Jag är en obstinat fjortis under renovering, o Mia kan allt hon med!

publicerat i Allmänt;
Helgen va fin, som alltid. I Fredags lyxade vi till det lite o gick o käkade på Kvarterskrogen. Herregud! Man får ju så sjukt mycket mat där per portion, så vi kunde ju ha ätit det dom andra gästerna tappade på golvet o ändå blivit mätta. Sen gick vi hem o mös i soffan framför teven o firade våra sex månader med ett glas vin o många pussar.
Lördagen blev det fortsatt flytt o vi, eller iaf jag med mina fjantarmar, bar tills det inte fanns någon kraft kvar. Ja, nästan iaf.. Djurlivet är ganska mäktigt såpass nära stan fick vi erfara, jag blev attackerad av en tvestjärt som va lika stor som Jumjum o Mia brottades med en spindel stor som en grizzlybjörn. Med livet i behåll begav vi oss sen till tureborg för att tjecka läget med mina husdjur, baggarna ni vet. Till vår stora glädje hittade vi många lik o få överlevande.
Så det var bara att börja städa bort liken. Skönt att kunna vara här igen utan den ständiga rädslan för att bli uppäten.

Jag erkänner att jag kan vara en obstinat fjortis ibland, men jag är dock under renovering. Jag har tänkt bygga om till en mogen kvinna o radera mina spår av daggmaskspye-personlighet. Men får jag dock lov att lite tyst tillägga, Mias inre fjortis  gjorde sig också påmind i helgen till bådas vår stora förvåning, o även killen som fick ölen (över sig) skulle jag tro.
Men det var en mycket lyckad utekväll!!

Vi väntar med spänning på att Jumjum ska komma hem :) Dagarna går läskigt sakta o vi börjar undra om vi kommer att känna igen honom när han väl kommer hem?
O så ska Sasha äntligen bli av med sin utväxt på onsdag. Förhoppningsvis repar hon sig snabbt o är pigg o kry när den lille skiten kommer hem.
Vi har beslutat att vi dock måste minska familjen lite, vi kommer inte ha tid till både en bebis o råttorna, så därför ska vi försöka hitta ett nytt bra hem åt dom. Är någon intresserad? Eller vet någon som är?
Hör av er isåfall. Ni får både bur o tillbehör med dom små.


Nu ska jag krypa in i sovrummet o hoppas på att somna fort så att jag snart får träffa min prinsessa igen.

Min underbara jag älskar dig så gränslöst. Du är mitt allt. Du är bortom kärlek.

Powerwalk, banta hund o banta mig.

publicerat i Allmänt;
Igår bar det av till farbror doktorn med Sasha. Eller ja, tant doktorn. Rättare sagt... Den stackars hunden har ju fått en gigantisk böld på nosen o hon ser inte riktigt klok ut. Hon har även en på halsen, som veterinären klämde på o det kom ut massa vitt klet, så det är tydligen någon form av hårsäcksinflammation gone bad. Så den 1:e ska hon oppereras. Igen. Räknar inte ens längre hennes operationer. Det är meningslöst.
Jag har också fått stränga order om att banta Sasha. Ska få ett schema att gå efter i två månader o en målvikt hon ska nå. Så det blir mindre mat o mer promenader även för henne!!! Kämpa, kämpa!!

Idag har jag o tanten dock powerwalkat 50 min o sedan gjort mördarsitups (Sasha va lite dålig på situpsen). Jag är rätt trött nu.. Men nu ska vi snart åka ut till landet o jag ska lämna hundskrutten där eftersom boendesituationen just nu är som den är.. Här är det fortfarande invaderat, o hos Mia/Jennie är det hundförbud, så Sasha blir förvisad till skogen ;) Ingenting hon blir ledsen för tror jag :P







På fredag ska vi ha mys, gå ut o äta, se på film o ta ett par öl :) jag längtar!! Träffat min älskling så lite i veckan!
Saknar dig! <3

Vi har blivit mammor!!

publicerat i Allmänt;
Största nyheten just nu, vi har blivit småbarnsföräldrar! Eller ska bli rättare sagt. Igår va vi o tittade på bebisar i västra frölunda. Att vi inte dog! Eller ja, det gjorde vi nästan. Det var ju inte bestämt till 100% att det skulle bli någon bäbis, men det va ju kört efter två sekunder. Vår valp valde oss. Han kissade på mig o bet Mia i örat :)
JumJum ska han heta o kommer hem vecka15.
Hur vi ska fungera de två kommande veckorna vet jag inte, men vi får väl göra så gott det går.
JumJum 6 veckor


Puss på barnen o min älskling!!!

Döda, döda, döda...

publicerat i Allmänt;

 


Lördagen spenderades ute i skogen med fula katter o sjuka familjen.  Tequila, vin, drinkar o öl blandades med schlagermusik o mycket skratt. O för en gångs skull vann rätt låt!! :D Höll också tummarna för Caroline af Ugglas, men denhär kommer nog gå bättre i det stora hela.
Ringde tom o röstade, det har nog aldrig inträffat förr. Har man blivit en schlagerflata?




blääää...


