Zombie... ;)

publicerat i Allmänt;
Sitter här i köket o hoppas att jag ska vakna till liv snart... Är sjukt seeeeg idag o än så länge har jag bara lyckats få i mig frukost o diskat gårdagens disk. Men klockan är ju inte så himla mkt än... Igår hade vi en mysig dag. Vi började med några avsnitt Buffy, sen gick vi o kollade lite på stan, fikade o gick o solade :) När vi kom hem jobbade vi lite mer på kistan o skrapade färg o slipade.
Ska hälla i mig en stor latte o hoppas att ögonen slutar gå i kors, så kan jag städa o fixa mig sen. Ska gå till VägledningsCentrum med mina betyg o skriva in mig i skolan :) Hade faktiskt gått klart fler kurser än vad jag trodde, så det kändes ju bra! Ska till banken också o ta ut lite pengar från mitt en gång ganska feta sparkonto... Vi ska kastrera vår son nästa vecka nämligen, något jag fasar för... Inte själva ingreppet, men han är så sanslöst töntig, så han kommer ju att gnälla konstant (mer konstant än vanligt..) när han har ont också. Men resultatet blir nog bra :)

Weee!!! Fick precis ett mess från min puma, hon har köpt ett ps2 o Tekken :D Åh, så kul :)

Vi ska ta hit mitt köksbord från förra lägenheten o ha det istället för barbordet vi har i köket nu. Det är så litet, plus att vi bara har två stolar, så det blir aldrig att vi sitter här, vilket är lite tråkigt. Nu är det belamrat med laptop o skrivare också.

Nu ska jag leta ps-spel innan jag sätter igång med städandet :)

Puss o hej!!!

Ja!

publicerat i Allmänt;
Jag är lyckligast. Igår förlovade vi oss. Eller rättare sagt så förlovade vi oss några minuter över midnatt natten till igår, samtidigt som vi såg på Buffy (men vi pausade dock) ;).
På kvällen gick vi ut o åt gott o jag tyckte att Mia var en smula konstig... Hon tittade konstant på mobilen o verkade allmänt virrig. Helt plötsligt säger hon hej till någon bakom mig o jag tänker "jävla folk som ska komma o störa när man sitter o har det mysigt..." Vänder mig om o där står Katarina o Linda. Fattade inte någonting. Det syntes tydligen också. Sen höll dom upp papper där det stog: "Vill du gifta dig med Mia? <3"
Självklart ville jag det! Mer än något annat! Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att Mia fick påminna mig om att andas där i mitt shocktillstånd :)



Jag älskar dig min underbara.

Bästaste Tobbe! :)

publicerat i Allmänt;

Det var ju meningen att Edis skulle passa JumJum ikväll/inatt när vi ska till Gbg, men han fick förhinder, så vi fasade för att vi skulle få ta med honom. Eftersom vi ska ut på kvällen, så hade det inte varit så roligt för honom att sitta där ensam i sin bur. Men som tur var så ställde vår räddare i nöden upp! Tack Tobbe, som alltid ställer upp o hjälper oss! Du är bäst! :D
Ännu bättre, för både Tobbe o JumJum, är att Tobbemannen kommer o sover över här. Då har lillkillen alla sina saker o känner sig hemma.

När Mia väckte mig imorse kändes det som om jag bara sovit 10 minuter, men jag hade sovit ca en timme, så det va inte långt ifrån. Så jag gick ut med JumJum o försökte sova vidare, men det gick inte alls... Men vid niotiden lyckades jag iaf somna om o sov till 9.45 när min älskade son väckte mig o talade om att han hade tråkigt. Men nu ska jag väl lyckas vara vaken till 23 ikväll iaf ;) Nej, det får bli en kaffe/Redbulldag idag. Så ska det nog gå bra :)
Har märkt (även om jag inte vill erkänna det) att innan 10 på förmiddagen o efter frukost,snus o koffein så är jag inte människa. Är sur o grinig o vill inte alls. Oftast går det ut över JumJum när han går som en svans efter mig, men sen får jag dåligt samvete o gosar o leker med honom resten av dagen tills hans andra mamma kommer hem o kan ta över gosandet :)

