Aug. 29, 2010

publicerat i Allmänt;
Idag har vi fått gjort en hel del :) Flyttat dubbelsängen från ghettot o hit med (hjälp av svärfar) städat, tvättat o fixat (med hjälp av svärmor).


Såhär tjusigt blev det iaf :)

Jag är skittrött men hjärnan går på högvarv så jag hamnade framför datorn istället för i sängen. Får väl ge den ett nytt försök om en stund.
Imorgon ska jag väl försöka få packa lite mer, införskaffa bananlådor, samt skaffa hudfärgade underkläder (nej, det är inte något som ska användas för att inviga sovrummet, utan för modellandet på tisdag.)Nu är lägenheten också uppsagd o finns ledig på uddevallahems hemsida f.o.m 1/10 för er som söker!
Ska bli obeskrivligt skönt få ett riktigt hem för första gången på mycket länge. Ja, för första gången faktiskt. Jag har vaga minnen av lägenheten jag o mamma bodde i när jag var fem sex år. Jag minns planlösningen vagt och att färgerna var varma.
Nästa lägenhet var jag tonåring o deprimerad på riktigt för första gången. Jag minns mest mörker därifrån.
Nästkommande lägenhet var ett hus med två lägenheter i, trädgård o Beckie, bästa vännen bodde i andra lägenheten. Borde varit det ultimata.
Men där var det ännu mörkare.
Jag minns mitt rum med mörkblå tapeter.
Vardagsrummet som låg i källaren med mörkt tegel på både väggar o golv. Det var alltid så kallt där. Kallt och fuktigt.
Jag minns dendär speciella lukten av "hemma". Den som är olika hos alla ni vet? Hos oss luktade det ångest, fukt och damm.
Hos Beckie luktade det hundvalp, kaffe o vanilj. Jag trivdes bättre där.
Mina egna lägenheter jag senare fick var väl mer som tillhåll för mitt missbruk, fester och dåliga mående än riktiga hem.

Vi pratade om den kommande julen o framtiden i stort igår. Jag tycker om att prata om den nu, den skrämmer mig inte längre, framtiden.
Förra julen minns jag mest som ett stort stressmoment då jag kände att jag helst grävt ner mig i en snödriva någonstans.
I år ser jag fram mot den, fira norsk jul med lillkillen och älsklings familj :)
Är så glad att jag blivit mottagen med så öppna armar.

Jag har lagt märke till att jag uppskattar små saker i vardagen på ett helt annat sätt nu än vad jag gjorde för ett par år sen. Många faktorer spelar nog in där, jag är frisk, lycklig o vuxnare bla.
Jag vet att hur hårt ångesten än sliter och river i mig så går det över så småning om. Fastän du spyr i timmar, hjärtat rusar och du är övertygad om att du håller på att dö, så går det över.

Det blev visst ett långt inlägg ikväll :)
Men livet känns lite extra bra just nu. Jag är glad för allt jag har.
Jag har gått genom helvetet mer än en gång för att komma ditnu jag är , men jag skulle inte tveka en sekund att göra om allt igen. Jag har vunnit det bästa i livet i alla kategorier..

Lättnad.

publicerat i Allmänt;
De senaste dygnen har utan tvekan varit de värsta i mitt liv. Jag trodde inte att hon skulle komma hem till mig igen. Men det gjorde hon. Nu ligger hon här bredvid mig och sover djupt. Jag vill inte somna, inte än. Jag vill ligga och bara titta på henne, höra henne andas. Försäkra mig om att hon verkligen är här och att jag inte drömmer för att brutalt vakna upp och inse att det inte finns något jag kan göra för att skydda henne. Men allt gick bra och nu är det allt som betyder något. Jag ska fortsätta lyssna till hennes andetag nu och njuta av lugnet som lindar in mig i mjuk bomull. .

