:)

publicerat i Allmänt;

Dagen tog sin början som sådan att jag vaknade upp av att jag fick en hundleksak a lá enormo kastad i pannan av allas vår älskling Ozzy, som varit pissjobbig hela dagen. (dock älskar vi honom iaf).
Vi tog det relativt lugnt på morgonen, o lillkilllen gav sig ut för att leka med en kompis. Vi gav oss ut till Skeppsviken för att sola o softa. Ozz skällde på precis allt han såg, men annars hade vi det mysigt :) Vi fick även fint besök av Anna-Karin en liten sväng o en fika på Strandcafét hanns med!
Kvällen har varit soft, o jag har hejjat på Japan, medans hjärtat knipit sina små tummar för Danmark.

Två fina citat bjuder jag på:

Lillkillen när vi sett filmen "Farsan" o huvudkaraktären friar till sin tjej på första dejten:
"Men oftaaaaaa!!! Han måste ju fråga chans först! O sen efter ett år då kanske han kan fria!"


Älskling i tal om hästar o dyl.
"Grimmskaft...
Är det typ sladden då???.."


Man kan ju inte annat än älska dom! Alla tre! <3

 

Bara för att det är min favoritkonstnär, all kategories.

 

 

 

.

Juni 23, 2010

publicerat i Allmänt;
Har tagit en tur till Torp med mamma o lilla morfar för att hjälpa till att handla inför midsommar. Hurvida jag hjälpte till vet jag inte, men jag fick 200 av morfar för besväret och jag o Gro fick en flaska Malibu i "midsommarpresent". Gulle!
Så jag fick äntligen köpt mig ett par solbrillor, pilot såklart, och hårfärg :)

Midsommar kommer jag, hjärtat, lillkillen o Ozzy fira ute på landet hos kusinerna. Kommer nog att bli mysigt. Lilla pappsen kommer även att närvara.
Vad ska ni göra kära läsare?

Nu har jag lite tråkiga papper att sätta mig o fylla i, sen ska jag o Bettan promenera hem till älskling. Känner mig väldigt snäll när jag visar mig ute med Bettan... Det kan vara (o är förmodligen) världens fulaste varelse. Eller nej, näst fulaste när jag tänker efter ;)

Ja, avgör själva:


Nej, mina tråkiga papper kallar!





.

Saftfika o promenad

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit en lugn dag. Tog en promenad med Ozzy när han kom hit. Behövde lufta hjärnan o tankarna en smula.
Sen tog jag o mötte upp bästa grannen i stan för en liten solstund :)
Det blev kall saft på filtar i gräset o uppdatering om vad som hänt det senaste, mys! Vi planerade för en kommande sleepover tillsammans :) Oldstyle!



Bästa Beckien ;)







Nu ska jag inta slapp-position i soffan o inte röra mig förrän det är dags att ta sig till sängen :)





Många pussar o kramar till min finaste Gro, längtar efter dig!





.

God morgon

publicerat i Allmänt;


God morgon!

Sitter på balkongen o dricker morgonkaffet. Är glad o nöjd över själva uppvakningsprocessen då man inser att mardrömmarna man haft hela natten faktiskt bara var drömmar (mestadels).
Nu ska jag ta tag i dagen dvs invänta hjärtat som kommer med fulhunden, ställa möblerna där dom en gång stod och picknicka i solen.





.

Juni 21, 2010

publicerat i Allmänt;




Bloggen blir inte direkt prio ett såhär i sommartider, men jag har inte glömt den helt.
I fredags blev det premiärdopp på Havsten för mig för detta året. Jag är säker på att hjärtat stannade till ett par sekunder av köldshocken, men nu slår det igen, tror jag iaf.
Vi tyckte att det även vore en perfekt dag för att ta ut tältet på premiärluftning. O det var väl just vad det blev, luftning av tältet alltså. Efter en hel del slit för att få åbäket på plats satte vi oss på stranden o åt smörgåstårta, glada i hågen. När vi väl återvände till tältet som befann sig i den mer skuggiga delen av kampingen insåg vi att det nog skulle bli ganska kallt. O mörkt, eftersom ingen av oss tänkt på att packa ner någonting i ljusväg. Efter ca två timmar gav vi upp, tog vårat pick o pack o åkte hem till värmen o lyxen igen. Orden "Not a Happy Camper" fick en helt ny innebörd ;)


