Pink, it's my new obsession. Yeah, pink it's not even a question!

publicerat i Allmänt;
Blev en liten sväng till Torp och Elgiganten där jag inhandlade en ny digitalkamera. Vill inte gärna släpa med mig systemkameran när man bara är ute på festligheter eller för att bara fånga roliga ögonblick.
Ja, självfallet blev den rosa. Börjar fundera på vad jag har för konstig besatthet av rosa saker på senare år? Är det en gaygrej? Eller ska jag skylla på mamma som enbart klädde mig i svart upp till 7 års ålder?
Well, jag blev nöjd, den gör sig fint till rosa mobilen, iPoden och hörlurarna :)
.
.
.
.
.
.
.

Dance!

publicerat i Allmänt;
Det var förbaskat segt att ta sig upp imorse, men när jag väl pluggat in hörlurarna o tagit mig utanför dörren gick det fint. Möttes av en mycket stor och mycket glad pitbull som kom galopperande rakt på mig på i början av promenaden. En sån enkel sak som kan göra en grå o trist morgon lite roligare :)
.
.
I skolan har vi diskuterat kriser.
Jag o Johanna diskuterade hellre vår egen prefektion samt high-five:ade den vid passande tillfällen. Jag blev ännu mer övertygad om hur perfekt jag faktiskt är när min Jolene o Jonatans salsasession från i fredags kom på tal. Jag innehar tydligen även en kameleonts egenskaper, då jag inte tror att någon i lokalen såg någon större skillnad på mina moves  jämfört med övriga besökares , detta trots min totala avsaknad av både taktkänsla och latinska gener. Mina danspartners skötte sig också exemplariskt, givetvis, så ja, let's dance känns inte längre som enbart en helt avlägsen dröm. Jolene har ju faktiskt en liten fördel i det här fallet, då hon är av utrikisk härkomst. Jag är övertygad om att de latinamerikanska rytmerna inte är helt olika de kanadensiska.
Resten av dagen ska det pluggas, lyssnas på nya skivorna samt ta en tur ut i naturen med djuret.
Hej sålänge!
.

I'm truly privilaged to look this good without clothes on.

publicerat i Allmänt;
Blä, legat o mått apa hela dagen i sängen. Har kanske inte ätit jättebra de senaste dagarna kosten har väl bestått av 98% socker, resterande koffein, så problemet kan ju ligga där. Något att jobba på kommande vecka.
Jag har alltså legat raklång större delen av dagen, tog mig ner till Kampenhof en liten sväng för att lämna tillbaka pengarna som jag lånade av Therese i fredags. Varför jag lånade dessa pengar har jag ingen som helst aning om, men det var säkert en bra idé just då.
.
Kollade på film med Gro igår, dessvärre var det hon som hyrt den ;) Nejdå, det var trevligt. Började med filmen/dokumentären om The Doors. Jag gillar The Doors tidiga musik och deras historia, men själva filmen var lite väl flummig även för mig.
Next up var "Possession" med gamla bönan Buffy. Helt okej o lite småcreepy.
Resident Evil fick hon dock spara till lillkillen, hehe.
.
Nu har jag legat här som en sjöko i soffan och ätit kakor direkt ur paketet. Inget jävla fat här inte.
Tur att jag är så jävla snygg att det inte gör något om jag får lite fler volanger som fladdrar här o där.
XD
.
.
.
.
.

En sekunds allvar..

publicerat i Allmänt;
Funderat lite över livet i allmänhet när jag låg o försökte somna utan att lyckas.
Funderar på behandlingen på Kompassen o självskattningsformulären jag fyllde i. Det blev väldigt svart på vitt hur starkt mitt missbruk var. O det var ju hela meningen med övningen också :)
Sjönk väl också in att det är något man får jobba med hela livet. Det finns alltid ett destruktivt litet monster i bakhuvudet som vill ha näring och uppmärksamhet.
När jag varit "ren", usch det låter så hemskt, under längre perioder tidigare i mitt liv har jag alltid bara bytt verktyg. Inte ändrat mitt beteende. Har jag slutat med någonting destruktivt har jag alltid börjat med någonting annat för att fylla tomrummet. Och det är ganska lustigt hur många olika sätt ett tomrum kan fyllas på.
Det kan fyllas med tabletter, absinth, billiga cigaretter och samma skiva som spelas timma efter timma på repeat, med rakblad, stygn och blod, att sakta men säkert se kroppen försvinna och siffrorna på vågen minska.
Det kan även fyllas av andra människor. Har man tappat orken att ge näring till detdär monstret själv kan man låta någon annan göra det istället. Om det så är med handlingar och hårda ord eller med starka händer och blåmärken, så ger det just den näring detdär monstret vill åt.
Poängen är att man tillåter det, för det är bättre än bara tomrum.
.
Nu är jag inte rädd för tomrummet längre, och inte heller tystnaden. Allting måste inte fyllas, det kan få vara just tomt.
Jag är inte heller rädd för att må bra och att visa det. Och först och främst är jag inte längre rädd för livet.
.
.
.
.
.
.

