Tankar.

publicerat i Allmänt;








Äntligen fick jag samtalet jag väntat på i flera veckor!
 Imorgon ska jag till min sköterska för att få ta alla prover o få recept på nya medicinen.
 Snabba ryck när det väl händer något men innan dess tar det en jäkla tid.
Så nu håller jag alla tummarna för att allt ska gå så smidigt och bra som möjligt och att jag ska slippa alla otrevliga biverkningar, som insomningssvårigheter, huvudvärk (som att jag inte redan har nog av dessa två?), akne och håravfall.
Har iaf köp Basiron på Apoteket i förbyggande syfte ifall jag skulle drabbas av just aknen.


Var nyss en sväng på stan med bästa grannen man kan ha, och när vi gick hem kom ett sånt härligt sommarregn. Ni vet helt ljummet och när det träffar marken kommer en doft av blöt varm asfalt. Förutom att dropparna även envist skulle leta sig ner i min urringning var det en mysig promenad hem.




Dessa ska ingå i min nästkommande tatuering btw och imorgon ska jag få tummen ur o beställa tid finally!









Maj 29, 2012

publicerat i Allmänt;





Fick idag höra väldigt tråkiga nyheter av min fina vän... :( All kärlek och styrka till dig!♥  Vet hur otroligt tungt, jobbigt och hemskt ett sådant beslut är, hur nödvändigt det än må vara. Men det kommer att kännas lättare med tiden, det vet jag också.

Har haft två dagar nu när jag varit så sjukt trött. Hade det inte varit för Dexter hade jag nog inte gått ur sängen alls. Det är psykiskt påfrestande att all ork bara försvinner hipp som happ och jag knappt orkar svara i telefonen. Men det är tyvärr såhär jag är, även om vissa perioder är bättre/sämre än andra. Trodde verkligen inte att jag skulle ta mig ur sängen imorse, men jag lyckades tack vare att jag mentalt stålsatte mig, och det faktum att det inte bara ekade i kylen utan jag även kunde räkna alla föremål därinne på tre fingrar, varav då två saker var gammalt vitt vin och en omogen clementin. Med andra ord ingenting man slänger ihop en brakmiddag på.
Nu ser det en aning bättre ut på den fronten iaf.


Annars har jag ytterst lite att komma med. Dagarna rullar på snabbare än vad jag riktigt räknat med och snart är det juni. Jag hade som mål att ha kommit så mycket längre än vad jag gjort vid det här laget, men antar att allting har sin tid och att man inte ska jäkta fram viktiga saker. Men jag är otroligt otålig, och kan inte låta bli att känna mig en smula misslyckad ändå.
Kanske är det även lite ångest som hunnit ikapp mig över att jag faktiskt är närmare 30 än 20.
Just att bli äldre har jag inga problem med, och ser fram mot att slippa visa leg när jag köper snus, men jag hade nog räknat med att ha kommit längre i livet vid det här laget.

Nu ska jag vara lite duktig o laga lite mat till mig själv, något som händer allt för sällan och det vanligtvis blir någonting från frysen att bara tina upp eller om jag är riktigt lat en Naturdiet Shake...

Heldag i solen.

publicerat i Allmänt;






Blir heldag utomhus idag, kanske lyckas man få lite färg också.
Den grisskära nyansen menar jag då.

ESC och Pepsi Max all night.

publicerat i Allmänt;





Hemkommen från en utekväll på Mortens med Juan där vi kunde bevittna Loreens storvinst på storbildsskärm! Härlig stämning och man kunde inte låta bli att bli annat än glad :)
Vi körde nyktert ikväll, jag med Pepsi Max o Juan gick hårt åt de alkoholfria drinkarna.
I rätt sällskap ska man faktiskt kunna ha lika kul utan alkohol.
Och det ska bli skönt att vakna upp pigg o fräsch imorgon för en heldag på landet med min lilla kille.





