Helgen.

publicerat i Allmänt;
Ja, tanken va ju att jag skulle dricka ett eller två glas vin lugnt o stilla hemma framför teven på fredagen. Men när det sen blev dags för dom andra att gå ut tänkte jag att det kunde ju faktiskt vara roligt att komma ut o se lite folk. Så jag hängde på. Det var väldigt roligt trots att jag nästan bara satt vid samma bord hela kvällen, roligt att träffa lite nytt folk. När det blev stängningsdags tyckte vi att det var en utmärkt idé att ha efterfest. Det blev taxi uddevalla runt för att fixa sprit o slödryck o sen hem till oss. Väldigt roligt, men väldigt sent blev det. Vid sextiden gick brudarna o då kände jag att jag nog inte kunde stå på benen mycket länge till. Att bara äta lite chips på en hel dag o sen festa i tolv timmar tar lite hårdare på kroppen nu än vad det gjorde när man va 17 ;) Men människa blev jag inte igen förrän någon gång på söndag förmiddag.

Igår va JumJums blivande familj här o hälsade på. Hade med sig Jummis syster Tindra också, o dom hade buskul ihop. Dom sprang o skuttade i leran tills man inte längre kunde tro att det faktiskt funnits någonting vitt på dom.
Jag tror (hur hemskt det än är att behöva ge honom ett nytt hem) att han kommer få det väldigt bra där o trivas.
Går allt som det ska, så kommer dom o hämtar honom på fredag eftermiddag.





.

:)

publicerat i Allmänt;
Åh, vad skönt! Det var inte ringorm! :) Veterinären trodde att det helt enkelt va så att han var allergisk mot något i halsbandet. Så då blir det bara att byta halsband o hoppas att det försvinner. Det var iaf inte smittsamt, så på söndag kommer Lotta hit med Tindra, så får vi se hur dom fungerar ihop.

Ikväll blir det kanske lite vin till Idol, men jag vill inte sabba dieten nu när det går så bra. Vi ska på glöggfest hos Maria & Tove imorgon, men då tänker jag inte dricka någonting iaf. Dessutom tror jag att jag har någonting på g i kroppen, är snorig, sjukt trött. har ont i huvudet, o ont i kroppen, så det får bli en lugn helg.





.



Hund-doktorn.

publicerat i Allmänt;

Klockan ett idag ska lillkillen till doktorn o se om vi kan reda ut vad det är för utslag han har fått. Vi tror ju till 99% att det är ringorm, men veterinären sa att vi skulle hålla tummarna för att det inte är det, eftersom det är väldigt svårt att bli av med. So let's hope not.

Om det inte är något smittsamt ska vi gå hem till mamma o Gizma efteråt så att dom kan få leka lite o sen ska jag möta hjärtat när hon slutar jobbet o gå o handla lite. Lyssnar på Melissa Horn, dricker cola zero o kedjesnusar just nu o försöker fördriva tiden tills det är dags att gå.

 

 



Hej hopp!

Dethär med att sova gott.

publicerat i Allmänt;

Förmodligen har jag en mild variant av OCD som yttrar sig enbart när jag ska lägga mig. 
Jag måste kissa precis innan jag lägger mig, gärna 67 ggr. Jag måste ha tre täcken, strumpor o en tröja. Kuddarna måste ligga prydligt på varandra. Måste smörja läpparna noga med klet, för tänk om jag skulle vakna o dom är helt nariga!!! Öronpropparna ska sitta bekvämt i öronen, inte för långt in, det är viktigt. 
Jag måste ha mobilen nära till hands (ljudlös naturligtvis) så att jag kan se vad klockan är om jag skulle vakna någon gång under natten.
O det får inte finnas någonting från datorer eller liknande som möjligtvis skulle kunna blinka (eller ens vara på, så att det står o ger brummande ljud ifrån sig vilket jag givetvis hör genom öronpropparna) eller ge ljus ifrån sig. Men det får inte heller vara helt becksvart. När jag tillslut har kommit till ro brukar det vanligtvis vara dags att kissa en sista gång.