Kalaset :)

publicerat i Allmänt;
Oh my God and Jesus aswell.
Min vanligtvis lugna och sansade person kom något ur karaktär igår. Jag tänker skylla allt på Jessica o Tequilan ;)
Nejdå, hade skitkul. Lite för kul kanske? ;)
Bildbevisen finns i vanlig ordning på Facen.
Och man vet att man har bra grannar när man strax efter att ha klivit upp ur sängen såhär "morgonen efter" blir inbjuden på en öl. Jag tog en Pepsi istället, så spar vi dendär ölen till en annan dag ;)
.
.
Hjärnan är inte riktigt i form, för att uttrycka det milt. Får nog återkomma när både jag och hjärncellen hämtat oss.
Tack för igår kamrater, ses på måndag! :P
.
.
.
Just det ja.. Man ska inte ge katter alkohol, även om det är mjölkdrinkar.
.
.
(OBS! Inga djur kom till skada under fotograferingen. Efteråt är en helt annan sak.)
.
.
.

Be right back ;)

publicerat i Allmänt;
.
.
Uppdatering om gårdagen kommer. Ska bara brottas med kudden ett par minuter... ;) Kolla in denhär sålänge!
.

Taggad! :)

publicerat i Allmänt;
Då är jag redo för utgång, taggad till tusen!
Längtat hela veckan tills ikväll :) Så just nu sminkar jag mig o väntar på Therese som ska komma i morgonrock och skärp med järnkors.
Det kan bli spännande ;)
.
.
.

Shop til u drop!

publicerat i Allmänt;
Tyckte att det var dags att uppdatera min skivsamling nu när jag faktiskt har råd till sån lyx.
Det här blev vad jag klickade hem:
.
.
  • Florence + The Machine - Between Two Lungs
  • Rasputina - Sister Kinderhook
  • Amanda Palmer - Who killed Amanda Palmer
  • Karen Elson - The Ghost Who Walks
.

The White Knight is talking backwards.

publicerat i Allmänt;
Blev ingen akupunktur igår. Blev istället ett mycket uttömmande och säkert välbehövligt samtal på över en timme. Fick fylla i en hel del frågeformulär, vilket jag tycker är väldigt svårt. Och en "läxa" tills nästa gång. Känner att dethär är någonting väldigt bra för mig.
.
Tagit igen veckans förlorade sömn inatt genom att sova som en sten i 17 timmar. Gud så skönt! Första gången på en evighet jag vaknade av mig själv o kände att det faktiskt inte var några problem att skutta ur sängen :)
Så nu är jag grymt laddad inför kvällen!! :D Först våldgästar vi Juan, sen styr vi kosan mot Mortens för att svänga våra lurviga, så jag kan ju passa på att utfärda en liten varning till andra som är sugna på utgång ikväll, det kommer gå hett till. ;)
.
.
.
.
.
.

Jan. 27, 2011

publicerat i Allmänt;
Sovit som en sten och drömt extremt konstiga drömmar. Beror säkert på Stesoliden dom pumpade i mig hos tandläkaren, har aldrig tålt den skiten. Dessutom ska den inte tas ihop med mina andra mediciner och det vet jag ju, men jag fick inte reda på vad det var förrän det var försent. Ja, ja, jag sov ju gott iaf.
Äntligen fixat en tid för att skaffa mig glasögon. Har inte haft några på ett par år utan har i stort sett linser dygnet runt, nu börjar mina ögon opponera sig mot detta. Kommer väl mest att ha dom hemma om jag inte är absolut tvungen att gå ut i dom, det där sitter i sen barndomen. Jag hatade att tvingas ta på mig glasögonen, satt hellre utan att se tavlan och fick skäll för att jag skrev av min bänkgranne.
.
Nu ska jag förbereda mig mentalt för akupunkturen!
Hej hopp!!
.
.
Snott morsans brillor här ;)
.
.
.
.

