Juli 27, 2010

publicerat i Allmänt;

I fredags var vi på konsert jag, Linda o Katarina. Vad? Pink såklart :) Förbanden var dessvärre Takida o Good Charlotte. Takida sög stenhårt, men vi hade ju öl att roa oss med i väntan på den riktiga artisten. Dock enbart pissöl för 40 kr styck, men vi hade det trevligt iaf :)
Grym show som jag är väldigt glad att jag såg. Hur denna människa kan sjunga hängandes uppochned i en sele utan att det påverkar rösten nämnvärt är ett under. Tyckte mycket om Pink innan, men nu inser jag vilken grym artist hon är. Får ni chansen, så gå o se henne!
Självklart var det även skitkul att träffa Linda o Katarina också!


Lyckades iaf få ett lyckat kort med min skitkamera. Tack vare lite fixande o trixande i datorn blev det såhär.


Idag ska det tvättas o fixas inför Torsdag då vi far till hufvudstaden o Pride :) Ska bli riktigt kul! Tycker synd om hjärtat o Ana som ska köra hela vägen.
Blir även Torp idag o jag har äntligen fått tummen ur o fixat en tid hos frisören :) Fick lön i söndags, 3000 kr. Nu gick visserligen en tredjedel av dom direkt till Gro eftersom jag var skyldig henne sedan länge, men att ha tjänat ihop till sina egna pengar känns väldigt bra :)


Hej så länge!






.




 

Juli 23, 2010

publicerat i Allmänt;

Helgen spenderades i Trollhättan tillsammans med älsk o Malin. Fallens dagar lockade såklart, så vi åkte dit o tog pappas lägenhet mitt i centrum i belägring. Malin hade med sig mat för en hel armé, så hungriga skulle vi inte behöva vara heller ;)
På fredag kom Eliisa o hennes polare dit o joinade oss med lite spel o dyl. "Bibel" o "Sanning o kosekvens". Jag fick det mindre spännande uppdraget att ringa på hos grannen o be om en toarulle med ursäkten att jag "ätit något olämpligt". Som tur var öppnade ingen.

Gro, mästarinnan vad gäller afasi, feltolkningar o missförstånd måste som vanligt citeras:

Vi tittar på Jamie Oliver som lagar mat o står i, jag läser samtidigt någonstans om vandrande pinnar o berättar att pappa hade dessa äckliga varelser som husdjur när jag var liten.
Gro tittar med stora ögon på teven: Men! Har han vandrande pinnar i maten????

Senare tittar vi allesammans på nyhetsmorgon o triss-skrapet på fyran. Står lite burkar här o var sen gårdagen o pappsen säger att han nog får ringa städerskan "Olga" o säga att hon ska komma tidigare.
- Olga? Vadå? Har du städerska? Är det hon som ska skrapa?

:D




4 månader med dig mitt hjärta. Du är allt det jag inte trodde fanns.




Ikväll blir det Pink konsert med Linda o Katarina! Jag åker ner tidigt för att hinna ta ett par öl hemma hos dessa pumor först.
Ska bli jätteskoj! O snart är det även dags för Priden! Än så länge har det varit en underbar sommar, o jag är säker på att resten av året kommer att fortsätta likadant :)









.

Juli 14, 2010

publicerat i Allmänt;
Hej hopp! hunnit med en hel del idag. Vaknade redan vid 8 av att någon idiot skrek utanför huset. Arg som ett bi flög jag upp o smällde igen fönstret, men då blev det sån bastu i sovrummet att det var lika bra att gå upp. Blev kaffe/cola-frukost (jag vet älsk, jag har dålig karaktär) o sen 90 min powerwalk. Nu är jag precis hemkommen från jobbet som idag bestod av att tömma papperskorgar o rensa lite i rabatterna. Smärtfritt med andra ord.
Pratade precis med älsk som gör Grebbestad osäkert. Fäller bord o fångar torsk med Malin o Carro ;)

Ska möta Ida o Ylva vid fyra, sen på middag hos mor vid sex, o efter det blir det nog en sväng till Trägårn o en öl eller två med Lizette :) Var mååånga år sen jag var där. Så jag har fullt upp idag.




Todays song.












.

Juli 13, 2010

publicerat i Allmänt;
Gick på "Eclipse" med älskling o lillkillen i lördags. Vi "vuxna" tyckte om den ;) men lillkillen tyckte nog att det var lite väl mycket kärlekstjafs. Jag kände mig mentalt hemma i biosalongen där medelåldern låg på 14.
Ja, ska jag nu uttala mig lite om filmen, så tyckte jag att Bella gjorde rätt val av kille. Hade jag varit tvungen att välja något av odjuren hade det väl fått bli Alice då ;)
Men jag är mycket nöjd med mitt val av odjur. Vad? Struts, såklart. :)

I söndags drog vi till Smögen med svärföräldrarna. Vi kollade vädret innan o såg att risken fanns för 0.3 mm regn. Men det skulle vi ju klara. Vi hann precis dit o beställa maten innan dom första regndropparna kom o det var då fan inga 0.3 mm, snarare 0.3 meter.

Gick ut o tog en pizza o en öl med mor o Bettan i förrgår. Detta slutade med möjligt jobb för mig :) Gud vad charmerande jag måste vara!:P
Att jobba på krogen är visserligen inte my cup of tea, men det är inte städning heller. Fick även prova på mousserande rött vin. Annorlunda.