Känslan...

publicerat i Allmänt;
Jag kände det i magen, att någonting var fel. När jag fick två tomma sms blev kännslan ännu starkare. När bilen inte stod på parkeringen låg pulsen farligt högt.
Tur i oturen att det hände där det hände. Kunde ju inte varit på en mer lämplig plats.
Nu väntar jag bara.
Väntar, hoppas o ber till alla de gudar jag inte tror på.

Det kommer att bli en lång dag att brottas med sina tankar.Det kommer att gå bra.
Det måste gå bra.


.

Aug. 23, 2010

publicerat i Allmänt;
Man får någonting nyttingt, användbart eller bra i varje förhållande har jag lärt mig. I det tidigare har det varit bla. en sodastreamer, kunskaper i hur psykopater tänker, en sovsäck, o ett o annat police-smycke.

Nu har jag dock fått jackpoten. förutom världens underbaraste flickvän/sambo o odrägligaste hund har jag även fått världens underbaraste "bonusson" (hatar dessa benämningar men...)

Idag var vi hela familjen hos mormor o morfar o åt middag o pratar om vad lillkillen tycker om att jag ska flytta in. Morfar sägar att han minsann inte ska låta mig tro att jag bestämmer o sätta sig i respekt från början ;)
Lillkillen: - Ja, nu får mamma tre barn! Jag, Ozzy och Cim!

Hahaha, tack för det! :P
Imorgon börjar lillskrutten skolan o jag tror att han är lite nervös. Varit uppe flera ggr o inte kunnat somna. Vanligtvis är han som sin mor o somnar på fem röda :) (gud vad jag avundas det!)
Är lite avis för att hans skola börjar imorgon! Min börjar inte förrän den 6:e, men jag ska nog fördriva tiden :)

Idag på långpromenaden passerade vi en kille som pratade med två engelska damer o försökte fråga vad "napp" hette på engelska. "Pacifier" säger jag i förbifarten för att briljera med mina språkkunskaper.
Tio minuter går på vår färd och jag ser att min bättre hälft funderar över något.
"Men, heter inte napp "Napkin"?"
Jag försökte utan att skratta förklara att napkin betyder "servett", men hon kom med ursäkten att det faktiskt börjar på "Nap"... så ja.. XD


Ovasett dessa fantastiska kunskaper i engelska ;) .......


Jag älskar dig så mycket att ibland räcker inte orden till.
Jag är så glad för den trygghet o det lugn vi delar, o jag skulle inte byta det mot något i världen.
Jag har aldrig kunnat vara så ärlig mot någon och jag har aldrig träffat någon som är så ärlig mot mig.
Jag ger dig min kropp min själ och mitt hjärta,  o jag ser med glädje fram emot vår framtid tillsammans.
Du är allt jag någonsin önskat.

.


Uppe i ottan.

publicerat i Allmänt;
Uppe i ottan.
Satt uppe med lillkillen igår då ingen av oss kunde sova. Kollade på "Pimp my Ride" o någon kass actionfilm :) Jag somnade visst i soffan fram på. Nu kom Ozzy o väckte mig vid sextiden o ville ha frukost o ut på morgonrundan.
Sol idag igen till min stora glädje! Avskyr höst, vinter o mörker så det gäller att suga i sig dom sista solstrålarna! Får bli en långpromenad lite senare :)
Känns i vart fall som en bra dag idag!

Tjhoo!
.

Aug. 19, 2010

publicerat i Allmänt;

Har fortsatt min jakt på att ställa allt tillrätta vad gäller CSN o pengar. Hur det går kommer att visa sig om ett par månader men jag har bestämt mig för att plugga iaf. Skiter det sig fullständigt får jag väl helt enkelt hoppa av då.
Nu är garderoberna på plats o vi har börjat packa in kläder. Det blir bra dethär!
Är ensam hemma med fulvovven o tagit lite tid för att pyssla om mitt yttre. Känns som om jag inte riktigt haft varken tid eller ork till detta det senaste. Såndär lyx ni vet som att plocka ögonbrynen så att det faktiskt blir två, duscha så att folk slipper må illa när de kommer inom en meters håll samt avlägsna vinterpälsen som redan börjat växa vildare än på en björn.