I'm made of hair and bone and little teeth.

publicerat i Allmänt;
Fy fasen. Spenderat en timma med min favoritsyssla idag, nämligen att sitta i tandläkarstolen. Ont gjorde det och ont gör det fortfarande. Har redan ångest inför nästa gång då jag ska dra ut en visdomstand!!! Man får väl hoppas att den lilla vishet man har inte ryker med den.
.
.
Imorgon är det åter skola och jag ska verkligen försöka lägga mig i tid ikväll. Har börjat ta upp mitt dagboksskrivande på kvällarna igen, det är ganska avslappnande och det gör nog ganska gott.
Imorgon ska jag på akupunktur efter plugget. Kom mig aldrig dit förra gången, det var annat som var viktigare. Det ska bli spännande att se om jag känner någon skillnad efteråt.
.
.
Well, nu återstår lite plugg också innan jag känner att jag gjort det bästa av denhär dagen!
Puss o hej!
.
.
.

Jan. 25, 2011

publicerat i Allmänt;
Börjar dagens inlägg lite snitsigt med "Jisses" istället för gårdagens "Jösses".
Att sova 5 timmar på två dygn och plugga psykologi går inte riktigt hand i hand. Dendär idén om att bygga ett litet hus tillsammans med Malin mitt ute i ingenstans känns ganska lockande just nu får jag lov att erkänna ;)
Well, ikväll blir det käk o öl med bästaste Beckie! :D
Och jag ska komma ihåg kameran!
.
.
.
 

 

 

 

 

 

 

(Tack för kommentaren förresten. jag tar det till mig.)

Jan. 24, 2011

publicerat i Allmänt;
Jösses. Vilken idiot jag är.
När det liksom "hits you in the face" blir det nästan pinsamt uppenbart.
Men någon gång lär jag mig väl. Förmodligen.
.
.
Jag, Johanna O Therese satt kvar läääänge efter skolan slutat idag o ja, tro det eller ej, pluggade! Började nya kursen Psykologi A idag som ska läsas på bara två veckor. Det gäller att inte vara borta och hålla koll på läget med andra ord.
Ny lärare i kursen. Hon verkar helt okej, bortsett från hennes smak vad det gäller män. Rest my case there...
Men jag dömer ingen! ;)
.
.
Just nu ser jag fram emot morgondagen, fredagen och dagen då jag har nycklarna till mitt hem i min hand. Är såklart glad att jag är välkommen hos mamma o Bolko, men att ha någonting som känns som "hemma" är viktigt för mig. Jag började precis få den känslan på mitt sista ställe, då är det dags att packa sitt pick o pack o dra igen.
Det är mitt liv i ett nötskal. Kappsäckslivet, jag har levt det sen jag var 13, men bara önskat att hitta hem.
Jag kommer att få mitt hem o den kärlek jag alltid sökt och velat ge, någon gång. Det tar bara längre tid för mig, jag inser det nu.
.
.
.
.
.

Let the truth howl in your ears...

publicerat i Allmänt;
.
.
.
.
.
.
Sitter o väntar på att CSI ska börja. Är uttråkad, rastlös och understimulerad. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna inatt. Hemlängtan och allmän längtan.
Inte mycket som är bra ;)
.
Har målat naglarna, plattat håret, plockat ögonbrynen, rakat benen... ja, allt sånt jag vanligtvis inte orkar med.
Ser fram mot en ny vecka med nya tag nu. Det är banne mig dags.
Jag går mig själv på nerverna.
Ska försöka peppa mig själv på väg till skolan med bra musik och snabba kliv imorgon.
Det blir nog bra
.
.
"Let the truth howl in your ears"

.
.