Idag har jag hämtat Sashas aska o spridit den på ett speciellt ställe som alltid betytt mycket för mig. Dit gick jag alltid för att tänka o reflektera, ofta tillsammans med henne. Nu var det sista gången vi gjorde ett besök där tillsammans. Nästa gång är hon redan där o väntar på mig.
 Jag spred askan i vattnet från det lilla fallet som jag var övertygad om var magiskt när jag var liten.




Imorgon blir det picknick med Beckie så jag håller tummarna för fint väder, kanske kan vi få pressat lite också :)




.



 

Juni 14, 2010

publicerat i Allmänt;
Det blev en mycket trevlig kväll med Nova :) Trots att vi i stort sett var nyktra (jag vet att det inte ser så ut) skrattade vi lika mycket som om vi druckit hela kvällen.
Det får vi göra om snart vännen!





Idag flydde jag tidigt hemmifrån för att skona mina stackars svettiga öron från den allt för pratglada mattläggaren som nu är lämnad åt sitt öde i min lägenhet.

Jag hade hoppats på att kunna jobba lite på brännan idag, men det ser inte så ljust ut på just den punkten... Jag hann iaf iaf undan regnet med nöd o näppe när jag knatade ner till den mer förnäma delen av stan ;)

Vaknade fem imorse utan att kunna somna om o har spenderat morgonen med att kolla på lägenheter på nätet. Utbudet just nu verkar dock något begränsat... Men jag ska skriva upp mig lite här o där o ringa runt. Det får bli morgondagens projekt.
Ska även förbereda inför torsdagen då jag ska kidnappa min älskling på hemligt äventyr (hoppas att jag ska väcka ännu lite mer nyfikenhet ;) ) o hålla tummarna för fint väder. Men eftersom detta land är som det är har jag insett att jag nog även får kläcka en plan B.

Nu tänker jag ägna mig åt att dricka pepsi o vänta på brevbäraren som förhoppningsvis kommer med min nya nalle :)






.

Juni 12, 2010

publicerat i Allmänt;




Idag har jag tagit ledigt från flytt o liknande ;) Det mesta är faktiskt på plats o det blev sååå bra! Riktigt, riktigt mysigt! Jag är helt slut, så en slappdag sitter fint nu. MEN jag gör ju detta för att jag vill, inte för att jag känner att jag måste. Sen är det roligt att hjälpa när hjälpen verkligen uppskattas :)

 

 



Vad har jag lärt mig denhär veckan undrar ni säkert?

* Polska män är i genomsnitt kortare än nordiska kvinnor. Detta gör att ögonen hamnar i en angenäm höjd för de polska männen.

* Byggdamm är otrevligt i allmänhet. Att ha det i trosorna är otrevligt i synnerhet.

* En 28-kilos hund kan försvinna i bagaget på en bil. (men var inte orolig, den är där, ni har inte glömt den på Coop.)

* Att andas in byggdamm dagligen i en vecka kan leda till att hjärnan påverkas negativt. Tecken som afasi, demens och allmän förvirring är vanligt förekommande.




Nu är älskling på IKEA med sin mor för några sista inköp, lillkillen är på Liseberg o Ozzy är med svärfar i lägenheten. Jag tänker plantera mig i soffan o stanna där tills det är dags att göra sig fin för galej med Nova senare ikväll :)

Pussar till världens bästa flickvän, världens sötaste lillkille o världens fulaste hund :P





.

Trött!

publicerat i Allmänt;

Det blev ingen första natt i nya lägenheten. Inte inatt iaf. När vi kom dit o skruvat ihop sängen med mera upptäckte vi att elen inte riktigt ville vara med. Så vi förflyttade oss hem till mig istället, slängde oss i soffan o såg på Sherlock Holmes. Lillkillen tittar fortfarande, men jag tröttnade ganska fort. Tycker bara att den va konstig. Älskling somnade ganska fort i soffan :) Så söt när hon sover (jodå, hon är söt när hon är vaken också).