Ajjjj!!

publicerat i Allmänt;




Haft en hemsk natt. Vridit o vänt mig o pendlat mellan soffan o sängen. Haft, o har sån jäkla tandvärk så det finns inte och det sprider sig ut i nacken och ger en härlig huvudvärk också.
Har insett att jag inte har något annat val än att gå till tandläkaren o bli av med skiten, så jag lyckades faktiskt få en tid idag klockan tre.
Så ja, min ångestnivå är ganska hög just nu...
Sist gång jag var hos tandläkaren var exet med o fick sitta o hålla mig i handen, då var det bara undersökning. Kroppen låser sig och det blir kortslutning i hjärnan så fort jag känner lukten inne på en tandläkarmottagning.
Men, nu har jag inget annat val, så det är bara att göra det helt enkelt.


Klappa Totton!

publicerat i Allmänt;




Nu är det verkligen sommar ute. Hade glömt hur värme utomhus kändes... Trädgården blomstrar för fullt och jag borde verkligen gå ut o sätta mig där, troligtvis gör jag det sen och äter dagens lunch, som ska bli fruktsallad.
Jag har tandvärk som går upp i hjärnan och är så trött att jag ser i kors. Och så är hela mitt huvud svullet av all pollen som svävar runt i luften. Men tar jag mina allergitabletter blir jag ännu tröttare än vad jag redan är och jag har stora förhoppningar om att faktisk på sova en hel skön natt inatt :)

Inte mycket som är bra idag.

Tandvärken får jag väl skylla mig själv med, eftersom jag inte varit hos tandläkaren på två år. Minst. Men jag har sån förbannad tandläkarskräck så det finns inte. "Det är ingen faaaara, du får en lugnande tablett först" kvittrar dom då och ger mig en halv stesolid. En piss i havet alltså.
För att göra mig lugn i en tandläkarstol skulle det krävas en spruta heroin i armvecket.
Undrar förresten om det hjälper att droppa Theralen på en värkande tand för någon sprit att döva den med har jag dessvärre inte? Det kan väl knappast bli värre?



Nåväl, jag ska väl inte bara klaga. (Ja, det är sant, jag kan göra annat också!)


När vi gick korta morgonpromenaden idag, trodde jag att jag skulle få en hjärtattack! Som från ingen stans dyker en liten knatte upp och sätter full sula mot mig o Dex, skrikandes "Tooootto, klappa tooottooon" (barnet behövde uppenbarligen en liten lektion i svenska)
Jag såg mig lite panikartat om efter föräldrarna eftersom Dexter aldrig varit nära barn förut, men icke. Inte en vuxen människa i sikte.
Jag försökte förklar för tösen att "totton" är lite rädd o att hon får vara försiktig, men hur lätt är det att förmedla till någon som knappt pratar?
Men hon fick klappa, och Dexter gick snällt med på det. Tillslut dök också föräldrarna upp o förklarade att hon sprungit iväg när dom lastat in saker i bilen.
Varför inte lasta in ungen först? var tanken som slog mig.








Mammas snälla kille. Eller ja, mestadels ;)





Uppdatering:

publicerat i Allmänt;

Fortfarande pigg som en tjackad mört, men min kropp börjar protestera och migränen är på g med stormsteg. Har knaprat i mig tre Eeze. Det brukar ta udden av det iaf.
Jag vill, vill, vill verkligen gå strandpromenaden idag, så om jag tar det så lugnt jag kan, kanske jag kan ta mig ut lite senare. Men det är inte lätt att bara lägga sig raklång o fokusera på att inte ha ont när man har energi till att göra 86 andra saker. Minst.

En sak som lett till mycket oro senaste tiden är att min sjukskrivning gick ut i början av April och jag inte fått någon ny. Och ingen sjuksjukrkrivning betyder inga pengar.
Men igår ringde äntligen min läkare och fixade det på fem minuter, han är en pärla, men bara så svår att få tag i.



Sugar lips.



Denna var fär övrigt en av sakerna som ligger i paketet:




Tänkte hänga Dewter koppel o halsband där i hööööög höj, eftersom han gärna äter dessa till mitt förtret..


Insomnia som så många gånger förr

publicerat i Allmänt;



Det suger verkligen att inte kunna sova... Men helt ärligt har jag inte så ont av det inatt, tycker att det är lite småmysigt faktiskt.
Leker med Instagram, gosar med Dex och har roat mig bäst jag kan med att ge mina piercings en makeover.

 Satte i en i näsvingen igen och tog bort den i septum för ett tag. Satte även i en labretring i mitten av läppen. Ska även försöka få i min gamla i de lite mer privata delarna, men det orkar jag inte böka med inatt.