Jan. 23, 2011

publicerat i Allmänt;
.
.
.
.
There once was a time when I was a girl
that darkness hunged in my sky
I was old before I learned to be young
stone cold till I learn how to cry
.
.
.

Restless.

publicerat i Allmänt;
Blev en Chailatte på Espresso House med Kila. På tok för länge sen vi sågs! Den stackaren var lite trött efter en hel dag på jobbet. Detta syntes mest på ögonen som gick i kors o grodor som hoppade ur munnen. "Det smakar bajs i min rumpa", är ett exempel ;)
Vi bestämde iaf att det är dags för en utgång snart :)
.
.
Ett litet hurra är att 10 000 rullar in på mitt konto på måndag! Trodde inte att jag skulle få så mycket, och var lite osäker på om jag faktiskt skulle få något alls eftersom jag inte slutförde praktiken. Den kommer jag att få ta igen samtidigt som jag går i skolan, det kommer att bli tufft, men det ska jag allt fixa.
Jag är så extremt bra på att skjuta upp saker. Jag gör det alltid i sista minuten, eller senare, även om jag vetat det i en halv evighet.
.
.
Jag är rastlös och längtar lite tills måndag och skolan så att jag kan fokusera tankarna på någonting annat än allt det som snurrar nu, som jag ändå inte får någon rätsida på.
.
.
.
.
.
.

The Truth Is In The Dirt.

publicerat i Allmänt;
.
.
.
Dagens sång på repeat.
.
.
Blev räkfrossa och Let's Dance för hela slanten igår (är det då man börjar bli gammal?). Är fortfarande mätt som en nymatad boaorm.
Har en bättre dag idag, sovit gott o Gro ringde och väckte mig vid halv ett. Helt lagom tid att gå upp ;) Och mycket trevligare sätt att vakna på än en liten och mycket hård hundtass i ansiktet.
.
.
Det blir fika med Kila idag :) Och kanske släpar jag med mig hunden på en liten promenad. Kanske. ;)
.
.
.

Jan. 21, 2011

publicerat i Allmänt;
New day rising.
Dendär energin som jag hade så gott om förra veckan vill inte alls infinna sig denna vecka. Har inte fått gjort mycket vettigt. Får göra en nystart på måndag. Helgen blir lugn, nästa helg blir det galej hos Juan med klassen :) Kul!
Just nu känner jag mig mest avig o tvär och sitter helst med hörlurarna på och lyssnar på musik.
Ska vara såpass social ikväll att jag pallrar mig ut i köket för att käka räkor iaf ;)
.
.
På tisdag ska jag, Mamma, Maggan och Beckie äntligen ut och äta o ta en öl. Det har vi nog planerat i två år nu. Det går inte snabbt här inte.
.
.
Såg filmen "Splice" igår. En film jag kanske inte hade hyrt om utbudet varit större på hemmakväll den dagen, har ofta lite svårt för filmer som är för overkliga, men den var faktisk riktigt bra!
.
.
.
.
.
.

Jan. 20, 2011

publicerat i Allmänt;
Tanken var att jag skulle tagit mig till gymmet med Gro o Ana idag, det blev istället så att jag sov halva dagen. Men, det är en dag imorgon också :)
.
.
Tydligen ter sig mitt liv väldans intressant för andra personer, som gärna lämnar otrevliga kommentarer här för att tala om vad jag och Gro är för människor. Ni får gärna fortsätta med det om ni inte har något bättre för er, men jag kommer inte att lägga ut dom. Jag skulle ge er rådet att lägga energin på något mer lönsamt, men det är ju upp till var och en.
Nog om det!
.
.
Varit och fikat med Beckie, Simon och Tiger :) Och alla djuren självfallet. (om ni undrar varför jag gör dessa tjusiga prickar istället för mellanrum mellan raderna är det för att datorn just nu inte vill gå med på mellanrum.)
Jag o Beckie drack kaffe, Simon sov i soffan och Tiger försåg sig själv med snacks från katternas matskålar. Bra där! ;)
.
.
.
Imorgon blir det väl förhoppningsvis då gymmet om jag kan pallra mig upp ur sängen! Och på kvällen kanske en sväng ut och dinera :) Glömde ju fiska upp kameran på besöket hos Kittelsen/Nobel familjen tidigare, så jag är så fräck att jag snor en bild på Tigerungen istället.
.
.
.
.
Sötnos!