Har insett än en gång att jag verkligen är en hundmänniska. Hur jobbigt det än må vara ibland så är det värt slitet. Nu är vi ju två också, tre dom veckorna lillkillen är hemma :) O att svärföräldrarna kan avlasta oss gör ju givetvis väldigt mycket :) Älskar den fula jycken, fast jag vill strypa honom när han väcker mig på morgonen genom att stämpla mig med en tass i ansiktet, alt. stoppa in sin sliskiga tunga i mitt öra.

Nu ska jag göra lite chaité o krypa ner i soffan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.Hmmm....

publicerat i Allmänt;
Igår tog vi en sväng till IKEA för att inhandla det som fattas till lägenheten, nämligen garderober. Efter mycket slit o släp fick vi in allt i bilen o kom oss hem. Nu är svärfar här o han o Gro skruvar o bygger som besatta. Jag har fått rollen som arbetsledare.Dvs, jag sitter o ser dum ut i soffan ;) mycket bra arbetsfördelning tycker jag :D

Har varit på möte med min fantastiska studievägledare idag o hon kunde tyvärr inte hjälpa mig så mycket, men jag har också varit på försäkringskassan o ska få mitt ärende prövat. Måste även skriva en begäran om omprövning till CSN. Min hjärna är inte utvecklad för sånt här... suck.

Imorgon säger jag också upp kontraktet på lägenheten :).

Aug. 17, 2010

publicerat i Allmänt;

Verkar ha kommit in i ett oflyt just nu. Ska betala tillbaka 23 000 på studielånet innan månadens slut, o får antagligen inget nytt studielån heller. Så då får jag lägga pluggandet på hyllan o gå till arbetsförnedringen istället.
Lite konstigt att dom kräver en sån stor summa pengar hux flux. Jag har 150 spänn just nu, o det lär ju inte bli mer. Så det lär väl gå till inkasso?
Kuk.
Så trött på dessa jävla pengar som det alltid är brist på. Det är inte kul att behöva leva på andra när man är 24 år. Jag vill kunna klara mig själv.
Ska iaf säga upp lägenheten i dagarna o säga upp telefonen, så där försvinner ju en hel del utgifter.
Men även om det är frustrerande att aldrig ha pengar, så har jag hittat min plats i livet där jag är lycklig o trygg, och det är det viktigaste :)

Anyhow, Siw var o hälsade på i helgen o vi tog det väldans lugnt. Bara slapp i soffan, film o massa onyttigheter :)
Jäjä...

5 månader med min Gro idag och jag älskar dig mer och mer för varje dag :) Du är det bästa i denhär välden.


.

Aug. 12, 2010

publicerat i Allmänt;
Ska försöka ta mig i kragen vad gäller bloggandet! Om ni börjar kommentera bättre igen! :P

Vad har hänt sen sist? Inte så hemskt mycket... Sommaren verkar ha dragit sin kos o vädret är allt annat än fint. Men jag, hjärtat o Ozzy trotsade regnet igår o tog en långpromenix. Kände oss våldsamt hurtiga när vi kom hem pissblöta o leriga :)
Idag ska jag ut till kusten för att äta gott o lyssna på livemusik. Håller tummarna för uppehåll!

Just nu har jag lite hemmaspa med allt vad det innebär. Ansiktsmask, skön musik, bad, pälsborttagning osv.


Just det, man ska ju modella i dagarna också :) Ska bli spännande! Det var ju ett bra tag sen om man säger så! Men det blir säkert bra :) Kan ju bjuda på en gammal bild:


det blev iaf en liten uppdatering!
Puss på mina fina vänner o tusen pussar till min blivande sambo! ♥

.

