Försöker iaf...

publicerat i Allmänt;
Sitter här o försöker göra bloggen snygg... Det går ju sådär, så jäkla svårt! Nu får det vara såhär tills imorgon, för nu blir det faktiskt sängen. Ska upp tidigt imorgon o ta hand om Jummis. Är på Ture nu, så då får jag en bra promenad före frukost!

Sov gott allihop o dröm vackra drömmar!

Fint besök :)

publicerat i Allmänt;
Idag kommer Ida! :D Så kul! ska ta med JumJum o gå o möta henne 12.20 på Kampenhof. Sedan blir det fika på någon uteservering o en sväng på stan. Efter det ska vi nog sola lite på balkongen.

Jag har börjat promenera varje dag innan frukost. Blev inspirerad av Nova som är så duktig! Men idag blev det bara en kvart, för jag höll på att rinna bort... Det är helt okej att bara dricka Nutrilett nu när det är så hiskligt varmt! Det enda man kan äta annars är sallad.
ligger på - 3.5 kg nu, så det fungerar iaf bra! :)

Igår va Kila o Anastasia här o vi tog några pissöl o kollade på fotbollen. Jag o Kila var väl lagom intresserade av fotbollen, men vi fick ju öl så då var det okej ;)
Ser fram mot Danmarksresan väldigt mycket! Hotellet är jättefint o ligger centralt brevid vattnet. Vi kommer nog trivas fint!

Nej, nu ska jag ta på mig ansiktet o sen bege mig mot Ida!

Hälsar på Ture idag.

publicerat i Allmänt;

Tog hundarna o promenerad hem till Tureborg imorse. Ska sova här ikväll, ha lite ensamtid. Det är nog viktigt att vi inte går o trampar på varandra 24 timmar om dygnet. Då får vi sakna varandra lite också :)
Det gör jag redan :)

På onsdag ska jag äntligen träffa Ida!! Ska bli sanslöst kul! Det måste va ett år sen vi sågs sist.. Det är ju hemskt.
Det är så tråkigt med alla som flyttat som man tappat kontakten med. Grethe, Ida, Jennie o en hel drös med andra..  O Mikaela såklart!! Nej, jag får skärpa mig o ta upp kontakten med alla igen.

I helgen blev det en hel del mat. Riktig mat :) Mest Mias jättegoda smörgåstårta. Så nu är det Nutriletten som gäller igen... Gått upp ett kg av mina tre förlorade över helgen, men det försvinner nog om någon dag. Man måste ju unna sig lite ibland. ;)
Jag har bestämt mig för att avvakta med Alli. Meningen är ju att man ska ha ett BMI på 28 eller mer när man äter dom o jag har 22.8. Så det är nog lagom bra. Men min kära mor ska köpa dom av mig, så då rullar det in lite cash också.

Nu ska jag fortsätta städa här så att jag slipper snubbla på dammråttorna.

Pussar på min lilla familj o mina fina vänner!! <3 Ni är bäst!







Vi orkade inte titta på Sasha längre, så vi drog något  gammalt över henne.

Midsommar! :D

publicerat i Allmänt;
Glad midsommar till er! :D Jag hade väl kanske önskat mig lite finare väder, men det får gå.
Det blev öl o spel med Gro igår, mkt trevligt! Men vi kom i säng i vettig tid, så att rocka loss ikväll ska nog inte vara några problem ;)
Jag fuskade faktiskt igår efter ölen o åt liiiite potatissallad, men annars har jag hållit mig till Nutriletten. Ikväll ska älskling göra smörgåstårta det ska bli gott! Men nu på dagen blir det det vanliga. - 3 kg idag. Känns bra med tanke på att jag både drack o åt igår. Hoppas på att komma i mina favorit jeans inom en snar framtid.

Jag har gått på tandjakt eftersom Jummisen har tappat sin ena hörntand o vi vill spara den, men inget fynd än. Antagligen har han ätit upp den.

Träffade Nova o Akita igår, o det gick över förväntan! Dom busade som bara den. Katterna höll sig på avstånd så JumJum fick ha sina ögon hela med sig hem. ;)


Två väldigt trötta hundar. Vargen o råttan.

