April 27, 2012

publicerat i Allmänt;
Skulle ju varit på hund-dejt idag, men Dexter började kräkas efter frukosten och var sedan väldigt, väldigt ynklig och kröp ihop i en boll på sin favoritplats på dörrmattan och la sig där, så jag fick tyvärr ställa in. Hoppas det blir en annan gång snart.
Han lyckades också kräkas i min säng i ett obevakat ögonblick, så det blev till att slita upp sängkläderna i rena förskräckelsen och plocka fram Vanish och hälla över allting.
Pust.
Så kan det vara att vara med hund.
.
Ser fram emot mitt samtal med min läkare på måndag, då jag får resultatet av utredningen. Har fått många frågor varför jag gjort den och hur lång tid det tagit.
Well, anledning nummer ett är väl att jag sedan jag varit 13 regelbundet haft kontakt med bup och sedan psyk eftersom jag mådde väldigt dåligt, redan då jag var riktigt liten. Nu mår jag otroligt mycket bättre, men det är ännu inte helt hundra. Och det kanske det inte blir heller, men detta är ännu ett steg på vägen för att kanske få veta vart problemet ligger och det är viktigt för mig att ta dessa steg.
Hela proceduren från det att det kom på tal har tagit lite över ett år, då har jag fått höra att det i mitt fall gått ganska fort.
So, thats why :)
.
Ser även fram emot söndag då jag ska träffa någon jag längtar mycket efter! :D
.
.


.
.
.


April 25, 2012

publicerat i Allmänt;
Det är löjligt att det kan komma så mycket hundhår från en o samma hund och ändå finnas någonting kvar. Jag, borstar och borstar och rycker stora tovor, ändå fäller han helt galet mycket så jag tycker att vinterpälsen borde vara borta snart. Men med tanke på att han bott delvis utomhus över vintern hade han såklart också mycket päls för att matcha klimatet.

På fredag ska vi på hund-dejt och gå promenad, vilket nog kommer att gå väldigt bra. Inte träffat någon hund hittills han inte tyckt om, men sen är han också en underlägsen kille och lägger sig genast om någon annan tar komandot.
Som sagt, ska åka och hälsa på Juan idag och det blir säkerligen fint! :)
Nu ska jag ta en promenad med Dexter och dammsuga bort allt hundhår!

Dermal Anchor.

publicerat i Allmänt;
Varit och satt in min första (men inte sista) Dermal Anchor idag :)
Hade först tänkt mig att sätta den på fingret, men hon avrådde mig från det då de oftast inte sitter speciellt länge. Så det blev andrahandsvalet, men jag är sjukt nöjd!
Och nej, det gjorde inte ondare än en "vanlig" piercing men blödde lite mer, o jag fick den där sköna adrenalinkicken som jag bara får då jag piercar eller tatuerar mig.Får vänta tills maj med att boka tatueringstid och se hur ekonomin ser ut, men det ska nog inte vara några problem :)
Försökte räkna ut hur många olika piercingar jag haft genom åren och kom fram till 12 stycken om man inte räknar med öronen. Och då har jag nu 8 stycken av dem kvar. Många tycker att det är otroligt mycket "onödiga" pengar jag har spenderat på detta o tatueringarna, men det beror ju faktiskt på hur man prioriterar saker. Det är väl oftast det jag får höra i negativ bemärkelse om mitt modifierade utseende och frågorna "hur gör du med vissa jobb o när du blir gammal/äldre?"
Tatueringar går att täcka när jag jobbar och piercingarna brukar jag ta ut när jag tycker att det lämpar sig. Hur jag ställer mig till mina piercingar o tatueringar när jag är gammal vet jag ju inte nu. Men piercingarna är ju bara att plocka ut och jag tror inte att någon kommer att höja på ögonbrynen när "min" generation kommer fulltatuerade med pimpade rullatorer på hemmen runtomkring.