Vi åker vid 17-18 o så ska vi ta oss till Torslanda också, vilket kan ta sin lilla tid eftersom pappa ska köra oss. Han har lokalsinne som en ärta. Jag ska nog köpa en GPS till honom  i julklapp, den modellen med autopilot på, så kan han sova hela vägen dit han ska ;)

Ska bli jättekul att träffa Katarina!! O även hennes puma Linda :) Tror inte vi setts sen... Melodifestivalen?? Är det så länge sen??? Hjälp!
Ja, det kommer att bli bättre när vi får dendär efterlängtade bilen. En rullande modell ska vi ha.
Gått ut har vi inte heller gjort på en evighet. Va på fjorden sist... Ikväll ska vi till Saga Bar på flatfest ;)
Då måste man bara hitta på något vettigt att ha på sig också...

Jag måste ju berätta att jag bakade för första gången i mitt liv här i veckan. Citronmuffins med Dumle. Det blev visserligen en enda jättemuffin eftersom allt flöt ut på plåten, men goda blev dom! Nästa gång blir det körsbärsmuffins :) Shit vad bra jag är!

Nej, nu ska jag börja städa så att inte dammråttorna äter upp pojkarna här ikväll.
Puss o hej!!!

Gähäsp?

publicerat i Allmänt;
Vaknade 06.45 idag, av mig själv o väntade tills Mia gått till jobbet o jag varit ute på morgonrundan med JumJum, sen ställde jag mig på löpbandet o powerwalkade/sprang i ca 30 min. Mitt knä klarar inte riktigt att springa tyvärr o dum som jag va så glömde jag ta på mig stödet (som jag ska ha jämt igentligen). Sedan blev äpplegröt till frukost :) Känner mig riktigt duktig :)

Ska iväg till Överby vid 13-tiden o shoppa lite o inhandla lite mat. Kylskåpet ser ut som det brukade göra när jag bodde själv just nu. Tomt alltså ;)



Och Edis ska ta JumJum den 25:e när vi åker o svänger våra lurviga med Katarina i gbg :) Hemskt mkt tack!

Jag har använt Denivit Express White nu i ca en vecka, o det fungerar faktiskt! Hörntänderna är inte orange längre ;) Kostar bara 40 kr på Coop.


Hade tänkt ta tag i gårdagens disk, men jag fastnade framför Facebook o Yoville... Som vanligt. Men jag får sätta igång snart. Jag är så sanslöst seg på morgonen. Tar säkert tre timmar innan jag är människa. Men lite koffein o nikotin brukar hjälpa en bra bit på traven. Mitt dåliga morgonhömör verkar ha kommit tillbaka också, men just idag håller det sig faktiskt på behörigt avstånd. Skönt nog.

Skickar lite tankar till Jennie som nog ligger under kniven just nu. Kommer att gå fint!!

Hej så länge!




Och så ännu ett inlägg...

publicerat i Allmänt;
Sitter o kollar på Junkyard o önskar att jag var miljonär. Såååå mycket snyggt. Har hittat en väska som jag ska ha! Kolla in:









:)

Gud vilket onödigt inlägg, men det är ju frivilligt för er att läsa ;)

Tog precis en sväng till turken o köpte Red bull o snus. Hjälp, nu blev jag pick som en mört! Försöker fördriva tiden så gott jag kan tills Mia kommer hem o vi kan börja bygga ihop löpbandet :) Ska bli så kul!
Snart börjar Tyra Bank's Show. Favoritprogrammet på dagarna :)
Jaja, jag återkommer med ett mindre onödigt inlägg snart ;)

Mästerkocken Cim ;)

publicerat i Allmänt;
Gör mitt bästa här för att piggna till. Sov dåligt inatt o drömde mardrömmar hela natten som jag vaknade av. När Mia väckte mig imorse var jag helt säker på att jag precis hade somnat. Får knalla iväg till turken o köpa en redbull sen ;)
Har precis hjälpt gubben som kom med löpbandet att bära upp det. 70 kilo... Till högsta våningen. Sånt är kul. Tog i för kung o fosterland, så upp kom det iaf :)

Lagade ju middag igår för typ tredje gången i vårt förhållande. Det gick över förväntan! :D Mia tyckte att köttfärssåsen va godare än hennes o det va ett mycket bra betyg! Blev väldigt stolt över mig själv! Och så blev det ju ostkaka med grädde o körsbärssylt till efterrätt :) Vi kunde inte röra oss efteråt. Nästa gång blir det indisk kycklinggryta med ris.