Dag 4.

publicerat i Allmänt;
Vi har ännu en gång stött på en del av mänsklighetens bottenskrap. Förvånas igen o igen över hur många det verkar finnas i vår omgivning. Dessa patetiska idioter till människor får mig dock att små-le lite, med alla sina löjliga försök att hävda sig. Väntar med spänning på att se vad som händer härnäst. Ha!

Idag är 4:e Nutrilettdagen, o nu börjar den värsta hungern att avta... Det är inte längre risk för att jag skulle äta upp hundarnas mat. Blev ganska rädd när den började lukta gott. Men nu kommer dom att få ha den ifred.
- 2 kilo redan, vilket alltid går på några dagar, men det känns skönt när det går i rätt riktning. :)
Men imorgon ska älskling laga mat åt oss. Smörgåstårta :) Det kan jag ju villigt erkänna att jag ser fram mot.
Och ölen såklart ;)

Hoppas på en liten förbättring på väderfronten till imorgon, det hade ju inte gjort något. Det är säkert någon bottenskrapsmänniska som dansat regndans...

Nu ska jag skåla i nutrilett o hålla tummarna för en fin kväll imorgon :P


Delikatessmåltid.

Stolt :)

publicerat i Allmänt;
Då sitter man här med en nutrilett i handen igen... Nu blir det hårdbantning på det i två veckor, så ska jag börja med Alli sen. Så nu är det bara att kämpa på!
Varit en sväng på stan o hittade en vit klänning till midsommar :) Blir nog första ggn jag har det på mig. Självklart hittade jag ett par sandaler också, så det va ju bara att punga ut med lite mer pengar. Tur att man är så rik som man är, hehe.

Helgen var rolig! :) JumJum kom riktigt bra överens med katterna, även om han fick sig en liten örfil av Elton. Vi gjorde göteborg en stund på lördagen, vilket va jättebra övning för vår lilla kille. Han va helt slut på tåget hem o sov hela vägen.
På midsommar ska vi hem till Kila o Anastasia o det blir grillning om vädret tillåter :)

Jag kan också, mycket stolt meddela att jag numera är medicinfri. Helt. Mycket tack vare Mia som alltid stöttar mig o tror på mig. Du är bäst!


Katarina får en puss på kinden av den enda perfekta mannen.



Givetvis blev det McDonalds dagen efter alkoholintaget, o JumJum hjälpte mer än gärna till att dricka upp colan.


Katarina hade inga rena skålar, så vi fick äta ostbågarna ur hennes öron istället.

Trevligt.

publicerat i Allmänt;
Det va jättetrevligt igår! Åt mängder med mat o drack några öl. Kul att träffa Oliver :) Glömde ju såklart att ta kort. Men nu ligger den på laddning till ikväll :) Sen åkte jag hem till älskling o barnen o vi åt godis o slappade lite innan jag somnade som en sten.

Nu håller jag på o packar inför Katarina-besöket. Ska ut på läkarbesök på Orust 15.30, sen hem o hämta Mia o Jummisen o sedan blir det raka vägen till Katarinas bo :) Om vi tar oss dit vill säga... Det är ju pappa som ska köra oss, o då vet man aldrig om man överlever färden. Att köra bil hör inte till hans expertområden. Hoppas innerligt att jag inte har ärvt hans gener vad det gäller körning. Då får jag nöja mig med att gå resten av livet. Möjligtvis cykla o jag har skyddsutrustning.

JumJums ben är förövrigt mycket bättre idag. Han haltar nästan ingenting längre, så det är nog helt bra om någon dag eller så. Nu får han banne mig ta det lugnt o inte skrämma sina mammor så!

Om man skulle gå o ta på sig ansiktet kanske? Vill ju inte skrämma Orustborna...

Puss o hej!

Vissa dagar...

publicerat i Allmänt;
♥Vissa dagar inser man hur bra man verkligen har det. Idag är verkligen en sån dag!♥

Är precis hemkommen från soltid o lunch. Jag ska vara brun denhär sommaren! Träffade Nova o Marre i stan o kom på hur mycket jag saknar dom! Så jag o JumJum ska åka o hälsa på Axelssonarna nästa vecka. Då ska vi se hur Jummisen går ihop med Novas katter också. Hon o Johnny ska antagligen vara barnvakt när vi åker på weekend till Danmark med Kila o Anastasia, men då måste det fungera med katterna.
Har avbeställt tiden till JumJum hos veterinären, han är mkt bättre nu så vi bestämde oss för att vänta ett tag  o se hur det blir.