Ja, här är resultatet iaf, kanske inte syns jättebra, men ni får väl fiska fram monockeln :P


Och ja, nu är klockan över sex och jag är faktiskt pigg. Blir en kopp gnupiss snart för att hålla piggheten igång, sedan lite plock här hemma och senare idag blir det strandpromenaden. Ska även gå o hämta mitt paket idag som jag faktiskt glömt bort vad det innehåller eftersom det var så länge sedan jag beställde det, så det blir lite spännande.

That's all for now!

Den här dagen är i sann Kicki Danielsson anda. Och då är jag inte positiv för fem öre.

publicerat i Allmänt;

Den här dagen fortsätter i sann Kicki Danielsson-anda.
Allt går käpprätt åt... fel håll. Försöker andas i en fyrkant och inte låta yttre ting påverka mig. Bet ihop käkarna så hårt att jag fick kramp, pluggade in peppmusik och gick ut på en promenad med Dex i en timma. Även han bråkade idag och jag fick flera gånger lägga all min styrka bakom för att hålla honom när det kom cyklister som tydligen inte hittat ringklockan för att kunna göra sig "synliga" innan man har dom i arslet, eller dom får en hund i sitt.
När jag kom hem blev det bara ännu värre, så jag satte mig i soffan och tog en cigarett, fastän jag inte röker och kände mig mest apatisk och värdelös.
Nu har käkarna fastnat i det där hopbitna läget och jag får nog ta en gaffel och bända upp dom för att bli normal igen.


Denna lilla visa får mig iaf alltid att dra på smilbanden. Vet bestämt att Juan blev väldigt förtjust i den också ;)
.
.
Just nu sänker jag min värdighet så till den grad att jag tittar på BigBrother.
Jodå, det kan faktisk vara ganska underhållande ibland och är nu o hälsar på morsan som följer det slaviskt.
Hittad ett halsband från Shock som jag förälskat mig i! Så när jag får lite cash över kommer jag att beställa detta, no doubt.




And I miss U.



Förbannade P2 och fucking Kicki Danielsson på morgonen.

publicerat i Allmänt;


Stör mig redigt på min granne. Varenda jävla morgon kör hon igång P2 klockan sju (om man har riktig tur kör hon igång redan vid sex) för full rulle. Eller det är igentligen inte ens P2 för hon har inte fått in kanalen riktigt, så det är knaster med inslag av P2.
Mycket rogivande sätt att vakna på.
Eller inte.
Önskar livet ur den där satans radion och att höra Kicki Danielssons röst innan jag slagit upp ögonen är mer än vad mitt psyke klarar av.



Hur som helst, det finns ju, thank dear god, öronproppar. Funderar starkt på att tapetsera hela sovrummet med denna gudagåva för att stänga ute alla ljud som skulle kunna påverka min skönhetssömns som jag ack så väl behöver.




Maj 20, 2012

publicerat i Allmänt;


Blev en lång promenad, hela 11 kilometer om man ska lita på senaste appen jag använder mig av, Runkeeper. Men då stannade vi på vägen för att låta hundarna springa av sig och för att låta Saga bada lite.
Vi kom fram till sist gång vi gick samma tur att det borde stå kvinnliga blottare utplacerade på lämpliga platser på vår tur, för att liksom motivera oss ännu lite mer. Men det var dåligt med det idag... Ormar o cyklister var det desto godare om.

Jag är inte rädd för ormar för min egen del, snarare lite väl orädd kanske o tänker väl knappt på att dom finns. Men har jag hund med mig blir jag oerhört harig o hoppar till vid minsta lilla rörelse på marken.


Saga och Dexter springer som två blå :)

Så nu har jag en utslagen kille på hallmattan och jag är ganska trött själv. Är nog åldern....
Tanken är att denna runda ska tas varannan dag. Mycket välbehövligt för både mig och Dex!
Men nu hägrar soffan :)




Koffeinjunkie

publicerat i Allmänt;

Sitter o tvingar i mig kaffe utan mjölk, vilket i mitt tycke smakar gnupiss. Men det gör sin verkan iaf.
Dexter är som ett hårigt litet plåster på mig och jag tror att han kommer att må gott av att få leka av sig lite med Saga och få släppa mamma med blicken fem sekunder.