Om någon skulle vilja bjuda mig på pyjamasparty eller liknande, förbered mig gärna minst 6 mån i förväg så att jag kan uppsöka en stödgrupp innan. Alternativt låt mig sova i ett tält i trädgården, har ni ingen trädgård går det bra med en kattlåda på balkongen eller annars en liten låda i garderoben.





.

Jag har faktiskt ingenting vettigt att säga. (som vanligt)

publicerat i Allmänt;

Det blev en tur till Torp igår på eftermiddagen i hopp om att jag skulle hitta ett par byxor, men ack vad jag bedrog mig. Det jag kom hem med var istället lite mat (mest nutrilett), en mössa, hårfärg o en jävla massa tomater.
Det är skittråkigt o enformig att banta när man inte ätit något nyttigt på typ ett år. Men det går åt rätt håll iaf - 2.1 kg på en o en halv vecka, så då känns det inte helt hopplöst iaf :) Får väl få tummen ur o börja röra på mig mer också.

Idag hade jag tänkt mig att ta en långpromenad, men med risk för att drunkna, så tror jag att jag hoppar det.

Nu har jag även bestämt mig för att inte vaccinera mig. Bllir jag sjuk så blir jag.

Nu: chokladté o hundgos.






Tack!

publicerat i Allmänt;


Tack till Beckie som räddade mig från att stoppa en gaffel i kontaktuttaget när hon hjälpte mig att fixa bloggen! ;)

Oteknisk.

publicerat i Allmänt;










Jag är sjukt trött. Igår somnade jag nästan, sisådär 15 ggr undertiden vi såg på film hemma hos Tobbe. Fick gå o hälla kallt vatten i ansiktet, för att inte tvärsomna. Jag vet att jag sover för lite, högst 5 timmar per natt (oftast mindre), har svårt att varva ner på kvällen/natten o när jag vaknar på morgonen när JumJum är kissig tar det minst en timme innan jag somnar om o då är jag så irriterad på mig själv för att jag inte kan slappna av att det är lika bra att gå upp istället. Sen går jag runt som en zombie o är inte människa förrän vid fyra-femtiden på eftermiddagen (med hjälp av mkt koffein o viljestyrka). Men jag är nog helt enkelt en väldigt trött person, speciellt denhär tden på året.
 Idag har jag försökt få någon ordning på bloggen igen, men nu ger jag upp o hoppas att Beckie kan hjälpa mig istället. Jag hatar tekniska saker, främst datorer när det inte blir som jag vill med en gång. Jag har inte tålamodet på min sida när det gäller sånt.
Tur att man har en fin vän som är datanörd! ;)



Jag har lovat hjärtat att jag ska försöka komma vidare på GTA idag också o det känns som en bra dag för det, för jag tänker gå ut så lite som möjligt i dethär vädret. Väldigt praktiskt att bara släppa ut Jumjum i trädgården såna här dagar, så får han promenera runt själv i regnet, hehe.

Mia beslöt sig för övrigt för att det va en bra idé att vattna vår blomma med sprit o cola i fredags. Men nu ser den oförskämt pigg ut, så det var nog inte så dumt ändå. Kanske ska börja sprita dom istället för att vattna?

Nej, ska jag se på efter tio med Malou. Sen gå o köpa kaffe o Monster energidryck som jag kan hälla i mig så att jag kan vara lite pigg när Mia kommer hem från jobbet.

Puss o hej!
Störst puss till mitt hjärta. Du är bäst.













.