O så har vi dom trvliga inneboende i lägenheten. Små äckliga mjölbaggar(?) (flatlöss ligger väl också nära till hands)precis överallt i hela lägenheten. Jag spyr! Det kryper på mig. dom är i sängen, hela köket, garderoben, alla skåp o förut kröp en på armen på mig. Håller på o slänger precis allting som inte är jävligt välpaketerat i matväg o ska torka ur alla skåp, dammsuga, tvätta golvet, damma o skura köket. Kommer dom tillbaka då, vilket dom säkert gör, får jag tillkalla anticimex.
Jag har väl utrotat sisådär en tusendel av skiten nu, men det är bara att fortsätta. Sen ska ja g bada i två timmar o skrubba mig med svinto tills jag blöder.



Pussar på min Mia, du är det bästa som finns! <3<3

Fel sida.

publicerat i Allmänt;





Idag vaknade jag på fel sida. Har varit på ett extremt pissdåligt humör o det är tur att jag är ensam hemma. Jag har som vanligt tagit ut min ilska på döda ting. Men det hjälper föga.
Det är då man blir så glad att man har världens mest underbara flickvän som muntrar upp en. Nu känns det nästan som om jag är på rätt sida igen. :)
Du är bäst älskling. Jag är så glad för att du står ut med mig :P
Sen la jag iaf energin på att diska o städa badrummet istället. Duktig jag.

Projekt sluta röka går bra. Rökte några ggr där i början, men nu känns det helt fint utan giftpinnar. Nu gäller projekt komma i bikini. Hejja hejja!!

Det känns väldigt skönt nu, när folk frågar vad jag ska göra "i framtiden", (inte för att jag har någon skyldighet att svara) så vet  jag.Jag har en framtidsplan. Det är mycket som ingår i den o jag hoppas och önskar verkligen att det blir så. Men jag vet att jag själv måste börja någonstans. Så det är bara att ta sig i kragen!!

Men just precis nu är planen latte, snöpromenad o sen myskväll med min underbara älskling ikväll.

Elakt knä, feber o röksug från helvetet. Inte mkt som är bra idag.

publicerat i Allmänt;
Idag är en såndär dag när allting är piss. Vaknade halv sex helt genomsvettig, plus att jag hade dregglat över halva mig. Det är en charmig egenskap hos mig. Jag är iofs charmig hela jag när jag sover. Som en liten prinsessa vilar jag så vackert. (Ha!)
Jaja, det va inte det jag skulle skriva. Hela natten har jag också vaknat minst en gång i timmen av mardrömmar, vågade inte ligga kvar i sovrummet så jag släpade mig till soffan. Nästa gång jag vaknade hade jag så ont i mitt knä eftersom man får ligga dubbelvikt i min pigga soffa, så jag va tvungen att förflytta mig tillbaka till sovrummet.. Så höll jag på hela natten 5789 ggr. Minst.
Sen letade jag upp allt i hemmet som innehöll koffein o gjorde en redig frukost på det.
Nervvrak, men ett ganska energiskt sådant.
Har 15 projekt på gång här samtidigt, så just nu är det kaos. Tur att inte Mia är hemma ;)
Men allt kommer bli bra när jag träffar min älskling igen, bara några timmar kvar!! <3

Och idag är det min 4:e rökfria dag :)

Diagnonsens?

publicerat i Allmänt;
Så satt jag då idag i två timmar på vårdcentralen o väntade för att få undersöka mitt onda knä. Två väldigt plågsamma timmar får jag väl säga, för att bara sitta på en stol rakt upp o ner så länge första dagen man är rökfri är inte det lättaste. Men när jag då väl fick komma in fick jag träffa läkaren som fått sin licens i ett Kinderägg..
Jag kunde lika gärna fått en diagnos i på Willy´s.
"Dom säger ju att det inte är någon fara när det knakar" sa han när han lyssnade på knaket i mitt knä som skulle kunna väcka en död.
O om svullnaden o febern sa han " Nej, det har jag faktiskt ingen aning om vad det kan vara".
Nähä..
Jaha, undersökningen gick väl på 120 sekunder på ett ungefär. O jag underdriver inte!
Jag ska också bli läkare när jag blir stor.






 Puss på min kvinna <3 


La Vox ;)

publicerat i Allmänt;
Sasha ville inte titta på någon melodifestival hon inte!


Denhär helgen har varit mycket lugn o stilla. skönt faktiskt. Igår tryckte vi i oss godis som om vi inte sett det förut (eller iaf jag) o Mia blev som vanligt lite rädd över hur mycket jag faktiskt kan äta på en gång.
Men jag hade tänkt bli nyttig nu. Ja, jag återkommer till det sen.
Vi satt iaf där med vårat godis o chipsskålen (o dippen såklart) o tittade på melodifestivalen. Vi blev väl lagom imponerade men hejade iaf på La Voix o då efter en stunds fundering sa jag:

- "Det uttalas La Vox va?"
Mia suckar tungt o säger sen - "Nej Cim det heter La Voix". Sen fick jag en puss.

Äsch.

Får att återgå till dethär med att vara nyttig.. Imorgon slutar jag ju att röka och det är ju nyttigt om något!! Och nu är det ett nyttigt liv över lag som gäller. Vi är ju mästare på att köpa på oss massa onödig skit. "Åh, 15 kilo choklad för 20 kr, det måste vi köpa!" o så käkar vi upp allt på 3 sekunder. Eller nästan.

Nä, nu kommer min ängel snart hem.