Får se om jag går till körskolan idag, skjuter möjligtvis upp det till imorgon. Har en hel del att syssla med här hemma idag.

Imorgon ska jag ut till överby o shoppa lite :) Då får JumJum lite ensamträning också. Mia ska till sjukhuset när Jennie ska bli opererad o vara där när hon vaknar. Håller tummar o tår för henne.

O ett stort grattis till Nova o Johnny som fått en ny liten kille! :D

Nu ska jag fortsätta med dagens hemmafruuppgifter ;) O leka med barnen.


Tack o hej o pussar på mitt hjärta!!

Skit.

publicerat i Allmänt;
Gick till äffaren för att handla lite. Tänkte att jag tar med båda djuren, så får dom en liten extra promenad, plus att träna på att sitta o vänta utanför affären. Ditvägen gick bra, trots att jag blev insnurrad i kopplen tusen gånger. Hemvägen va värre dock... Gick med två tunga matkassar, väska på axeln o en hund i varje hand. Då skiter såklart Sasha mitt på gatan, så det var ju bara att plocka upp det o försöka hålla reda på allting samtidigt. Två meter senare lägger JumJum en hög som är större en honom, så det blev en påse till. O eftersom det inte finns paperskorgar i Uddevalla, så fick jag så fint ta med skiten hem. Träffade väl alla hundar i uddevalla på vägen också o JumJum skrek som en stucken gris varje gång han såg en. Men nu ligger dom utslagna i var sitt hörn, trötta efter att ha sprungit lösa tidigare idag o den senaste promenaden tog hårt på dom också. Skönt!!

Köpte ostkaka o körsbärssylt till efterrätt :) Det är ju sista dagen man får äta skit idag, för imorgon kommer löpbandet! Vi har tänkt att inte dricka så mycket öl också. Det kommer nog att göra en hel del. Snart slipper man förhoppningsvis känna sig som en svullen höggravid flodhäst i size XXL.
Tänker inte väga mig så ofta längre utan mäta späcket istället. Så imorgon börjar då projekt "kroppsrenovering". :)

Ringt till körskolan o jag ska komma in imorgon för att få information o de papper jag behöver. Sen är det bara att köra på! ;)

Nu ska jag invänta Tyra Bank's Show o sedan gå o möta min hårt arbetande kvinna ;)
Nu ska jag fördriva tiden lite....