 

Shopping.

publicerat i Allmänt;

Nätshoppat lite på Bluebox. Dekor till min Ipod, som börjar bli väldigt repig o ful o en silverring med ordet "strength" som jag ska köpa ett läderband till.
Förutom att ha hittat 23556 saker jag skulle vilja köpa till både mig o andra, så håller jag på o tvätter, diskar o ska dammsuga. Sådär lite småtråkigt en sånhär torsdag. Men vädret suger ju kosnopp, så det är rätt okej att slippa gå ut.

Imorgon kommer Tobbe the man hit o äter middag med oss, o tar några öl. O så blir det Idol, vare sig han vill det eller inte. Hehehe.

Jag har alltid jättemycket, o intressanta saker att skriva om när jag ligger o funderar o försöker somna (kanske därför jag inte somnar förrän framåt morgonen) men när jag sätter mig framför datorn är allt borta.

Jag har nu blivit tvungen att inse att det faktiskt är vinter o att det snart är jul. Men det ska faktiskt bli mysigt att ha min första jul ihop med min älskling, o ha en egen julgran som vi kan klä som vi vill, o att dricka glögg (eller glugg som Linda säger) o tända ljus. Förra julen va jag ju i Egypten bland kameler o annan skit, o hur kul det än var att rida kamel i öknen, se en oas live o äta bröd gjort på bla. kamelbajs (nej jag var varken full eller hög) så längtade jag hem hela tiden. Nästa resa vill jag ha min Mia med mig på, även om vi får vänta länge innan vi sparat ihop pengarna.

O så håller vi ju på att äta nyttigare igen (Bara sen i måndags visserligen). Jag äter nutrilett på dagarn o så äter vi någon lite hälsosammare middag när Mia kommer hem. Än så länge har jag gått ner 1.4 kg, men det går jag säkert upp imorgon igen ;)

Nej, nu ska jag gräva fram dammsugaren u skåpet o invänta brevbäraren som förhoppningsvis har vårat nya GTA spel med sig.

Tjo!

Bitterfitta.

publicerat i Allmänt;
Grrrr, satt säkert en timma tidigare idag o försökte fixa den där jäkla headern på bloggen, med hjälp av Beckie i luren, men det gick inget vidare... Sånt gör mig till en bitterfitta. Får göra ett nytt försök när tålamodet återvänt. Tills dess ska jag äta Mias lite spännande köttbullar med för mkt vitpeppar o saltiner istället för ströbröd, dricka chokladté o speeeeela.

Hej hopp!

I wish I was special

publicerat i Allmänt;


Helgen har varit relativt lugn. Hälsade på pappa o Anna i Trollhättan i lördags, söndagen blev det bara film (Scary Movie-filmerna i baklänges ordning) o ps2-spelande. Igår hände det inte heller mkt, blev en tur till strandpromenaden på förmiddagen, vilket resulterade i en väldigt, väldigt smutsig hund. Men vi kände oss väldigt duktiga o jag måste börja röra på mig mer om dagarna. Blir tokig av att bara sitta still o känna mig fet.
Håller på o försöker få kontakt med min kära flickvän, men det går sådär. Vet inte om det är min eller hennes mobil som krånglar, men det är säkert min. Ska försöka skaffa en ny så snabbt som möjligt.

Såg dokumentären "Mamma till en mördare" igår. En kvinna vars yngsta son dödade den äldre med sex knivhugg varav ett i ryggen o sa att det var i självförsvar. Blev lite äcklad av det hela, sonen som mördat hade fortfarande kontakt med sin mamma, som trodde på honom. O han tyckte nog igentligen inte att han gjort något fel. Tyckte att hans 8 år "långa" straff var hårt.
Sen att Annika Östberg ska komma ut 2011 tycker jag också är helt fruktansvärt. Släpp inte ut idioterna! Ja, jag har också folk i min närhet (o familj) som suttit inne för både det ena o det andra, men jag tycker ändå att svenska fångar har det för bra. Nej, där tycker jag minsann att vi ska ta efter tex USA.
Japp.

Nu ska jag dricka Monster, göra collage på JumJum o lyssna på Radiohead.



