Full rulle!

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit full rulle! Gick upp vid 08 o började med tvätten. Sen tog jag hundarna o gick o släppte dom så att dom fick springa av sig. 10.45 var det dags att klippa sig på Torp. Sedan en sväng till lägenheten för att hämta lite saker. O så fick mama sin present! piercing i näsvingen som hon tjatat om i flera år. Hon blev jättenöjd o det var riktigt fint!
Nu ska jag åter till tvätten, sedan packa för morgondagen. Ikväll ska en tjej komma o titta på lägenheten, så det blir även en promenad till Tureborg. Skönt att ha något att göra!





Min vackra Mia. Du gör mig lycklig.

Lite funderingar...

publicerat i Allmänt;

Jag måste vara en bitterfitta en liten stund. Klaga lite... Är så förbannat trött på detta väder! Samma visa ver eviga dag. Öppnar ögonen, är inte vaken men vinglar ut med hundarna. O vad möts man av? En svart jävla himmel.
Man blir ju suicidal för mindre...  Ge mig sol!!!

Ja, ja.. Nu är det slutklagat. I övrigt är allting fint :) Är så sugen på att börja plugga! Är riktigt motiverad, o vet att det kommer gå bra denhär gången :)
Är trött på att bara vara hemmafru (även om jag är en grym sådan ;) ), o vill verkligen uträtta något annat på dagarna.
På fredag morgon bär det av till Malmö. Ska bli fint att träffa Nataniel :) Men jag kommer att ha hemlängtan. Eller snarare Mialängtan. 

 Fjorden var helt okej, men det blir sämre varje år tyvärr.. Svärmor var här, o sista kvällen var riktigt trevlig! Tobbe o Gro kom med o även om det va lite segt i början pga alkoholintaget dagen innan, så kom vi igång ordentligt efter ett tag :P
Tillslut kände jag dock att allt blev lite väl vingligt, så vuxen som jag är fortsatte jag kvällen med Pepsi. :)
1 september är min exlägenhet ute på marknaden, så nästa vecka blir det bara till att flytta så mycket som möjligt. Vi har fått riktigt fin ordning här nu, efter en del slit igår. O det känns bara bättre o bättre i vårat lilla bo o vår lilla familj.

såg Marley & jag som jag trodde var en komedi. Men icke. Klarade inte att se slutet så jag gick ut o bölade i köket medans Mia kom med papper för att torka mina tårar. Det blev jobbigt eftersom Sasha antagligen inte har så långt kvar. Vi får ta vara på den sista tiden tillsammans, o jag måste ta det svåra beslutet i rätt tid, o inte vara självisk för att jag vill ha kvar min bebis. Hennes cancer har kommit tillbaka. Hon har små knölar i ansiktet o på halsen. Hon blir stelare o stelare när hon ska gå upp för trapporna, o hon sover för det mesta.
Det kommer att bli ett av dom svåraste beslut jag tagit. Som tur är har jag min Mia som hjälper mig o stöttar mig.







Min fina tanta <3




Bäst att hålla hårt i flaskan så att ingen snor den...


Solen tittade faktiskt fram en dag, så lillkillen fick låna mina brillor.

HF.

publicerat i Allmänt;
Igår blev vi borta ganska länge. Blev tur både till Överby o Torp. När vi kom hem hade JumJum smitit ut från köket o satt o viftade på hela rumpan innanför ytterdörren när vi kom. Men han hade skött sig iaf! Bara kissat en liten skvätt i vardagsrummet. Trodde vi... När vi skulle lägga oss i sängen märkte vi att det va där han hade släppt ut resten av dom 18 literna! Kuddar, täcken, madrass... Helt blött. Så det va bara att ta fram sovsäcken (som tydligen ska kännas som att sova med ett fuktigt löv över sig enligt Mia) o soffkuddarna.
Jääääävla hundfan...

Ikväll blir det fjorden såklart! :) O en liten langos kanske? Ska ta en sväng på stan o fika med mor snart, så det är väl dags att göra sig iordning lite så att jag inte skrämmer folk!





 
Pissröven himself.