Anyhow, imorgon ska jag åka o hälsa på lilla Juan. Det var allt för länge sen vi sågs nu och jag saknar honom! Så det ska bli mysigt, kanske får jag sällskap på resan också. Ännu mysigare! :)


Better Days!

publicerat i Allmänt;

De senaste dagarna har varit mycket, mycket bättre. Och jag har fått en del lättande o glada nyheter!
Har fått ett slutdatum för min utredning, vilket känns som om det varit en väldigt utdragen process o slutet har känts otroligt avlägset. Men nu så!

Min kropp som varit ällmänt motsträvig ända sedan det konstiga känselbortfallet o orörligheten i foten, med viktuppgång och annat trevligt börjar må bra igen och de där kilona ska nog försvinna relativt snabbt nu när jag är "normalrörlig" igen och jag har ork o energi till att röra på mig och att träna.
Jag vantrivs oerhört med mig själv när jag går upp i vikt, men vet att om jag kämpar på det så går jag snabbt ned igen.

 Och Idag ska jag finally göra min efterlängtade Dermal Anchor! (om Viking är öppet vill säga)
Kanske även beställa tatueringstid om det hinns med. Så ja, det känns som sagt allmänt bra just nu :)


Sådär jag kommer end up, maybe? ;)

Bild kommer självklart sen!

Puss for now!
Vargaflicka

publicerat i Allmänt;

Kan tankarna trassla in sig i hjärnsubstansen?
I så fall har mina gjort det, om det nu finns någonting av substans där inne, jag är mycket tveksam just nu.

Jag är rastlös och sitter och väntar på ingenting. En nog så lång väntan när man hatar att vänta alls och jag kommer nog att få fortsätta vänta ett tag till.

 

Inatt inledde jag min kriminella bana igen. (Jag som hållt mig i skinnet så länge!)

publicerat i Allmänt;
Skulle gå ut och kissa med Dexter (i kors självfallet) på sena kvällen igår och kände efter nyckeln i fickan innan jag gick ut.
Problemet var bara att det var Juans extranyckel jag kände o inte min egen.
Tänkte också i min enfald att det var ju kvällskissen, som brukar gå väldigt fort, så jag gick ut i bara t-shirt o shorts. Big fail.

Ja, Juans nyckel fungerade av uppenbarliga skäl inte i min dörr, så där stod jag. What to do?
Började kasta småsten på grannarnas fönster, men dom verkade sova oerhört gott allihop. Efter en timme och nära frostskador på både mig o hund grävde jag fram en stor sten o smashade rutan.

Men eftersom jag är en ärlig människa lämnade jag en lapp där jag skrev att det var jag o förklarade läget och att jag tar på mig fulla ansvaret inklusive kostnad.
Sopade även upp glaset så att inte husets hundar skulle kunna skära sig morgonen därpå.Jaja, det gick ju någorlunda väl iaf. Har lite skärsår på händerna o handleden, men så går det om man är en dumbass ;)


Idag är tanken att jag ska få tvättat lite kläder, samt städa och inviga motionscykeln såklart! :D Träna framför teven är allt en lyx enligt mig ;) (hellst till något tjockisprogram).

Hoppas att jag får träffa Dig snart, för jag saknar dig som en tok! Saknar pussar, gos o mys med dig!
Men, det ska förhoppningsvis inte dröja allt för många dagar :)

Då var man med nyttigheter o iPhone

publicerat i Allmänt;
Då har man blivit med motionscykel helt apropå!
Och helt gratis dessutom :)
Så nu finns liksom inga undanflykter till att inte röra på sig längre (damn it!).
Så nu kan jag inte ens komma undan när det är dåligt väder ;)
Vad kan det vara i det efterlångtade paktete månntro...?
Min iPhone!! Latest kind! :D
Så på med nördbrillorna för att lära mig hur den fungerar (med en viss assistans ;P )Och mina damer o herrar! Blev idag lika förvånad som en 250klios man som tillslut lyckas få en glimt av sitt könsorgan för första gången på 10 år! Har fått bra mycket pengar i en klumpsumma från mitt bostadsbidrag som tagit god tid på sig, så nu blir det en tatto så fort jag fått ut pengarna! :)
´
denssa ord men ett annat typsnitt på underarmens baksida.