When you were here before,
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fuckin' special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so fuckin' special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here, ohhhh, ohhhh

She's running out again
She's running out
She run run run run...
run... run...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fuckin' special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't belong here...













.

:)

publicerat i Allmänt;



Igår va jag o hälsade på bästa Beckie o lille Tiger. Han hade växt mkt o skrattade o dreglade när jag pratade med honom. Vanligtvis brukar ungar gråta/skrika o dregla när jag pratar med dom. Men jag brukar o andra sidan inte tycka om barn heller, så dom känner nog det. ;)

Har varit ute på landet med Gizma o mamma idag o hälsat på Sasha. Hon kan ju inte vara här alls nu när JumJum har ringorm.

Mormor: "Jag fick nya "tralala-tabletter" av min läkare o jag blev så glad när jag åt dom." Ja du mormor lilla Morfin kan ha den verkan... haha.

Ikväll ska vi titta på Idol som vanligt o vara glada för att vi inte måste gå ut i dden äckliga pisseblöta snön.

Ge mig SOMMAR!!

La Ana

publicerat i Allmänt;




Idag har jag varit o ätit lunch med Anna som är på semester här i Sverige. Som tur var så hade hon inte glömt hela sitt svenska ordförråd o jag behövde inte använda min fantastiska spankska. Jättekul att se henne, tråkigt när en del av ens familj bor så långt bort. Vi ska iaf försöka ta en fika på Lejas nästa vecka. Sen får väl vi åka o hälsa på henne igen!
Vi gick iaf till Body Shop o luktade på allt som vi ville ha men inte hade råd till. Hittade en bodybutter med cocos som jag ska köpa när jag får cash igen.
Fick ett tips om blekmedel till armarna som jag ska testa också. Jag ser ut som en arabisk man med vinterpäls, men att raka eller vaxa går fetbort, så att bleka blir nog bra. Men som sagt, när pengarna rullar in. Nu har jag 300 till den 19:e... På tok förmånga dagar kvar.

Imorgon ska jag hälsa på Beckie ute på vischan ;) o se hur lilla familjen mår.

Nu ska jag dricka upp mitt té o vänta på att duschen blir ledig så att jag kan spola bort sprayhjälmen jag har på huvudet.

Puss o hej!





















.




Makeover.

publicerat i Allmänt;

Gick o fikade med Marielle på Yerba idag o sedan vidare för att hälsa på Nova o lille Conrad på jobbet. Sjukt kul att träffa dom! Saknat er som fan. Så nu får vi bli lite bättre på detdär med att ses!
När jag kom hem fortsatte vi med att slipa min äckelblå/diarrébruna kista. Nu är den målad vit, som den tydligen varit någon gång för länge sedan mellan dom 18 lager olika färger vi slipade bort.


Mia "Jaghargrönafingrar" Bekkhus gav vår blomma en makeover:
 











.

Helgen.

publicerat i Allmänt;

 

Denhär helgen har varit ganska seg. Mia har jobbat hela helgen o även Jummisen har varit med på jobbet. Han är helt slut nu :) Idag va ju fars dag, så han kom hit o vi gick till rådhuset o fikade o han hjälpte mig att koppla in modemet till min dator. Jag har saknat den.
Mia sitter o golfar på PS2 o jag leker här. Det blev sushi till middag idag o jag provade till min förskräckelse en med tonfisk. Riktigt äckligt faktiskt. Jag blev nästan rädd.

Ikväll blir det vin o ost, o en liten öl på det också :)

Kvinnan som kom o tittade på JumJum hade säkert passat honom bra, o dom tyckte om varandra. Men vi bestämde oss för att han nog behöver mer än bara mkt uppmärksamhet. Som en hundkompis. Nu har vi kommit i kontakt med ett par i Trollhättan som har en liten Jackrussel sen innan o det låter väldigt bra. Dom var mkt intresserade av honom o Jummis o deras hund va tydligen väldigt lika.
Så nu hoppas vi på det bästa!