Sömn är överskattat!

publicerat i Allmänt;
Vaknade 04.45 idag o varit vaken sen dess. Har gjort ett antal försök att få sova någon timme, men det verkar inte vara meningen att jag ska sova idag. Vaknade av att Jummisen satt o gnällde tidigt imorse (inatt?), så jag gick ut med honom o sedan fick han ligga o sova i sängen med mig när jag läste. Han är konstig, o mår inte alls bra... Igår hade han feber o va helt stissig. Satt o stirrade ut i luften som om han såg något han va rädd för. Gnällde konstant o han skvätter inne. Vi tror att det har något med könsmognaden att göra, alla hormoner som lever rövare i kroppen på honom, men nu verkar han dock må bättre. Han äter sin mat o leker som vanligt nu!

Igår sa jag upp kontraktet på lägenheten! Kändes mkt bra, o från 1/9 är den ute på UAhems hemsida. 
Vi fick en grill av mama o papa igår, så vi slipper lägga massa pengar på engångsgrillar. Den fungerade finfint!
Idag ska vi ta en sväng till Överby när Mian slutat jobbet o jag hoppas på att hitta något snyggt att ha när jag, mor, Bolko o Nataniel åker till Malmö i slutet av månaden. Mama fyller 50, så vi ska dit o fira henne. Ingen aning om vad jag ska hitta på för present än, men jag har ett tag på mig att fundera ut något.

Var på ett sanslöst dåligt humör förut, gick runt o morrade o frustade åt eländet til dag en bra stund. Men nu är det iaf över o jag är på bra humör igen! :) Pust!



mina underbaringar <3

Sommaren utan sol.

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi en liten tillställning igen ;) Far o Tobbe var här o åt o drack. Som vanligt kom vi inte i säng förrän vid 5-tiden, så idag är man lagom pigg... Häller i mig kaffe o cola i ett tappert försök att vakna till liv igen. Ikväll ska vi hem till Gro o blir bjudna på mat. Trevligt! Men som vanligt när vi gör ett rymmningsförsök från lägenheten så öser det ner ute... Jag är inte förvånad...
 
Idag trodde jag att vi skulle bli en medlem mindre i familjen... JumJum har börjat tugga på sladden i köket, o trots våra försök att avstyra det hela genom att smeta på tabascoblandningar, bitterspray, ge honom en hög leksaker o hota honom med allt vi kan komma på så är han där efter 2 sekunder igen. Så om han inte får en dödlig stöt, så kommer vi att döda honom!
Nu ska vi testa att kleta på wasabi o stopp o väx.
Alla tips på hur vi ska få ett slut på det här uppskattas.

Semestern har mest bestått av ätande o att försök att hinna med så många Xena-avsnitt per dag som bara är möjligt. Än så länge går det över förväntan.
Imorgon kommer Mias mor o lillebror hit o hälsar på, som tur är har vi ju en lägenhet extra som dom kan bo i. Vi var där o städade i dagarna o överlevde trots alla dammråttsanfall.




.
 
Efter X antal timmar Xenatittande är det aldrig fel med lite ögonmassage.



Jummisen i kvällsolen.

Semester :)

publicerat i Allmänt;
Nej, jag har inte glömt att jag har en blogg. Jag har bara lagt den på hyllan ett tag, men nu är jag här igen!
Vi har semester nu (eller ja, jag har en sambo som har semester) o  försöker att få sommarkänslan att infinna sig, trots att det enda solen lyser med är sin frånvaro, most of the time. Men när det är dåligt väder passar vi på att kolla på Xena, läsa, mysa o uppfostra barnen så gott det nu går.
Igår åkte vi o fiskade med Madde o Daniel o jag fick prova mitt sprillans nya spö. Det blev ju ingen fisk, men det var trevligt iaf :) När vi kom hem drack vi Corona med Lime o försökte lära varandra lite musikvett. Mia matade mina öron med Björk, o jag hennes med Rasputina.
Eftersom vi som vanligt inte kom i säng innan solen gick upp, så blir det en väldigt lugn dag idag med så lite fysisk aktivitet som möjligt. Det vi har bokat är en date med McDonalds. Vi måste ju lägga våra sista slantar på någonting vettigt menar jag.
Har aldrig varit så fattig som jag är nu, men jag har heller aldrig varit så lycklig. Då är pengar av mindre vikt.

Puss o kärlek till min fantastiska lilla familj. Ni är allt för mig.