Hoppas på en myskväll ikväll, men det är ovisst då det hänt lite tråkiga saker, men jag håller tummarna :)

Påsken som gick och framtidsdrömmar.

publicerat i Allmänt;

Påsken blev väl lite halvmisslyckad... Dexter accepterade inte min släkting (mycket förståligt eftersom hon är en ragata utan dess like) så jag fick låsa in honom i lillstugan hela kvällen där han satt o gnydde och krafsade på dörren. Så vi åkte hem redan vid halv åtta.

Men det bortsätt från det var det väldigt trevligt :)
.
.
En liten bildbomb:
Mormor i fullt schå med matlagningen ♥ :)
Dexter hoppas på att en liiiiten, liiiten smula kanske kan falla till golvet ;)
Godis! And lots of It! :D
Tårtan jag gjort i tidigt skede.
Påskpimpad i håret ;)
Äggsallad, made by yours truly :P
Ansjovistårta. Låter skitäckligt, men är riktigt gott!
Enda nubben jag kunde tänka mig att dricka...
Tårtans slutresultat :)


Sitter nu o väntar på att min kurator ska ringa så att vi kan diskutera min närmsta framtid. Det vill säga hur jag ska hitta någonting nyttigt och meningsfullt att ägna dagarna åt. Nu känner jag mig ungefär lika fräsch och att jag tillför lika myckte till min omgivning som Amy Winehouse gör, i detta nu. Det vill säga inte särskilt mycket. 
Så med andra ord kan det bara bli bättre.

Min dröm är att jobba fysiskt, gärna med djur o natur. En bondgård hade varit den ultimata drömmen. Att få slita som ett djur, kanske kunna ha med mig Dexter och att vara totalt slutkörd när jag kom hem. Jag är uppväxt på landet. Uppväxt med kor, hästar, ängar, skog och jag älskar det. Dofterna, rykta häst, lassa hö (det luktar så gott!), tom mocka skit! Bara det att få befinna mig i mitt rätta element, skulle göra mig så gott.
Det kan väl inte vara en helt ouppnålig dröm? But right me if Im wrong..

Ja, vi får se vad samtalet kan ge, men jag ska inte ha för höga förhoppningar, men iaf lägga fram mina önskemål :)

Glömde ju...

publicerat i Allmänt;

 

Glömde ju visa upp nya pinup-tavlan :) Den får räknas som årets påskpynt!

 

.

 

.

Glad påsk till er!

publicerat i Allmänt;
.
.
'Varit en jobbig natt, drömt mardrömmar hela natten lång så det var riktigt skönt att vakna upp till verkligheten igen. Varit ett par påskkärringar här och hundarna välkomnade dem med att skälla som två besatta och jag fick för allt i världen inte tyst på dom.
Men ungarna fick sitt godis, så dom blev nog nöjda :)
.
Har ni fått några påskägg? Inte jag so far, fungerar nog med Påskharen lite som med tomten, har man varit en bad girl blir det inga presenter. Men jag har påskpussar att kassera in vid senare tillfälle :)
.
Glad påsk till er! :)

Funderingar kring användningen av kaffefilter bla.

publicerat i Allmänt;
Jag har massor av ord i huvudet som flyger omkring i oreda, men så fort jag sätter mig ned och försöker fånga dom för att föra dom till fingrarna och vidare till tangenterna, blir det tomt. Som att fånga fjärilar med en trasig håv.
.
Jag spyr lite åt deltagarna i BigBrother, tar på mig hörlurarna och tar med mig datorn till en lugnare vrå där jag kan sitta ifred.
"Varför är du så tyst, är du ledsen?" Frågas det.
Nej, jag är inte ledsen, inte arg eller irriterad. Jag är för det mesta ingenting. Jag kan knappt minnas när jag kände mig ledsen senast. Ledsamhet och bottenlös ångest går för mig hand i hand och jag vet nog inte längre vad av det som är vad.
Och jag är inte tyst. I mitt huvud är jag aldrig tyst, där pågår ständiga samtal med mig själv, blandat med ord, känslor och intryck. Uttryck.
Ibland tror jag att jag saknar det filter som alla tycks ha.
Allting går rakt in i mig utan att först filtreras bort från skräp och smuts. Skräpet och smutset stannar någon stans mellan lungorna och revbenen och bosätter sig där.
Musik.
Min fristad. Enda gången jag kan ägna mig åt ett och endast ett intryck utan att störas av mina egna tankar.
Ï min värld kommer livet med tillhörande soundtrack. Soundtrack och avsaknad av filter.
(kan man använda kaffefilter måntro?)
.
Nej, jag saknar inte orden, men i mitt eget huvud tar dom sig så mycket bättre form än någon annan stans.