Mammas plåster ♥

Orkar jag efter promenaden ska jag knalla upp o hämta ett paket som legat o väntat på mig ett tag. Bara jag som inte fått tummen ur att ta mig dit o hämta det. Tar bara en kvart, men det är så jäkla tråkig väg.

I veckan borde jag få komma till min sköterska o börja med Concertan. Vill bara få det gjort nu när jag har gått o väntat så länge som jag gjort. Och jag tror att det kommer bli bra!

Nu ska jag dricka upp det äckliga kaffet, svära över att jag är en sån koffeinjunkie och diska jätteberget med disk.

Maj 19, 2012

publicerat i Allmänt;





Haft en fin dag! Fin och lugn i det avseendet att jag sluppit ha någon form av "kalas". En av fördelarna av att bli vuxen, man kan avsäga sig sån skit och bara träffa de man vill träffa.
Fick det söta kortet ovan av mamma o pappa med tatueringspengar i och 500kr av mormor o morfar som jag ska klippa mig för då jag inte minns när jag gjorde detta sist hos frisör, har helt enkelt klippt mig själv senaste året.
Så på måndag ska jag beställa både tid hos frisör och tatuerare :)

Kände förresten att det var dags att uppdatera utseendet på bloggen något. Var ypperligt trött på den gamla, så nu kör vi på det här ett tag!

Imorgon hoppas vi på fint väder då det är lekdejt för Saga och Dexter igen :)





Då var man ett år närmare tant.

publicerat i Allmänt;
Råkade försova mig ganska kraftigt och missa alla grattis-samtal.
Men man får väl sova hur länge man vill på sin födelsedag?
Hur som helst spenderade jag gårdagens sista timmar med att titta på Beavis and ButtHead o Spongebob, som jag inte ens tycker är särskilt bra. Jag ville väl mest hålla kvar vid de sista timmarna av min ungdom.
Nu är jag på riktigt mer 30 än 20 och att då hålla på med sådana barnslerier går väl inte för sig? Eller...?



Nu ska jag snart ta mig in i duschen, men jag får väl ha i åtanke att allting kommer att ta lite längre tid nu när kroppen börjar förfalla mer o mer för varje dag.
Borde väl ha önskat mig en rullator en permobil eller någonting mer användbart i present, men jag har hör o häpna önskat mig pengar till en tatuering. Det ni!



Långpromenad

publicerat i Allmänt;
Igår hade jag en av mina jobbiga dagar. Inte jobbig på det sättet att jag mådde speciellt dåligt, men en av mina trötta dagar då jag inte riktigt klarar att göra någonting alls. Så jag gjorde faktiskt inte det heller och med gott samvete. Gick o la mig vid 17 tror jag och sovit sedan dess till morgonen förutom några "ut o kissa" avstickare med Dexter.

Nu har vi nyss kommit hem från en långpromenad med Saga o Katrin. Dom leker o går så bra ihop! Väldigt lika i sättet. Ja, Saga o Dexter alltså... ;)



Nu ska jag leta upp någonting ätbart här hemma och vila mina stackars fötter som inte är vana vid att vara ute o gå i tre timmar nu för tiden.


Emotional landscapes

publicerat i Allmänt;





all the accidents that happen
follow the dot
coinsidense makes sense
only with you
you don't have to speak
i feel
emotional landscapes
they puzzle me


all that no-one sees
you see
what's inside of me
every nerve that hurts you heal
deep inside of me
you don't have to speak - i feel
emotional landscapes
they puzzle me
confuse






Maj 13, 2012

publicerat i Allmänt;

Det var en trevlig kväll igår med mycket skratt, som vanligt :) Blev en ganska lugn kväll, så jag är pigg o fräsch idag.
Eller iaf pigg :)
Blev jag, Juan o Angelina som tog en liten sväng till Mortens o mötte upp Emelie där, länge sedan jag träffade henne så det var kul att tjöta lite och att se lite nya ansikten!
Minns inte när jag var ute sist, men jag tycker att det är ganska överskattat. Man tröttnar nog mer ju äldre man blir.


Jag o Juan psykos-smilar


Lina med mysiga magen :)


Dex fick sitta bakom galler men fick komma ut o hälsa o det gick riktigt bra!