Väntan...

publicerat i Allmänt;
Lyssnar på Tori Amos, försöker fördriva tiden tills bussen går med att titta på konst.
Ibland saknar jag tecknandet. Det är ju inte så att jag inte kan ta upp det igen, men det tar så mycket energi från mig, så just nu nöjer jag mig med att titta på det andra skapat :) "Chesire" - Heidi Taillefer

.

Zzzz....

publicerat i Allmänt;

Trött som bara den, men så fort jag sluter ögonen börjar jag drömma. Om hud som glider av, skaver och gör ont. Om höga höjder o illaluktande döda hundar.
Jag tänker hålla ögonen öppna tror jag bestämt...

Pride bla :)

publicerat i Allmänt;

Priden var lyckad o helt värd hela lönen jag slitit för :)
Mot all förmodan o till allas häpnad anlände jag o Gro prick klockan 8.00 på torsdag eftermiddag för att hämta upp Kila, Ana och Therese.
Med bilen full av flator, alkohol o allt annat man kan tänkas behöva (som tex Kilas första hjälpen-kit) begav vi oss mot el stockholmo med glatt humör.
Fördelen med att inte ha körkort är att man med någorlunda gott samvete kan börja dricka öl redan i bilen.
Nackdelen med öldrickande i bilen är att toalettbehovet som ofta uppstår vid just öldrickande är svår att lösa i bilen.
En eloge till våra fantastiska förare som inte körde fel en enda gång :)

När vi väl anlände till vandrarhemmet var det ju bara att brassa på musiken i min lilla stereo som jag (otroligt nog kom ihåg att packa) o höja alkoholhalten till lagom promille innan vi begav oss till Prideområdet.
Turligt nog var det gångavstånd o vi såg tälten från vandrarhemmet. Vi behövde bara korsa en äng.
Men detta hjälpte föga när ölen flöt som niagarafallet o lokalsinnet blir om möjligt ännu sämre än i nyktert tillstånd.
Vi har nog gått på precis varje kvadratcentimeter på gärdet nu.
Men vi kom ju hem tillslut o motion fick vi dessutom.

På fredag var det dags för bröllop för underbara Linda o Katarina som äntligen skulle få varandra även på pappret ;) Solen sken o cermonin hölls utomhus. Några små tårar kom allt krypandes även på en hård stålkvinna som jag. Efter vigseln bjöds vi på ett glas bubbel och en bit mat i Rosendals världshus, där allt var klätt i vitt med kristallkronor som hängde ner från det draperade taket.
Själv var jag nära svimmningsgränsen när jag skulle hålla tal inför hela sällskapet. Att tala inför fler människor än 1,2 personer ger mig ångest, klåda o mjäll. Men jag klaradet det för att citera Kattis: "Med bravuuuuur!"
Jag själv var glad att jag inte svimmade eller spydde över bordsgrannen.Än en gång; Grattis underbara vännerna!!På lördag var vi alla en aning trötta. Men jag o Kila bestämde oss för att det var lika bra att ta en öl till frukost, eftersom paraden började redan 13. En timma försenade skulle vi ju hitta dit. Fick tag i en taxi som körde oss till ett tåg av människor. Problemet var bara att detta var motståndsrörelsen mot Priden. Vi kände väl att vi inte riktigt passade in där.
Efter mycket om o men o en hel del bittra ord från en mycket bitter Ana hittade vi rätt :)

Det var en lyckad semester. Min o älsklings första, men absolut inte sista, riktiga semester ihop.
Nästa gång hoppas vi kunna ta oss utanför Sveriges gränser.

Tack till Teres, Kila, Ana, Katarina, Linda o min kärlek som gjorde resan minnesvärd till tusen!

 

Just nu vill jag bara vara i dina armar.
Det är som om jag inte riktigt når upp till ytan.
Jag älskar dig..