.

Hur man lättar helt enkelt

publicerat i Allmänt;
Flytt ut till skogen över påsk. Eller ja, riktigt i skogen är jag väl inte, snarare mitemellan skogar och kohagar som för tillfället är högst tomma på kossor.
Snö finns det gott om däremot. Whats up with that??
.
.

Det är helt vanligt helt avigt
Vad vet de om det
De som är sådana som dömer

Nu är vi fåglar
Sedan åratal vet vi säkert
Hur man lättar helt enkelt

Man drömmer om sövda
Döda öron som göder en
Glömmer överger
Sådana lösa möten
Överger dem

Och sedan så länge
Vingar jag omkring dig i ringar
Där vet jag hur man simmar

.

100 frågor för att jag är lite uttråkad ;)

publicerat i Allmänt;

100 frågor och svar, (för att jag är lite uttråkad såhär på förmiddagen..)

SENASTE:

1. Dryck: Flädersaft o kaffe

2. Telefonsamtalet: Papi
3. SMS: Posten
4. Sång du lyssnade på: Born to Die - Lana del Ray

 
HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Nej, en räcker gott o väl! :P
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja, ett par gånger.
8. Varit kär: Ja
9. Förlorat någon speciell person: Ja, tyvärr.
10. Varit deprimerad: Ja, i många, många år
11. Varit så trött att du somnat sittandes: När jag pluggade händet det titt som tätt!


DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Svart
13. Rosa
 

14. Lila


I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Ja
16. Fått ditt hjärta krossat: inte i år, men det kommer väl det med..
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Jag hoppas det.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: O Ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja, o det får de gärna göra, jag vet vem jag är.
21. Kysst en kompis: Ja, kinnda ;)BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inte msn.
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Jag brukar säga inga, men tanken känns inte längre allt för avlägsen.
24. Har du några husdjur: Detxer

25. Vill du ändra ditt namn: Nope, är nöjd.
26. Vad gjorde du under din senaste födelsedag: Minns jag faktiskt inte..
27. Vilken tid vaknade du idag: 07.00
28. Vad gjorde du igår runt midnatt? Sov jättegott!
29. Någonting som du längtar till: Ett jobb, rutiner..
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: min kropp och mpnga andra saker.
32. Vad lyssnar du på just nu: Tvn
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Min stvmammas bror som gick bort för ett par år sedan :(
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag har så dålig karaktärOM DIG:

36. Vad är ditt fullständiga namn: Cim Matilda Miltén
37. Singel/upptagen: Singel, kinnda..
38. Stjärntecken: Oxe

39. Kille eller tjej: Tjej såklart :)
40. Grundskola: Söderskolan o västersskolan
41. Gymnasie: Sinclair
42. Högskola: Ingen
43. Hårfärg: Rött
44. Långt eller kort hår: Långt ruffs
47. Piercings: Septum, tungan,tre i läppen, naveln och öronen, men kommer snart bli ett par till.
48. Tattoos: Sex, men planerar den sjunde inóm en snar framtid :)
49. Höger eller vänster: Hänt? Höger i så fall, men jag kan manövrera vänster ganska bra också-


DIN FÖRSTA:

51. Operation: Ingen so far (thank God!)
52. Piercing: Sidan av läppen
53. Tatueringen: Någontig som skulle likna en fågen fenix
54. Bästa vän: Beckie ♥
55. Sporten du spelade: Handboll o ridning
56. Husdjur: Undulaten Knut :)