Idag lämnade min älskling mig för att fara till Grebbestad med brudarna, hur ska jag stå uuuut i tre hela dagar?? :P
Imorgon kommer Ida o Ylva hit o hälsar på! Ska bli förfärligt kul! Inte träffat Ida på evigheter o Ylva har jag aldrig fått nöjet att träffa :)
Ska klämma in en timmes jobb på förmiddagen också, bara tömma sopor, så det går ganska smärtfritt i värmen.

På fredag drar jag, babe o Malin till Trollhättan o tar pappas lägenhet i belägring. Vi måste ju ta oss en titt på utelivet under fallens dagar. Sen så är vi alla tre gött trötta på utelivet i denhär hålan.

Har haft svårt att äta det senaste, o inte gör det mig något -3 kg på vågen o ytterligare ett par jeans som passar, men det som försvinner först råkar ju också vara tuttarna. O är man redan innan lik en skolpojke, så blir det inte bättre när man går ner i vikt ;)



Jag ligger ner i soffan o gör den hemska upptäckten:
- Jag har absolut INGA bröst när jag ligger ner!
- Nej. Men du har 10 000 blåmärken iaf.

Tack älskling, du har då alltid svar på tal ;)


Kroppsideal, vikt, att man aldrig är nöjd osv kom på tal under middagen. Då sa svärfar att "det viktigaste är ju att ni är nöjda med varandra". Oerhört gulligt sagt tycker jag.




Här får ni något att svänga dom lurviga till!







.

Juli 9, 2010

publicerat i Allmänt;
Hade en riktigt kul dag igår :) Drog först o kollade på lägenheten Gro hittat på nätet, och den hade väl passat mig fint om jag varit blind o i samma storlek som en hamster. Så nej tack, jag fortsätter nog att leta.
Fortsatte färden mot hjärtat. Blev långpromenad först o sedan en sväng till Trollhättan.

På den Indiska restaurangen:
G - Fan va glada dom är då, undra vad dom går på?
C - Det är nog sån där vit curry, som man drar upp genom näsan...
G - Jasså? Är den starkare än vanlig?

Drog hem till lille far o Eliisa o Linda kom o joinade oss. Vems idé det var att bada i fontänen på Trollhättans torg vet jag inte, men jag vet att mina skor aldrig kommer att bli det dom en gång var.

Det var fint att få sova brevid älskling. Jag har saknat att vakna o krypa upp i hennes famn på morgonen. Känna hennes hud mot min när jag somnar. Det är trygghet som jag aldrig upplevt den förut.



Till dig älskling. 
(Sparkar mig själv mentalt för att jag lägger upp denhär ;))








.

Juli 7, 2010

publicerat i Allmänt;
Med mitt vanliga oflyt fick jag självklart med mig fel nyckel ut på morgonkvisten när det var dags för Ozzys kisserunda. Av ljuset att döma antog jag att klockan var sisådär sex på morgonen, men icke, den var fyra fick jag strax höra när kyrkklockan slog. Vad göra?
Inte en människa i sikte så långt ögat når börjar vi vandra in mot centrum i hopp om att hitta någon levande själ med mobiltelefon (min låg självklart urladdad inne).
En bit in i Trollhättans förnämare delar kommer en snubbe på en cyckel i full fart. Jag ser min chans, kopplar på charmen o kastar mig ut i vägen. Bromsarna skriker o stackaren håller på att flyga över styret. Tack o lov var detta en trevlig trollhättebo som gärna lånade ut sin mobil så att vi tillslut kunde komma in igen.

Ja, det var nattens äventyr. Låt oss se vad dagen bjuder på :) Blir promenad med älsk o äta något gott (o nyttigt!) ute i det fria :)











"Incarnation" - Mark Ryden








.


3 Juli

publicerat i Allmänt;
Vart ringer man när hunden fastnar ensam i hissen mitt i natten? 112?
Ja, tydligen.
Med vårt vanliga oflyt lyckades Ozzy härom kvällen på något sätt knö sig före in i hissen o åka en halv våning innan det var tvärstopp. Inte ett nummer fanns att få tag i, så vi hade inte mycket annat val än att ringa nödnumret. Efter en dryg timme kom en snubbe, som tyckte att situationen var ganska lustig, o gav odjuret friheten åter.
Ja, så kan det gå!

Midsommar var riktigt fint. Pappa kom o plockade upp mig, älskling, lillkillen o Ozzy och vi gav oss ut i bushen.






Jag har hunnit samla lite vuxenpoäng (trots att jag är ganska pubertal o stönig ibland) :) Varit på handledningskurs med Gro för att börja övningsköra. Vi höll oss vakna alla tre timmarna. Räddningen blev kaffet o mackan det bjöds på i pausen.
O idag har jag jobbat första gången på mitt sommarjobb. Gick fint, men nu vill jag inte se en dammsugare på ett par dagar... ;) Nej, jag är väldigt glad över att ha något som drar in lite pengar. Känner mig hemsk när jag måste leva på andra hela tiden.
Längtar till skolan drar igång också, inte bara pga pengarna, men för att ha något att fokusera min energi på. Nu har jag så bra stöd i o med Gro o min familj som tror på mig, o först o främst börjar jag tro på mig själv.

Imorgon är det roadtrip till svärföräldrarna som gäller o vi får sällskap av Kila o Ana :) Ska bli dundermysigt!
Blev nyss bjuden på kalas med dessa två, men jag är helt slut o tänker följa Ozzys exempel o bre ut mig här i vardagsrummet o inte lyfta ett finger mer än nödvändigt idag, bortsett från att packa det som ska med till norway.

Puss på mina fina vänner.
Kyssar o kärlek till min älskling som står ut med mig ;)