Hur bor du: Centralt med sambo o två hundar i en mysig tvåa men två stora balkonger.
Brukar du komma i tid: Ja, det är väldigt sällan jag kommer försent.
Hur lång är du: 169 cm
Kan du laga mat: Absolut inte, men jag tänker lära mig!
Vad jobbar du med/pluggar du: Ingenting än. Är hemmafru.
Vad har du på dig just nu: Pyjamasbyxor o Nikita t-shirt.
Har du någon fobi: Nej, men jag har extremt svårt för insekter.
Hade du en bra kväll igår: Ja, den var mysig. 
Vilket är ditt senaste inköp:
Mat för idag o även en rosa tandborste o silvriga hårspännen.
Din favoritdryck på morgonen: Monster Energy, islatte eller något från Vitami Care.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Försäkringskassan.
Har du sovit i din egen säng inatt: ja då.
Vad hade du sönder senast: Jag gjorde rent Mias bord med Mr Muscle, vilket resulterade i att det nu är leopardmönstrat.
Vem snackade du med senast: Mia.
Varm favoritdricka: Kanelté eller latte. 
Favoritdricka när du är riktigt törstig:
Cola Light.
Alkoholhaltig favoritdricka: Corona med lime, Bright eller Mias Pina Colada :)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag gör dumma saker hela tiden.
Saknar du någon just nu: Jag saknar många, Beckie, Nova o Marielle :)
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Berätta för mig vad jag ska tycka, eller berätta hur jag är.
Någon jag stör mig på: Jag säger inget, så har jag ingenting sagt.
Intressen: Hundarna, foto, film, mysa, kläder, musik... ja, det finns mycket.
senaste person du kramade: Mia.
Senaste person du ringde: Beckie.
Senaste person som ringde dig: Mia där med.
Vad drack du senast: Monster.
Vill du ha barn: Jag har redan två ;) Kanske någon gång, men inte som läget är nu.
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, presenter är ju trevligt :)
Har rakat dina ben någon gång: Hmmm
Är du sugen på något nu: Ben & Jerry.s
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 1-2
Använder du hudkräm: Japp, varje dag, annars blir jag som ett sandpapper.
Attraheras du av män med skägg: Jag attraheras inte av några män alls.
Micro-pop eller poppa själv: Micro.
Brukar du baka: Nej, men jag tänker försöka någon gång.
Röstade du i det senaste valet: Pinsamt, men nej..
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jag vill börja plugga o få mer ordning här hemma, men annars är jag helt nöjd. :)
Vilken låt lyssnade du senast på: Lilly Allen.s Fuck u
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, mitt hjärta såklart :) Men hon flyttade ut i vardagsrummet efter några timmar när hon inte kunde sova.
Vad tycker du är äckligt: Människor som stinker gammal svett, att rensa handfatet (klarar det inte, spyr nästan bara av att se det), Absint (mår illa bara av tanken)
Har du pengar på mobilen: Har abonemang.
Vilken svordom använder du mest?: Kuk, fitta, helvete, fan.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: 08.00
Var köper du dina matvaror ifrån?: coop, kvantum, Jakobs
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?: Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?: En bil.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?: Ja.
När var senast någon stötte på dig?: Det minns jag inte ens. Folk brukar inte stöta på mig.
Vad åt du till middag senast?: Morotsbiffar o makaroner.
Kan du vissla?: Det är lite klurigt sen jag tog ut piercingen i tungan...
Tittade du på tecknat när du var liten?: Det gör jag fortfarande.
Äger du några popband t-shirts?: Näpp.
När flög du senast?: I julas när jag åkte till Egypten
Pratar du några andra språk?: Engelska o jag förstår en hel del spanska.
Har du gråtit offentligt?: Ja, flera gånger.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?: Örat o göra en tattoo påvänster underarm.
Vad har du med dig in på bion?: Cola o lösgodis.
Vad har du för väder?: Klart o soligt.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?: Psykologi o Bild.
När sov du senast på golvet?: Mycket längesen.
Vilken är din favorit drink?: Pina Colada, Rosa pantern o Snowbird.
Gillar du din boendesituation?: Ja, väldigt mycket! :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: 3-4
Är dina dagar fullbokade och stressiga?: Vissa
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?: Ja, alltid när jag var yngre.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?: 24
Tror du på liv på andra planeter?: Ja
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?: Det blir snart bättre, stå ut.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?: NEJ
Tycker du om att krama folk?:
Ja visst, mina nära.
Äger du en digitalkamera?: Jag har tre.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?: Denise Richards. Flera ggr faktiskt. hahahahaha
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?: Ja, väldigt mkt.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?: Kött e gött!!!
Är du mörkrädd?: Ibland.
Tre saker du alltid har med dig?: Mobil, läppglans o snus.




Tele-fån.

publicerat i Allmänt;
Igår satt jag i telefonen större delen utav dagen. Skulle försöka ringa o höra vad som igentligen händer med vårat löpband. Uttrycket "Lättare sagt än gjort" kom väl till pass. Satt nog i luren i en timme. Men nu ska det iaf anlända på torsdag förmiddag. Jag är skeptiskt. Tror det när jag ser det. Men utkörningen skulle vara gratis iaf :)
Ringde även Telia för att kolla när dom ska skicka någon för att fixa nätet... Dom skulle ringa upp mig sa dom.