Jan. 19, 2011

publicerat i Allmänt;
Jösses. Varit på IKEA hela dagen lång för att kolla lite på vad som ska införskaffas till nya hemmet. Hittade bla. denhär nu när jag har ny teve:
Och jag fick en inflyttningspresent av mormor och morfar , den tjusiga ramen som ska sitta över sängen med något svartvitt foto i :)
Det är ju såklart med delade känslor jag ser på dethär med flytten. Jag ser det som något positivt för att inte förstöra det som finns, sen är det ju aldrig roligt att flytta ifrån någon man älskar. Samtidigt kanske jag behöver mitt eget "bo" ett tag, någonting som bara är mitt. Well, jag vet inte...
Men jag vet att allt kommer att lösa sig till det bästa :)
.
.
.
.
.
.
.
.

Jan. 16, 2011

publicerat i Allmänt;
För första gången någonsin har jag inte ångest på söndagen över att jag måste till skolan följande morgon. Det är faktiskt bara roligt.

Herre jösses. Vet inte om det beror på möglet i klassrummet, masspsykos eller möjligtvis flatlöss som förirrat sig in i hjärnan på oss samtliga i klassen (bortsett från Binta som har en indianpärla som skramlar där inne) men i torsdags var vi värre än vanligt. Det mesta ledde till antingen sex eller någonting som har med kön att göra.
Senada viftar hejvilt med fingrarna i luften och jag börjar associera till snoppar, sen gick det utför.
Att en klasskamrat redovisade och pratade om "flytningarna" istället för "flyktingarna" gjorde inte direkt saken bättre ;)
Vi får väl se om vi ligger på en högre nivå imorgon.

Helgen har varit lugn och fin. Var hos Liz på inflyttningsgalej igår, trevligt att sitta o tjöta lite och sen gå hem i någorlunda tid.

Var i lägenheten och mätte och kollade lite idag. Ska tapetsera om alla rum, och ska redan nu börja leta lite tapeter. Fick även köpa köksbord och stolar av hon som har lägenheten nu för ett mycket bra pris :)
Sovrummet som nu är knallorange kommer att bli ljuslila. Det är väl så långt jag kommit. Resten kommer nog att gå i vitt.

Förresten, ni missar väl inte Solsidan ikväll?

.

Jan. 12, 2011

publicerat i Allmänt;
Sitter med boken i medicinsk grundkurs i knät och ska finally sparka mig själv i arslet så att jag skriver klart detta jäkla lilla arbete om diabetes.
Plugga är inte riktigt min grej. Jag skulle väl kunna hitta på mer spännande saker än att utförligt förklara vad endokrina resp. exokrina körtlar är. Ja, lite spännande är ju det också men... Nu slipper jag i vart fall gömma mig bakom mina klasskamrater på rasterna för att undvika att läraren jag lovat arbetet varje dag i tre veckor inte ska få syn på mig. Men imorgon så är det klart!
Lägenheten var jättemysig och jag fick en bra känsla med en gång jag klev innanför dörren. En lite äldre lägenhet i ett låghus med tillhörande liten trädgård där jag mycket troligt kommer att grilla och sola till sommaren :)
Blev lite rädd när jag såg fondtapeten i vardagsrummet. Tänk brun säckväv med mycket stora utklippta i rosa papp av en 3:e klassare utan tummar. Så ja, dom ryker.
Ska klippa mig imorgon och få bort burret som blivit utav vintervädret. Skall även beställa tid för nästkommande tatuering, nummer sju i skaran. Vad och vart är en hemlis än så länge, men jag hoppas att det är genomförbart först och främst.
.

Jan. 12, 2011

publicerat i Allmänt;
Jag vet inte. När avgrunden känns nära, och inte ens skrämmande är det kanske vad som är rätt.
Jag är en tålmodig människa. För tålmodig. Jag sväljer mer än jag igentligen kan.
Nu börjar jag känna mig en aning apatisk.
Men apati, måste det vara någonting negativt?
Jag är en kännslomänniska, som villigt ger mitt allt för en annan människa. Jag börjar nu inse att livet inte fungerar så. Du är dig själv närmast, och du kommer alltid att behöva slåss för ditt eget välbefinnande, din egen existens. Det låter bittert och hemskt, men sänk aldrig garden.
Det har jag fått lära mig under dessa 24 år.