Fina Jolene :)


Angelina var lite motvillig till att vara med på kort, men jag fick henne tillslut ;)


Sexiga 40+ hårdrockare på scen. Blev nästan lite straight för ett kort ögonblick... Eller inte.


Eftersom jag är såpass pigg och vädret är så härligt ska jag ta med mig Dex ut i skogen och även släppa honom i kohagarna för lite träning,och kanske kan jag jobba bort min bondbränna också, hur väl den än klär mig ;)

Puss for now!
Mer på vissa än andra ;)






Vivid Dreams och lömska ägg.

publicerat i Allmänt;

Jag har sovit löjligt lite och synnerligen oroligt inatt. (Dock är jag väldigt pigg och peppad inför kvällen nu.)
Detta mycket pga min hjärna som i vanlig ordning spelar upp de mest konstiga drömmar för mig. Jag delade med mig av dessa till min trogna vän Juan i hopp om att kunna reda ut vad detta betydde, men jag fick bara rådet om att köpa en tröja man kramar sig själv i och uppsöka ett låst rum med mjuka väggar.

Jag o Juan är lite som två femåringar. Händer det inte någonting hela tiden måste vi givetvis hitta på någonting, hellst någonting där vi kan släppa ut alla impulsiva handlingar hejvilt.
Igår blev det bla kanelätning med sked för att se om det stämde att detta inte skulle gå att svälja. Jag menar, det finns ju betydligt äckligare saker som folk sväljer.
Men nope, det stämde.

Fick också en jättefin present (dock inte av Juan ;)) som jag blev väldigt glad över! :) Den skall jag bära ikväll.



Tack honey :*




Och så en sak till.... Vi såg på Puss in Boots igår och jag ställer mig väldigt ambivalent i frågan om Humpty Dumpty.
Är han en good guy eller en bad liksom?
Ska jag behöva välja själv?
Ååå, varför ska livet vara så svårt!?






Vårruset!!...sprang jag då rakt inte!

publicerat i Allmänt;

Har varit en såååååå seg dag idag. Det mest produktiva jag gjort är att färga håret o varit ute o lekt med Dexter i ösregnet samt jagat efter honom då han beslöt sig för att ta en springtur på egen hand.
Orkade inte följa med o träffa släkten, orkar inte vara social idag vill bara ligga orörlig i soffkroken och sedan sakta men säkert förflytta mig till sängen och soooova hårt som en klubbad gnu hela natten.

Är lite imponerad av de som sprang/gick vårruset idag!
Enda chansen att jag skulle gjort det hade varit om någon bar mig och om jag bar en heltäckande vattentät utstyrsel. Eller under pistolhot.
Men all heder till er som uträttade detta stordåd självmant idag!


Ser fram mot helgen!
På fredag blir det mys med Juan (hur romantiskt lät inte det? :P) och på lördag blir det galej! Och Jolene har lovat att ta med sig Twister, så jag kan nog lova att det kommer att tas en del roliga foton under kvällen.
Kanske ska nämna redan nu o om att min hemförsäkring inte täcker brutna lårbenshalsar och höftledsfrakturer.


Tack Nova hjärtat för att du räddar min kväll ♥
Skall förövrigt på dejt med henne o Conrad imorgon och se vad herrarna tycker om varandra :) Bra får vi hoppas!
Även Saga får det bli en dejt med snart igenför det gick så himla bra. Han tillochmed vågade sig på ett par hinder efter henne på Råhagen! Men det kan varit korven i fickan som spelade in där ;) Något som jag för övrigt ska köpa hem massor av då han inte är någon "godishund" vid träning. Men nu har jag hittat hans svaga punkt. Hotdogs! ;)


Dex har lite konstiga stilar o ställen att sova på. Well, ingen lär ju komma in obemärkt genom ytterdörren iaf.


 

 

Så glad att jag har min fina Dexter.
Jag har alltid haft djur runt mig hela mitt liv och utan dem känner jag mig halv. Jag har haft allt från råttor,marsvin, olika fåglar,ödlor, kaniner till hundar och katter och hästar jag skött o ridit, men mitt absoluta favoritdjur är just hunden och kommer alltid att vara.
Jag gillar trofastheten och klokheten hos hundar. Och att de har så fina "känselspröt". Dexter snappar genast upp om jag inte mår bra och kommer då o lägger sig brevid mig o gosar o slickar mig på händerna, och för mig är den bästa ångestdämpare man kan ha att bara trycka ner näsan i pälsen på honom.