Sitter o dricker en chokladcappuccino o planerar dagen lite... Ska gå o handla lite mat till middagen idag som jag ska laga :) Inget avancerat, bara spagetti o köttfärsås, men för någon som bränner tévatten, så är det hiskligt svårt! Men det ska nog gå bra :) Jag vill ju verkligen kunna laga mat till Mia när hon varit på jobbet hela dagen så att hon ska slippa det, men övning ger ju färdighet, så jag får sätta igång med övandet!
Idag ska jag ringa o fixa lämpet, så att jag kan börja övningsköra så fort sm möjligt :) Far letar efter en billig bil till oss, så vi hoppas innerligt att han hittar en snart! Skulle vara helt underbart att slippa anpassa sig till folk, eller låna bil så fort man ska göra något. Så nu håller vi tummarna ;)


Vi hoppade valpkursen igår, eftersom vi känner att det inte ger ett dugg. Han kan redan alla övningar, men inte bara därför. Det är ingen ordning på någonting. Ledaren är jättebra, trevlig o glad mot både hundar o oss ägare o hon verkar väldigt kunnig,men det räcker tyvärr inte. Man måste vara en bra ledare också. Det är inget drag i denhär kursen, man står mest, eller gör saker på egen hand. Eller fikar... O det är sånt vi kan göra själva, gratis.
Så vi satt bara här o slappade, kollade på Idol o Hells Kitchen. Två klara favoriter ;)

Ni som känner mig vet att jag är en väldigt förlåtande människa. Jag tar mycket, inte för att jag låter folk köra med mig utan för att jag tror på att ge folk en andra chans. Men någon gång är det nog även för mig. När det kommer till den 136:e chansen, så räcker det.




Just det, jag har ju blivit mörkhårig igen :) Va lite tveksam i början, men nu trivs jag mkt bättre i dethär!



Vad tycker ni?



Helg osv...

publicerat i Allmänt;
Den här helgen gick jättefort! I fredags var det bara jag o lilla familjen. Vi satt o tog några öl o myste :) Sen på lördagen kom Anastasia, Kila o kusin Oliver o joinade oss. Det blev öl o skitgod Pina colada som Mia gjort. Kul att träffa Oliver :)
Söndagen blev slapp, slapp, slapp med fetmat o Buffy för hela slanten. Men vi tog oss ut en stund på helgen o träffade Laila o Zouglo o barnen fick leka en stund. Har nog aldrig sett Sasha springa så fort!!! ;) Men hon skadade tassen där i den vilda leken. Skrapade upp den, men idag verkar det vara bättre :)

Vi inväntar fortfarande löpbandet. Det ska bli utkört nu i veckan, så det är bara att vänta... Vill ha det nuuuu!!!!

Va på Bauhaus o handlade grejer till kistan. Vit o svart färg, lacknafta o penslar. Så nu är det bara att sätta igång.



Den 25:e drar vi till gbg för att träffa Katarina o hennes puma! Ska bli skitkul!! Ut ska vi också, få något gayställe som har tjejfest. Kommer inte ens ihåg när vi va ute sist... Tror det var på fjorden.. Jag ser fram emot den helgen av flera anledningar........ :)


Nu ska jag få i mig en mummsig hasselnötslatte o förhoppningsvis piggna till lite :)

Surt!

publicerat i Allmänt;
Igår va vi ju då i göteborg för att shoppa lite på IKEA o hämta löpbandet. Vi kom till DHL o satt o väntade en bra stund på att paketet skulle hittas. Tillslut kommer dom ut med det, på en truck!! Det väger då alltså 69kg o är över två meter långt. Va inte en chans att det skulle gå in i bilen. Så nu får vi punga ut med 600 till för att få det hemkört.. Det va lite surt kan jag säga...

Men jag fickt köpt lite saker vi behövde iaf, som paraply, burkar (eller snarare tunnor) att ha hundmaten i o några småsaker.

Idag ska jag ut till torp o köpa färg, penslar, bets o lack så att vi kan börja med möblerna. Mia slipade som en galning igår, så på kvällen hade hon så ont att hon inte kunde röra sig. Stackars mitt hjärta :(

O på lördag kommer Oliver hit o dricker öl med oss! Yes, vi ska supa honom under bordet! ;) Ja, det ska bli kul iaf.