57. Vaccination du minns: Stelkramp
58. Konsert: Aqua! :P
60. Alkohol du drack: Pissöl


JUST NU:

61.Äter du: Inegnting
62. Dricker du: Kaffe´
63. Är du på väg att: Börja städa lite
64. Lyssnar du på: Rasberry Swirl - Tori Amos


65. Väntar du på: Ingenting


DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Vet inte..
67. Vill du gifta dig: Med rätt perso tror jag att det skulle vara en väldigt vacker upplevelse.
68. Karriär i åtanke: Någonting som involverar djur.


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Både och
71. kort eller lång: Spelar ingen som helst roll
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Spontan, men det kan vara romantiskt :)
74. Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
75. Tatueringar eller piercingar: Tatuering
76. Känslig eller inte: Både och
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Inget


HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: Ja
80. Gjort något sjukt spontant: Ja, kanke lite för många ggr..
81. Tappat glasögon eller linser: Ja, en av mina hundar åt upp mina glasögon en gång. Då var jag inte jättelycklig.
82. Varit otrogen: Nej
83. Krossat någons hjärta: Tror inte det..
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja
85. Har du blivit arresterad: Ja, i Turkiet av alla stälen o det var en ren o skär skräckupplevelse.
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: Ja.
88. Gillat din killkompis: Nej, inte mer än som vän av förklarliga skäl! ;)


TROR DU PÅ:

89. Dig själv: sällan, men jag försöker ge sken av att jag gör det.
90. Mirakel: Ja, absolut
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nej, tror på attraktion vid första ögonkastet
92. Himlen: Tror kanske inte på himlen, men någon slags motsvarighet
93. Tomten: självklart! :P
94. Att kyssas på första dejten: Inget som stör mig, mén sen dejtar jag ju i stort sett aldrig.
95. Änglar: Ja, eller någon motsvarighet.

SVARA ÄRLIGT:

96. Träffat två samtidigt: Nej, jag fungerar inte så
97. Haft mer än en pojkvän/flickvän på samma gång: Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Jag vill tro det.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Djur och närhet
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Jajjamen.


Cim vs bitterfittan part one.

publicerat i Allmänt;
Börja morgonnen med att stifta bekantskap med en av dessa trevliga varelser som finns runt omkring oss.

En tant (låt hos för enkelhets skull kalla henne Bitterfittan) mötte oss på morgonpromenaden.
Vi gick vanliga rundan och en tant stannade till ock såg på oss med avsky.
"Var det något?" Frågar jag.
"Hundar är så äckliga, pissar överallt och inte plockar ni upp efter dem heller.. (näsan i vädret)"
"Jodå, jag plockar allt upp efter honom men som du ser varken kissar eller bajsar han just nu.." (fortfarande på bra humör)
"Finns i alla fall inget så äckligt som hundar o ni som har dem! (näsan ännu högre upp i vädret)"
Jag svara att "Jo, det klart finns massor av saker jag också ogillar, damm, ravioli, skoskav, bitterfittor.."
"Vad tusan sa du?" Säger bitterfittan och tappar hakan.
"Du menar raviolin? Jo, det kan vara okej om det är bra tillagat!"
La till med en "ha en fin dag!" sedan spatserade vi därifrån.
Det hemska monstret!
April 2, 2012

publicerat i Allmänt;
Skulle varit till min arbetsterapeut idag men jag ringde och ställde in.

Orkade bara inte sitta och bygga en pärm i felra timmar idag kände jag... Kröp istället upp i sängen igen med Dexter och låg o gosade med honom i en halvtimme. Ja, han har sängförbud vanligtvis, men jag ville gosa och jag ska ändå byta sängkläder sen :)

Men idag mår jag lite bättre. Det känns inte lika tungt att andas och ångesten har packat sitt pick o pack och tackat för sig för den här gången o jag hoppas det dröjer innan nästa visit.Vackert halsband jag fick av Anna ♥