Insomnia... Isn't that a darling thing?

publicerat i Allmänt;
 
Vaknade av att Dexter grävt fram sin nedras pipleksak ur garderoben! Haha, han är inte så dum som han ser ut eftersom han lyckades spåra upp vart jag gömt den! Men nej, inga pipleksaker in this house!, då får jag både tinnitus och psykotiskta symtom ;) Och nu kan jag iaf inte somna om. Fast å andra sidan somnade jag strax efter 20 igår! Fick nästan köra iväg stackars Katrin och Saga som var här o hälsade på, för efter en stund var jag redo att somna sittandes! Men det blev lite lek för barnen och tjöt samt en Irish Coffe för oss vuxna ;)
Ingår visserligen inte i min kostplan, men riktigt gott var det! ;)
Imorgon (eller snarare senare idag..) blir det ytterligare en injektion! Har 13 kvar nu och förhoppningsvis ska det räcka med bara pills sedan. Även uppskriven på en tid i December för att träffa en läkare och göra en hel del tester, bla följa upp sköldkörteln som ju bråkat ett tag. Blir även gymmet och långpromenad såklart! Säger bara beach 2013! ;)
För övrigt kan ni fortfarande ställa frågor fram till söndag, sedan kommer jag att svara på alla :)
Godnatt till er lyckliga som ligger o kramas med kuddarna ;) Här får det bli lite Ghost Hunters och chai-té!
 

Use my arms to tie down the dark, The muscles and the veins can be sparks, To lift you up, To make us glow at night.

publicerat i Allmänt;
 
Idag är dag tre av det nya absolut hälsosammare livet jag valt att börja. Lagt om kosten helt, startat medlemskapet på gymmet igen och går minst en längre PW per dag (med längre menas 5km och över) sedan blir det ju givetvis även ett gäng kortare för Dexters skull. Idag blev det en riktigt lång på 13.5 km! :) Men jag börjar känna av mitt trasiga knä igen nu tyvärr... Men det enda som hjälper mot det är att träna upp det på rätt sätt, så det ska tillföras till det dagliga träningen. För jag vill verkligen inte operera... Man är inte återställd på ca sex månader och det får verkligen bli sista alternativet. Har ni som tränar ngt bra tips man kan göra när man har ett knä som är lite halvtaskigt? Tacksam för svar :)
Och just det! Fortsätt ställa frågor i frågestunden vet jag!
 
Det är sannerligen höst nu med snudd på vinter... And I hate it