Ska till vårdcentralen imorgon o hoppas på att dom kanske kan hitta vad mitt zombietillstånd beror på.

well, puss o kram!

Blääig...

publicerat i Allmänt;
Är en aning trött på att ha feber/huvudvärk/illamående varje dag. Varit så nu de senaste veckorna. Har det inte blivit bättre om några dagar så får jag beställa en tid på vårdcentralen o ta lite prover. Blir trött o grinig av att må dåligt hela tiden o av att inte orka göra något. Jag hade nog kunnat sova dygnet runt utan problem. Sen blir man ju inte piggare av dethär vädret direkt...
Malmö var trevligt, men jag längtade hem hela tiden. Men det va väldigt skönt o få lite sol några dagar! O det va väldigt kul att träffa Nataniel, även om jag var väldigt nära att strypa honom när han snarkade som en 400kilos gubbe den första natten ;)
Men bäst va att få komma hem till Mia ♥

Har inte gjort så mkt idag än. Varit på Tureborg o visat lägenheten o flyttat lite småsaker. Nu har jag druckit frukost o tagit mina vitaminer. Öljäst+järn (smakar skit) som är bra för hår, hud, naglar o ämnesomsättningen. O multivitaminer som även är uppiggande.
Ikväll ska JumJum börja skolan! :D Ska bli jättekul! Hoppas att det inte ösregnar, men det gör det nog med vår vanliga tur ;)

Övriga planer för veckan är att hälsa på Beckie, Simon o Tiger. O även att flytta o packa så mkt som möjligt.