I've found a reason for me
To
change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
Thats why I need you to hear








Bara bra :)

publicerat i Allmänt;
Idag har jag haft en jättebra dag :) Humöret är på topp o jag är pigg som attan :) Har ringt runt o säkert pratat med alla som jobbar på Agneberg för att få tag i människan som kan ge mig mina betyg.. Men tillslut kom jag rätt! Så nu postas dom o dimper ner i brevlådan i slutet av veckan. Sen ringde jag även till Vägledningscentrumet, o det är drop in där, så det är bara att knalla dit när betygen kommer! :D Åh, det ska bli SÅ kul att plugga!!! :D

Om en timma kommer far o hämtar mig o vi far till gbg o IKEA.
O mia har köpt en slipmaskin, så nu är det bara att sätta igång o fixa möblerna!

Va ju ute o hälsade på Beckie igår. Vi satt o tjatade o drack för mycket kaffe. Dom har det riktigt mysigt där ute i skogen, kändes väldigt hemtrevligt! O Tiger har blivit sååå stor! Han skrattade som bara den när han satt i mitt knä, vanligtvis brukar barn vara rädda för mig. Jag kanske ser lite skräckinjagande ut?
Vi diskuterade en person som är alban o Beckie (aka smartskallen) klämde:

- Ja, han är alban, o han är jättebra! Ingen vanlig banan.

Jag skrattade så att jag trodde att ögonen skulle ploppa ut. Hahahahahaha

På hemvägen plockade vi upp hjärtat som va hos Gro o kollade på fotbollen. Väl hemma tog vi var sin öl o gnagde i oss lite chips till Idol. Mysigt :)

Nej, nu ska jag hitta något att äta o sen gå ut o leka med lillkillen.

Puss på mina vänner o min fiiiina familj!

tänkte ladda upp lite bilder... Men det är tydligen något som inte funkar här riktigt.. Ja, ja, det får komma sen!

Yes..

publicerat i Allmänt;
Började morgonen med en hallonsmoothie :) Fin start trots min brainfreeze som satt i en halvtimme. Så går det när man är åpen! ;)
Sen promenad med barnen o dom fick springa av sig ute en stund innan jag fixade mig o begav mig iväg för att vara barnvakt till mammas lilla rumpnissehund. Skämdes ju när jag va ute o gick med henne! ;)
Sedan blev det en sväng på stan för att ta ut lite pengar o kolla lite. Hittade plattången jag kollat på jättelänge för bara 399kr på Åhlens! :D Nu kanske jag kan få ordning på håret... Lite sugen på att göra extentions sen faktiskt.. Det hade varit spännande! Tycker om att ha långt hår, men har för dålig kvalité själv.
Iaf så vandrade jag vidare efter shoppingen för att försöka få tag i mina betyg.. Det gick sådär.. Jag var välkommen åter imorgon..
Får ta det på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag åka till gbg med far o hämta löpbandet (yeey!!) o ta en sväng på IKEA.

O idag ska jag åka o hälsa på Beckie, Simon o Tiger! :) Kul o se hur dom har det där ute, va mååånga år sen jag var där.

Nu: Choklad, Dr Pepper o diska.


Mummmsig frukost :)

Invasion..

publicerat i Allmänt;
Yeey!! Nu har löpbandet kommit! MEN... Det är i gbg, så vi kommer inte att få hem det förrän om några dagar..:(
Antagligen ska jag o mor åka o hämta det på torsdag o ta en tur till IKEA samtidigt. Behöver lite saker för förvaring o även tvättkorgar.

Vi har blivit invaderade av bananflugor!! Överallt är dom små (well, dom är ganska stora o feta faktiskt) asen. Vi jagade en jävel i ca 30 min utrustade med var sin flugsmälla. Mia lyckades först träffa chipsskålen o sitt glas med dricka som landade på mattan.. Men vi fick den tillslut!! (flugan alltså)

Imorgon ska jag gå o hämta ut mina fantastiska betyg, o beställa en ny tid hos studievägledaren som jag träffade för några månader sen. Hon ska få hjälpa mig att skriva in mig på omvårdnandsprogrammet, så att allt blir rätt.
Längtar!! :D



Mia kom hem med presenter till mig förut! Ett jättegott té o Hazelnut essens :) Jag ska gå o köpa mjölk o glass sen o göra milkshakes till oss ikväll! :D


Tack mitt hjärta!! <3

seg dag....

