Kukhund.

publicerat i Allmänt;
Mötet gick bra o var givande! Jag fick en del information o det jag ska göra nu är att skaffa fram mina gymnasiebetyg o sedan gå på ett nytt möte i höst, så ska jag söka till januari. Skulle inte vara några problema alls att komma in när jag är ute i god tid. Så nu när jag är "ledig" i sommar ska jag börja övningsköra istället. Lite nervigt, jag har fullt upp att hålla ordning på armar o ben när jag går, men med envetet övande så!
Efter mötet åkte jag ut med Beckie o mor till Torp. Köpte ett par sandaler (eftersom JumJum ätit upp mina), piratbyxor o två linnen, så nu är födelsedagspengarna slut. Just det, fick ett Police halsband o en Björnborgväska av älskling i försenad födelsedagspresent. Så snygga! :D
När jag kom hem från torp möttes jag av JumJum i hallen vilket var lite konstigt eftersom vi satte upp den nya babygrinden igår... Men på något sätt hade ett av fästena åkt av o han tog sig ut. O inte nog med det, han hade kalasat på min BH, mina trosor o Mias helt nya skor. Så nu har jag en mindre glad flickvän. Så ikväll ska vi marinera honom o imorgon blir det grillkväll!

Möte.

publicerat i Allmänt;
Imorgon ska jag på möte med en studievägledare klockan 10. Äntligen händer det något. Letat som en tok efter mina betyg hemma, men utan resultat. Dom kan ligga precis var som helst... Men hon sa att vi skulle fixa fram dom imorgon.
Jag ser verkligen fram mot detta, o helst av allt hade jag velat börja i augusti, men JumJum är ju för liten då. Han måste ensamtränas mer först. Det går faktiskt bättre o bättre. Antiskällhalsbandet v totalt värdelöst, det sprutade hysteriskt i ungefär fem minuter, sen slutade det fungera. Så vi lämnade tillbaka det o köpte en babygrind istället så att vi ska kunna låsa in dom.

pisshund...

publicerat i Allmänt;
Igår blev man gammal. 23. Känner ju att svalorna däckar lite extra idag o att synen sviker ännu mer. Fick middag av Mia på balkongen o sen låg vi o myste i sängen framför teven. Idag ska vi till butlers på quizen :)
Imorse va jag nästan säker på att det skulle bli en hund mindre i familjen. 03.30 började han gnaga på¨våra skor, yla o skälla. Vi va nära att kasta ut honom för balkongen. Nu har vi varit på torp o shoppat antiskällhalsband o munkorg till honom. Det går inte att lämna honom ensam. Han är så mammig.. Han skäller o ylar hysteriskt, men nu ska det väl bli ändring på det. Det är helt ofarligt. Sitter en liten dosa som sprejar vatten när han skäller. Han är ju smart o lär sig snabbt, så förhoppningsvis lär han sig snart att skäller han så får han sig ett sprut ;)

Bättre dag idag får man väl säga!

publicerat i Allmänt;
Igår va ingen rolig dag. Vi kom då till veterinären, mamma körde ner mig o JumJum vid 13 o vi fick komma in i undersökningsrummet o vänta på veterinären. Hon klämmde lite på hans mage o bestämde att han skulle rönkas. Visade sig att han hade ett ben som fastnat i magen. Så vi satt där i ungefär fem timmar o han fick dropp. Som tur va kunde älskling gå från jobbet så att jag slapp sitta där själv!!
Nu är vi nyss hemkomna från dagens besök o det gick bra!! :D Benet var upplöst, så nu ska det inte vara någon fara!
Gud så skönt!! Har dock ungefär 100kr kvar till den 19:e, men det får gå!

Nu har jag ätit en gooood o onyttig frukost (men jag har planerat powerwalk o träning) , promenerat med hundarna o ska ta en sväng "hem" sen tror jag för att hämta lite saker. Sen blir det givetvis Eurovision ikväll :) Kanske en öl.
Imorgon ska jag ta en sväng hem till mamma o Bolko o låna telefonen, vi har ingen hemtelefon här, o ringa o jaga min kontaktperson på försäkringskassan för att höra hur jag bäst går tillväga gällande pluggandet. Omvårdnad är det som gäller för er som undrar.