Släkten är värst.

publicerat i Allmänt;


Är så förbannat trött idag. Tror inget koffein i världen lär hjälpa en dag som denna. Har ju inte provat med my drug of choice visserligen, musiken. Det kan ju vara värt ett försök om inte annat, för intar kroppen mer koffein nu så lägger väl de vitala organen av.
En till god nyhet är att mitt hjärta som slagit i otakt och skippat slag nu har rättat till sig och slår som det ska. Ska igentligen äta betablockerare men har helt enkelt struntat i det eftersom jag bara glömde bort dom och blev illamående när jag väl tog dom. Men inte dog jag av det! ;)

Ska iväg o träffa släkten ikväll (den lilla släkt jag står ut med och som står ut med mig) och får försöka rycka upp mig tills dess. Saken med min släkt är den att jag är inte på långa vägar tillräckligt fin för dom.
Ska man bli accepterad där ska man ha ett välbetalt arbete, och helst studera samtidigt. Man ska ha en "fästman" (får ofta frågan om jag har någon fästman trots att jag tidigare presenterat flickvänner.) och gjärna en drös ungar som alla är döpta efter någon i släkten.
Som kvinna ska man helst inte säga sin mening alls om den strider mot det de övriga tycker.
Så jag som sjukskriven, har dåliga betyg, är singel, har noll barn, säger mer än gärna min mening och som grädden på moset är flata är minst sagt en katt bland hermelinerna.
Och det är jag förbannat glad för!




Maj 8, 2012

publicerat i Allmänt;
Vaknade, eller rättare sagt Dexter vaknade nu när tidningen kom klockan 03 och nu är jag pigg som en påtänd lärka och ser ingen mening med att tvinga mig själv till att ligga kvar o våndas i sängen, så vi tog en liten promenad o lyssnade på fågelsången och nu ska jag sätta mig tillrätta med en kopp jordgubbs-té (kommit in i en té period och det är dags att fylla på lagret då jag inte är något direkt kaffefan) och städa lite när andan faller på.
Om den gör det vill säga, men det bör den göra, för det ser ut som tredje världskriget här just nu, kanske tom fjärde.



Om ett eller ett par år är planen att Dexter ska få ett litet syskon. Ja, litet var ordet. Räcker med en stor hund, så det får bli en mindre modell denna gång.

Idag ska jag även försöka få lite gjort förutom städningen. Dex klor behöver klippas och även behöver han borstas igenom ordentligt utomhus. Ids jag ska jag även ge honom ett bad för att bli av med ytterligare päls.
Ids jag ytterligare ska jag färga håret och fxa luggen som inte blev helt lyckad när jag klippte den sist.
Ja, änn så länge känner jag mig ganska energisk, så det är bara att hoppas att det håller i sig resten av dagen :)

(hittade förresten "din" tapet Jolene, så nu behöver du inte skälla på stackars personalen på Rusta mer! ;) )




:P

Diagnonsens and such.

publicerat i Allmänt;
Hemmkommen från läkaren med så mycket information i min stackars hjärna att det snart rinner ut ur öronen.
Tack o lov var det min favoritläkare jag fick träffa, så jag kunde ställa alla de frågor jag hade utan att känna mig dum som ett spån som den andra läkaren alltid lyckas få mig att känna.
Så om ett par veckor får jag en tilldelad sköterska där jag ska gå och lämna drogtester (han frågade mig otaliga gånger hur det stod till med mina drogvanor och tycktes inte riktigt tro på mitt svar) och få mina nya mediciner.
Så, nu har jag pratat nog om läkare, diagnoser o mediciner för ett bra tag framöver.
Men jag känner mig glad o nöjd, det känns som om jag äntligen fått en förklaring till mig själv.

Skulle träffat Saga o Katrin o låtit hundarna busat av sig, men jag orkar helt enkelt inte. Min hjärna är överbelastad! Så det får bli en Loka Likes Mash-Ups!, en mentholcigarett, Tori i högtalarna o öppna fönster då det är nyklippt gräs i trädgården som luktar så gott o somrigt.