publicerat i Allmänt;
Har varit en sanslöst seg dag idag... Somnade med huvudvärk igår o vaknade med det samma.. Beror väl på att jag inte sover ordentligt just nu. Vaknar 15 000 gånger per natt o har sjukt svårt att koppla av på kvällarna. Imorse var jag dock helt död o hörde inte ens när Mia gick till jobbet. Sen vaknade jag i panik 10 min innan klockan skulle ringa av en mardröm. Men jag är hellre zombie på "naturlig" väg än att sova bra på natten o vara kemiskt zombie (o dum i huvudet) hela dagarna . O att sova dåligt kan jag allt stå ut med! När vi får löpbandet ska jag börja springa på kvällarna, så kanske jag blir lite tröttare i både kropp o själ.
När jag slutade med alla mediciner åt jag Valerina Natt istället för att kunna koppla av (fungerade väl sådär..), kanske ska testa det igen nu när jag inte har fullt med annan skit i systemet om jag har lika svårt att lugna mig när jag börjar plugga o måste upp tidigt.
Försöker iaf att ha en bra dygnsrytm o inte sova på dagarna som jag alltid gjorde förr.
Hittade min gamla dagbok nu i flytten o har funderat lite på hur mkt mitt liv har ändrats på bara ett år... O enbart till det bättre! (om man räknar bort alla överflödskilon ;) )
Men vill man verkligen ändra sitt liv, så går det. Jag är helt övertygad om att alla kan göra det, bara man verkligen är motiverad o envis.
Sen måste man givetvis bli stöttad av sin omgivning. Att helt på egen hand vända sitt liv i rätt riktning är nog väldigt svårt.

I helgen ska vi åka o hälsa på min käre far i T-hättan :) Han tycker att det är så väldigt kul när vi kommer, o det är ganska trevligt att åka någon stans också :)
Nu ska jag försöka få tummen ur o göra något vettigt innan jag går o möter hjärtat efter jobbet...
Hej hopp!!




Jag o en liiiiten Jummis en av de första varma dagarna i år.

Bort med späcket!

publicerat i Allmänt;

Igår var jag o tittade på den så kallade valpen. Dock tycker jag mer att hon liknar ett russin. Fast Marinas beskrivning att hon såg ut som en penis va ju ganska bra också.
Men hon är ju bara 7 veckor, så förhoppningsvis blir det en aning bättre.

Nu har vi beställt ett löpband! Så nu ska späcket bort! Blir till att köra varje dag innan frukost. Ska bli jättekul!

Jag var ute i förrådet förut o skulle se om det kanske gick att pussla in grillen (det gick inte). Då kommer JumJum springandes, jättelycklig. Tänkte att, jaha, jag stängde väl inte dörren ordentligt. Men efter två sekunder kommer han springandes igen o jag hörde hur handtaget trycktes ner. Nu har han då lärt sig att öppna dörren! Han är ju så låg, så jag fattar inte hur han nådde...
Igår på valpkursen kom en liten kille fram o tittade på JumJum o utbrast: "Oj, vad kort du är!!!!" hahaha, jag trodde att jag skulle avlida.
För övrigt så gick det mkt, mkt bättre på kursen igår. Kan bero på att det var mindre grupp denhär gången, men vi mammor blev stolta iaf! Kul när det går frammåt.




Loppan/Pixie/Kiwi 7 veckor.

Varmt!!

publicerat i Allmänt;
Åh, sol o varmt idag! Fick precis ett argt samtal från min sambo som tyckte att vädret minsann kunde ta o bestämma sig. Det kan jag väl hålla med om!
Har varit ute på promenad med lillkillen o tränat, är helt genomsvettig nu... Ska fortsätta med att dammsuga det jag inte hann igår.
Igår var en sorglig dag. Vi såg dom två sista avsnitten av Xena :( Det känns lite tomt nu ärligt talat, men vi får lägga vår tid på Buffy nu istället.
Ikväll är det valpkurs igen, o ärligt talat ser jag väl inte fram emot det så jättemycket. JumJum gnäller konstant o glömmer precis allt han har lärt sig o myggen som är stora som hästar äter upp halva mig.

Nej, nu ska jag brottas med dammråttorna!!

Puss på lilla bästa familjen!! <3