Puss på mina tre älsklingar!!

sjuk kille

publicerat i Allmänt;

Då har man gjort Flen. Det gick på cirka 10 minuter. Inget ställe jag skulle bosätta mig på kanske, men att åka dit o hälsa på ibland är helt okej! Mias mamma gödde oss, så nu har man nog gått upp de där 4 kilona man lyckats gå ner. Vågar inte ställa mig på vågen! Inte blev det bättre av vår grillkväll med Gro o Dennis igår. Hjälp!
O så blir det ju öldrickande till schlagern.. inte lätt att banta i dessa tider..


Vi mammor är oroliga, JumJum bajsarblod o är jättehängig o trött. Kan ju ha något o göra med H&M-katalogen han åt upp igår, eller all annan skit han äter. Pratade precis med veterinären o dom ville att vi skulle komma in på en akuttid eftersom han är så liten, så vi ska dit 13.30. Håll tummarna för oss!!
Stackars vår kille :(

Zimba, Mias lillebror.


Mia blir 3 år igen när hon dricker körsbärsglassdrink på café i Flen. Äkta lycka där!


Tobbe har det fiiinfint :D

Roadtrip.

publicerat i Allmänt;
Flen ikväll, med Tobbemannen o älskling. Ska bli trevligt. Det har då också blivit dags för oss att lämna bort JumJum för första gången. Mia är orolig o tycker att det är lite jobbigt, även om vi vet att han har det bra med Madde, Daniel o Cesar. Men jag tycker i ärlighetens namn att det ska bli ganska skönt! Men han kommer nog att sakna sina mammor, så en del gnäll blir det nog den första tiden! Men vi är ju snart hemma igen.
Nu ligger han i hallen o kvider för att Sasha är borta. Han har gnytt sen hon åkte klockan 12..

Då ska man åka bil i fyra timmar sen. Måttligt intressant, men vi får väl göra det bästa. Spela Volbeat o tjata. O lyssna på hockeyn såklart. Det blev hockey o öl igår.  Mysigt, trots sporttittandet!
:)

Allt känns rätt fint nu. (Om man bortser från några bitterfittor här o där) Dagarna rullar på o det som är bland top 5 på att göra listan är att träna JumJum så att han blir en nöjd o glad liten hund. Han är otroligt lättlärd o det ska verkligen bli jättekul att börja lydnadskursen så att han får arbeta ännu mer.
I veckan ska jag kolla upp dethär med pluggandet ordentligt. Ringa o höra mig för lite o göra upp en bestämd plan, inte bara i tanken.  Ska bli otroligt skönt att börja göra någonting efter alla dessa år! Återanpassa sig till livet igen.

Nu ska jag samla ihop mig o vårat barn o snart bege mig.Puss på min älskling som orkar utbilda mig som hemmafru, trots mina inlärningssvårigheter. :P semörrn!!

Svininfluensa and such..

publicerat i Allmänt;
Då har det blivit ett uppehåll med bloggandet igen, var ju ganska flitig där ett tag. Men idag har himlen öppnat sig, o varken jag eller barnen vill ut. Så man får sysselsätta sig bäst man kan inne idag!  Lite tvätt, disk osv..
De senaste dagarna har älskling varit sjuk. Svin-flunsan tänkte vi genast, men det visade sig vara vanlig fågelinfluensa, så det är redan på bättringsvägen. Jag gjorde givetvis mitt bästa för att ta hand om henne.

Igår såg vi på Tusenbröder, precis heeeela dagen. Jag drömde om bankrån o Snask-Håkan o bögpoliser halva natten sen. Jag blev glad när jag vaknade.

Jag o Nova ska börja träna nu. Hon har börjat få kärringhäng säger hon. Well, jag har väl ungdomsfett att bli av med då. Har fastnat på en jävla platå nu, går inte ner mer. Så nu blir det träning!! Men just nu är det riktigt dåligt med pengar, så det får bli nästa månad. Vi får väl promenera med hundarna så länge?
Men eftersom det ska vara pissväder resten av veckan, så får jag väl förlita mig på "The power of Nutrilett" så länge. O spring i trapporna med pissnisse.


Sitter framför teven o datorn samtidigt som vanligt o den nya Apolivareklamen kommer till min förskräckelse igen. Denhär kvinnan (?) är så fruktansvärt skräckijagande. O så har dom en liten visa som hämtad ur en skräckfilm på det. Ta bort!!!