Ska bli spännande att se hur det går att ta med honom till Katarina imorgon... Men det går säkert bra! Sasha får vara hos morfar, för att ta med henne på tåg o allt känns inte lockande.

Ikväll ska jag ut o käka o ta några öl med mor o Oliver. Ska bli kul att träffa honom :)

På måndag börjar projekt "Alli". Jag veeeet, det står så himla mkt hemskt om detta läkemedel, men jag har redan införskaffat det o bestämt mig för att testa. Mår jag dåligt så är det bara att sluta med dom.Har inföskaffat vitaminer också som man helst ska äta under tiden. O ja, jag har allt tänkt efter både en o två ggr, men nu gör jag iaf en test. Liposinolen fungerade ju jättebra i början, men nu känns det inte som om det gör någon skillnad längre.

Puss o kram!

Jäpp :)

publicerat i Allmänt;

Har varit sådär härligt stressad idag sen jag vaknade. Blir helt slut i hjärnan av att vara stressad... Nu har jag ensamkväll med barnen o ska ta ett glas vin i väntan på att det börjar något underhållande på TV.

Igår kväll va vi ute o lekte me Jummisen utanför huset o jagade honom som han tycker är jätteroligt. Det går utav bara helvete när han springer o benen går som trummpinnar på honom. Helt plötsligt mitt i språnget så snubblade han, störtdök ner i gräset o låg där o skrek en lång stund. Då stannade mammornas hjärtan en stund! Han har nog fortfarande lite ont, för han haltar lite, men vi har en tid på smådjurskliniken imorgon ifall det inte blivit bra tills dess. Nu ska han röra sig så lite som möjligt o vi bär honom upp o ner i trapporna.

På fredag åker vi till GBG o bästaste Katarina. 3 flator, två katter o en hund måste ju vara en bra kombination? :)
Sen på söndag blir det IKEA med Tobbemannen, o vi kan äntligen få lite möbler hit! Kommer bli skitbra!
Vi har målat om i köket, från äckelblått till vitt med chockladbrun fondvägg. Jättefint!!


Puss på min underbara som gör alla dagar till bra dagar!


Blekfet val...

publicerat i Allmänt;
Jag har bestämt mig för att jag inte vill vara en blekfet (iaf inte blek) val en sommar till, så nu pressar jag så fort jag får chansen. Har stekt mig både här på balkongerna o på Skeppsviken med älskling, Anastasia o Kila. O så JumJum då. Vi badade flera ggr också. Man va så illa tvungen när man låg där o kokade.
JumJum äter fortfarande allt som han får tag på. Precis allt. Skor, pinnar, kläder, golv, väggar... Sist va det hans eget koppel. Så nu blir det munkorg när han är ensam hemma.
Vi har kontakt med alla hans syskon o vi ska försöka träffas i sommar. Hans två bröder väger 9 kg, JumJum väger 6.8 idag.
Nu har vi skrivit in oss i brukshundklubben, så snart blir det lydnadskurs för det lilla aset, hehehe. Han har blivit så dum med att morra o skälla på folk som kommer ute. Antagligen är han i spökåldern, för när han får hälsa så går det bra. Han vill antagligen bara se lite tuff ut. O det är han inte!

Varit o fikat med Nova idag, jag o JumJum. Mycket trevligt även om vi höll på att blåsa bort! :) Vi är så dåliga på att komma ihop oss o träffas. Får bli bättre på detdär...

Jag har fått så sanslöst dåligt morgonhumör. Känner mig som en riktig bitterfitta, o det är jag väl också. Men det går över när jag varit vaken någon timme. Men för det mesta är det ju bara jag o hundarna här på mornarna, så jag kan ju gå här o va sur utan o skada någon annan (Mia).




Här är monstret med sin lilla munkorg.


Puss på min underbara familj som alltid finns där. Älskar er alla tre!