My new addiction. Löjligt gott och inga kalorier! Så bara att dricka på! :)

Maj 6, 2012

publicerat i Allmänt;






Imorgon blir det då besök hos farbror Ture (Nova du vet vem jag menar..) för att få slutgiltiga "domen". Mina tidigare diagnoser, bipolär o borderline som sattes av någon läkare för många herrans år sedan, mest bara för att skriva någonting har nu äntligen blivit borttagna. Jag menade på att man inte kan sätta diagnoser på en missbrukare, då det påverkar psyket för mycket, men det kunde man tydligen enligt deras tycke.
Men nu är jag iaf av med dom vilket är en oerhörd lättnad då jag vet att jag varken är bipolär eller har borderline, det var enbart dravel satt under ett par år då dessa diagnoser var mest "populära" att sätta.

Min största önskan är att jag ska kunna bli av med den där innre rastlösheten, vilket tydligen ska vara möjligt. Den har jag försökt bli kvitt hela livet utan resultat och det är förbannat krävande.
Ja, vi får se vad det ger imorgon helt enkelt. Återkommer då.

(Skickar pussar o kramar till dig gumman som har det svårt just nu!)



Such a waste of JellyBeans!!

publicerat i Allmänt;

Fick spontanbeskök igår kväll, och det var riktigt trevligt att få sitta o tjata lite över en skål JellyBeans och en drink.
Med Dexter var nog den som åt mest godis, för detta möttes jag av imorse, hela mattan full av dregliga Beans :


Hela mattan fulla av dregliga JellyBeans... Men som tur är äter han dom inte utan bara "smakar" lite o sedan spåttar ut dom.


Här kan ni också skåda min snygga bondbränna deluxe jag nämnde tidigare...






Katrin o Dexter har blivit väldiga kompisar :) (kan ha med korven att göra ;P )
Han blir faktiskt bättre för var dag med att acceptera "främlingar". Någontign vi jobbat mycket på.
Han fick även vara lite lös på Råhagens Bk igår tillsammans med Saga, och det gick riktigt bra! Han vågade sig tom på några hindrer med lite övertalning ;)



Fina Saga o Dexter vid Råhagens BK :)
(Bild lånad från Katrin.)



 
Alltid trevligt med sällsklap när man solar ;) Loppan slog mig följe på terassen här om dagen. Dexter föredrar skuggan och det är väl inte så konstigt med all päls han har trots att det inte finnas ngn kvar med tanke på allt han fäller...




Nybäddade sängen är ett favorittillhåll då mamma inte är på alerten!
But I love him anyway.. ;)


Jag har många läsrare varje dag, mellan 40-90. Lite nyfiken på vilka ni är.
Jag älskar att läsa o hitta nya bloggar, så ni får gärna göra er tillkänna o lämna er bloggadress. Hade varit trevligt med lite ny lektyr :)


Puss for now!

Maj 3, 2012

publicerat i Allmänt;
Nu är äntligen våren här!
Det känndes igår då hund-dejten blev av på en drygt tre timmars promenad i solen. Har en snygg bondbränna nu på halva underarmarna o i ansiktet. Och jag tror bestämt att Dexter fått sig en söt flickvän ;)

Mötet jag hade med min läkare i måndags gick över förväntan. Hon hade gjort en kort sammanfattning över vad för slags person jag är utifrån testen, och det stämde faktiskt läskigt väl. Även sånt jag kanske inte direkt reflekterat över förut. Fick också en lista över mina starka resp. svaga sidor och vad jag ska tänka på för att fungera så bra som möjligt.

På måndag ska jag tillbaka igen och träffa en annan läkare och diskutera möjligt medicinering bla. Jag äter nu tå olikas sorter, som jag gjort i x antal år och känner inte att de har någon effekt längre, så jag har nu under många månade sänkt dessa doser. Så att testa en ny medicin och att ha bara den, är jag mycket öppen för.
Bävar lite inför detta då det för ett par år sedan skar sig rejält mellan mig och honom och vi har svårt att enas om det mesta.
Tyvärr finns ingen annan, så jag får bita mig i tungan och tänka att jag gör det här för min egen skull, inte för hans. Då ska det nog gå bra!