Puss o hej!

 

Nov. 4, 2009

publicerat i Allmänt;
Ja, det blev inget möte med JumJums framtida mamma igår. Hon ringde i sista minuten o hade fått förhinder. Men vi bestämde en ny tid idag kl 17. Bara att hoppas på att hon kommer då. Annars ska vi höra av oss till kvinnan som har JumJums syster.
Jag går snart in o dräper grannen med en sked. Han (eller hon kanske?) har lyssnat på samma jävla låt HELA morgonen på högsta volym. Någon jävla RnB-skit. Just när man tror att skiten ska ta slut börjar den om på nytt.
Kom nyss hem efter att han handlat lite soppa o annat som är bra att leva på.
Vem tror ni spelar SAMMA låt FORTFARANDE?
Nu gör jag det, jag tar med mig skeden o går in o avlivar fanskapet (alt. tar stereon o bränner den i trädgården o dansar runt den). Sedan skyller jag på tillfällig sinnesförvirring o tar gladeligen mitt straff.





Inhale..

publicerat i Allmänt;
Ikväll kommer då JumJums framtida mamma o hälsar på. Tyvärr har han ringorm just nu o är inte sitt fräschaste jag, men hon är fullt medveten om det, så det ska nog inte vara några problem. Kommer ihåg nu att både Hampus o Charlie hade det, men det gick ju över så småning om.
Igår fick Mia vaccinet mot gris-sjukan o kunde knappt röra armen på hela kvällen. Jag har bestämt mig o kommer inte att ta det. Tror inte riktigt på vaccin o all hysteri så fort det kommer något nytt virus.
Blir jag sjuk så är det inte mkt att göra åt. Jag är frisk o tillhör inte någon riskgrupp, även mitt hjärta mår bättre nu också o slår som det ska. Men jag ska göra minst en koll om året för att se så att det inte börjar fucka upp igen.

Jag sov som en stock inatt, o älsklig ändrade alarmet på klockan för mig när hon gick till jobbet så att jag fick sova längre. Sen gick jag ut med JumJum, drack jordgubbsté o däckade på soffan en timme till. Nu ska jag röja här så att det är fint när vi får besök ikväll. Ska ut en sväng till Torp också o köpa Omeprazol o även se hur mkt en Nicorette inhalator kostar. Vet inte riktigt om jag tror på det, men man kan ju alltid prova.
Ska hämta upp mitt trådlösa bredband också o plugga in det äntligen! :)
O ikväll ska vi leta weekends till London, kolla priser o jag ska prata med far om Spanientrip.

Nu: Nightwish, té o dusch. (inte samtidigt dock.)


JumJum

publicerat i Allmänt;
Det är med smärta i hjärtat som vi har kommit fram till att det bästa blir att JumJum får lämna oss. Han är en krävande, men underbar hund, men problemet är att han inte kommer kunna få all den tid han behöver sen när jag börjar plugga. Att lämna honom ensam 8 timmar om dagen för att bara komma hem på raster o så för att rasta honom, det är inte snällt.  Så nu gör vi det vi måste göra. Även om jag är vansinnigt trött på honom ibland o önskar att han bara går upp i rök, så är det ju ingenting jag menar. Jag kommer att sakna honom extremt mycket, o det kommer kännas jättekonstigt att gå här hela dagarna helt ensam... Ingen liten skrott som piper o springer efter mig, som ligger o gnäller preciiis utanför toadörren nar jag duschar...
Nej, det är inte alls roligt, men han kommer att få det bättre.
Vi har kommit i kontakt med en förtidspensionerad kvinna som inte bor så långt bort från oss. Hon ska komma imorgon kväll o träffa JumJum. Hon låter verkligen perfekt, vi får komma o träffa honom när vi vill, o hon har varken små barn eller andra djur.