Till helgen blir det tvåmannaparty för mig o Nova :) Viktigaste ingredienserna för detta är rosa alkoholhaltiga drycker (intages gärna med sugrör), Rasputina o en väl laddad kamera för att föreviga detta (exempel nedan). Miss u my dear!! Kommer att bli fantastiskt kul, det är jag helt säker på!


*What about my ass?*




Nu går ögonen i kors, men jag är nog för trött för att sova, så det får helt enkelt bli lite slapp i soffan.




.

Juni 9, 2010

publicerat i Allmänt;

Flyttning är nyttigt för kroppen. Är helt slut, på ett ganska skönt sätt o har gått ner 2 kg :) Kan ju ha att göra med att vi knappt hunnit äta dom senaste dagarna. Ja, flytt är då det som stått på schemat. Anastasia ställde upp o hjälpte oss igår, det gick kanske inte i något rasande tempo, men vi va mkt tacksamma för hjälpen!
På kvällen var vi totalt slutkörda o satte oss tillrätta i soffan med klyftpotatis, sallad o annat gott. Vi han iaf äta innan det ringde i panik. Arbetarna från lägenheten som var där o fixade det sista o hade lyckats messa up rören i köket... så det var bara att lämna myskvällen o ge sig ut igen. Ja, ja, allt gick iaf bra tillslut.

Idag tog jag en promenad hem för att bestämma nya golvet i kök o hall. Utbudet var väl inte allt för upphetsande, men jag tog det neutralaste jag hittade.. beige med lila inslag (wtf??). Tur att man inte kommer bo kvar där särskilt länge. Har också fixat massa andra tråkiga saker som mååååste göras. Och beställt en ny mobil! :D Verkligen dags! Nu faller min bokstavligt talat isär... Så en Nokia 7230 blev det. Den rosa givetvis ;)



Annars undrar jag vart solen tagit vägen? Eftersom jag ska bli brun i år skulle det underlätta om den behagade titta fram snart igen. Men lite färg har jag faktiskt fått :) Kanske Gro har smittat mig med sitt löjligt bra pigment? :P

Har nyss ätit en lyxmåltid bestående av ej färdig korv, kall klyftpotatis o sallad. Är man hungrig som ett djur så är faktiskt detta fantastiskt gott!
Inatt blir antagligen första natten i nya lägenheten :)


Hej sålänge!



Mitt hjärta, snart vänder det.
Älskar dig genom allt.




.

I'm back!

publicerat i Allmänt;

Herregud. Jag har verkligen blivit en sopa när det gäller bloggandet. Eller så kanske det är ett tecken på att jag skaffat mig ett liv ;)
Ja, sen sist har jag hunnit med en trip till grannlandet med älskling o lillkillen. Det blev konfirmation, promenader o väldigt mycket god mat. O jag fick även skidor o skidskor av svärföräldrarna. Nu har jag ju inget annat val än att ställa mig i backen när tillfälle ges. Har ju faktiskt aldrig brutit något, så det kan ju vara lite spännande att testa det också.
På vägen hem kom hjärtat med den strålande idén att vi skulle överraska lillkillen med en trip till Liseberg! Jag tror dock att vi tyckte det var lika kul alla tre.

I torsdags tog kusin Oliver studenten o vi åkte ut i bushen för att fira honom såklart. Han var väldigt "trött" när han väl kom men en rom o cola fick honom att piggna till igen. Vi satt ute o åt o drack gott o fick som tur var övertalat honom att åka in till stan o svänga sina lurviga trots att han var trött. Jag o Gro fortsatte hem till Malin o satt på balkongen o tjatade o spelade thailändskt spel till 3 på natten :) Mycket trevligt!







Jag har faktiskt, tro det eller ej, lyckats få lite färg de senaste dagarna, så nu ser jag inte ut som ett lik längre. Det blev nog lite mycket av det goda dock, så idag får hjärtat ta stranden i belägring själv o jag håller mig i skuggan för att göra ett röj i lägenheten o stå för middagen idag :)









.