Vid vissa tillfällen önskar jag att jag var en "vanlig" 24-åring, som inte gått igenom det jag gjort på dessa respektive korta år. Jag har hunnit med många år av missbruk i många former, ätstörningar, skurit mig i många år, förhållanden där jag blivit både psykiskt o fysisk misshandlad, och jag har tillbringat allt för många timmar inom psykets aprikosfärgade väggar.

Men konstigt nog känner jag mig starkare för varje år. Ja nästan varje år.

Jag har så mycket kärlek, tillgivenhet och trohet att ge. Men det verkar inte som om det är någonting någon i mitt liv är intresserad av.

Imorgon kollar jag på en ny lägenhet. Kvittar hur den ser ut, jag tar den. Då har jag något som är bara mitt.


Love/Cim.


Då var...

publicerat i Allmänt;
Då var den här dagen snart också över.
La ner detdär med pluggandet för ikväll, insåg att det pågick allt för mycket i mitt huvud i övrigt. Såg på "Vampyrer suger" och fick klämt ett par skratt där, men ja, dden sög. Nu har jag lagt mig o börjat läsa boken som än så länge verkar väldigt intressant, så det får bli ett par sidor till innan jag stänger gluggarna för ikväll.
Japp, imorgon är en ny dag, nya tag, nya krafter. Häpp, häpp, häpp.
.

Jan. 9, 2011

publicerat i Allmänt;
Igår var en fin dag. Det var fint att träffa Ida. Det finns nog ingen som förstår mig som hon gör. Och trots att det kan gå en halv evighet mellan det att vi syns, så känns det alltid som igår.
Vi fick mycket motvilligt inse att vi faktiskt varit vänner i ungefär 8 år nu. Vilket innebär att vi är ganska gamla, eller iaf äldre än vi trodde. Och vi har upplevt en del ihop. Både bra och dåligt. Hon är en vän som jag vet alltid, alltid finns där.
Dagen började med ganska tunga steg ur sängen efter en orolig natt med oroliga drömmar. En kram, några ord och en blick gjorde att dagen vände. Tänk vad lite som krävs.
Shoppat lite på torp och ska nu sätta mig och plugga, måla naglarna o sen börja läsa denhär som jag inhandlade idag:
.

Dum spiro, spero.

publicerat i Allmänt;
Luften är lite lättare att andas idag. Den skär inte i lungorna på samma sätt.
Hoppet är det sista som överger människan sägs det. Kanske är det så.
Imorgon ska jag fara iväg o träffa älskade vännen som jag inte träffat sen i somras. Se hur hon och hennes kära bor. Och lilla katten. Och lilla pippin, som jag faktiskt haft äran att träffa tidigare.
Ska senare sätta mig och försöka ge bloggen en makeover. Vi får se hur detta går ;)
.

Jan. 6, 2011

publicerat i Allmänt;
Jag känner mig död inombords. Död och tom.
Jag vet inte hur jag ska orka med framtiden. Hur jag ska orka med mig själv, för det är någonting jag inte kan fly från. Jag har försökt allt för många gånger och misslyckats varje gång.
Jag får börja med det praktiska. Hitta en lägenhet och flytta åter igen.
För första gången i mitt liv trodde jag att jag hittat min plats i livet. Men livet är skört, man ska aldrig ta något för givet, man ska aldrig slappna av o känna sig säker och trygg. Man ska framför allt aldrig känna lycka.

På måndag börjar skolan igen. Skönt att göra något istället för att sitta instängd med alla tankar. Jag blir tokig av alla dessa tankar.
Hur hanterar man egentligen att hela ens framtid raseras över en enda dag? När det som återstår av det liv man sett fram emot att leva bara är krossade skärvor. Skärvor man förgäves försöker plocka upp och limma ihop.
När man älskar lika starkt och mycket som man gjorde dagen innan.
"The world was on fire and no one could save me but you.
Strange what desire will make foolish people do.
And I never dreamed that I'd meet somebody like you,
And I never dreamed that I'd lose somebody like you"

.

............

publicerat i Allmänt;


"I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do.

And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me,

I miss u."
.