Helhelg.

publicerat i Allmänt;
Hemkommen, lite trött, lite frusen o lite bakis, men med varmt hjärta o träningsvärk i skrattmuskulaturen :) Och inte att förglömma, med ett nytt alias. Fröken F har blivit född!

Jag tycker att helgen i stort va riktigt lyckad trots en hel del psykiska åkommor som vi la oss till med (kanske hade vi bara dolt dom innan?). Schizofreni, kleptomani, glödande ilska mot Göteborgs Taxigubbar o lite delade personligheter tittade fram då o då. Vi fick även användninga av våra inbrottsfärdigheter vad gäller toaletter (tack till Lindas Visakort som fick sätta livet till). Jag har även lärt mig att med lagom procent alkohol i blodet så kan jag inte skriva sms. Analfabeten i mig vaknar visst bara jag hör ordet "öl".

O jag har än en gång insett att jag för anorektiker tydligen är väldigt eftertraktad. Blir dom mätta när dom ser mig? Jag tror att det kan vara det...

Vad har vi mer lärt oss i helgen då...? Jo, självklart att vi alla har en inre ful, elak tant som gärna tittar fram ibland. Men håller man henne på plats så är det inga problem.
Birger kan vara det bäst klingande namn jag hört.
Jag vet vart Katarina o Linda inte bor.
Jag känner till minst fem taxichaufförers härkomst o livshistoria.
Jag känner mig inte så dragen till 70 åriga män utan tänder som pratar med sig själva.
O sist men inte minst, så vet jag att jag har två av dom mysigaste, roligaste o stördaste flickorna som finns som vänner.
Men det visste jag faktiskt redan :)


Jag lovade bilder o det kommer.



Puss!





.

:D

publicerat i Allmänt;
Sitter i gbg med fiiiiiiinaste brudarna ever! <3 äR Så glad att jag har er. Ni har lyft mig o jag vet att ni alltid finns här precis som jag finns för er.
Har agerat flyttgubbe för Tina idag, o jag tror att vi skötte oss bra, trots påfrestninger från kåta gubbar.
Återkommer på söndag när jag är tillbaka i UA. Nu ska vi göra stan osäker, o jag ska ut på grönbete. Passa er brudar!




Många pussar till mina älsklingar!




.

:)

publicerat i Allmänt;
Trööött. Idag också. Helt otroligt hur mycket jag kan sova. Tror att jag tar igen alla år av sömnproblem nu, haha. Nu är ölen inhandlad o väskan snart färdigpackad inför morgondagen :) Ska bli sjukt kul! Dricka gott, äta gott, ragga o allt med värdens bästa sällskap!
På söndag när jag kommer hem, troligen inte i världens bästa skick, så ska jag kolla på en lägenhet som jag står 1:a på :) 62 kvadrat. Vad har jag nu 45?
Jag har ätit hela dagen idag. Det finns liksom inget stopp. Men jag tror att det är kroppens sätt att säga att jag har gett den för lite dom senaste veckorna, så det är okej :)

Nej, nu röka o ett bad, sedan Robinson.
Återkommer med nyheter o bilder efter helgen!



.

Zzzzzz...

publicerat i Allmänt;
Idag har jag sovit i stort sett hela dagen. Bara vaknat till för att äta ett par gånger. Men är det något jag behöver lära mig så är det att kunna slappna av o inte stressa genom livet. För man kan faktiskt stressa även om det inte syns utåt. Nu är jag iaf uppe o får lov att hålla mig vaken några timmar så att jag kan sova inatt. Det ligger baguetter nu i ugnen som jag ska ha på tok för mkt smör på o trycka i mig till Robinson :)
 
Imorgon blir det skola följt av fika med en fining :)



Puss o godnatt!


(extra pussar till dig I.)
.

Jan. 27, 2010

publicerat i Allmänt;
Kommer in i perioder när jag läser väldigt mycket. Just nu läser jag denhär:


Den handlar om en kvinna som har diagnosen Bipolär typ2. (samma diagnos som jag själv fick för många herrans år sen men mer om det senare). Jag tycker absolut att det är en läsvärd bok! Så ut o köp den!

Min egen diagnonsens är nog just det. Jag tror inte att jag har denhär sjukdomen eftersom jag klarar att leva ett vanligt liv utan mediciner. Något som jag inte tror hade gått om jag verkligen var sjuk. Jag åt 23 tabletter om dagen i många år, när jag bestämde mig för att sluta med dom gjorde jag det "på egen risk" eftersom läkarna avrådde mig från att göra det. Men det gick hur bra som helst. Det enda medicinerna gjort för mig var att leda mig in i ett riktigt missbruk. O hur frisk är man som missbrukare? Men jag tog mig igenom det men hade självklart några återfall. Det sista så allvarligt att mitt hjärta stannade. Det blev ett wakeup call för mig.
Så jag tror starkt på att vissa saker är menade att hända, o det gör dig i slutänden gott. :)




.

Jan. 26, 2010

publicerat i Allmänt;
Idag var lilla kusin här o hälsade på :) Vi käkade spagetti o köttfärssås o degade framför simpsons. Nu börjar det dra ihop sig inför gbghelg! Ska bli sjuuukt kul! Tycker synd om Katarina som jobbar typ konstant. Åker ner ganska tidigt på fredag så kan vi slappa o käka innan det är dags för bögparty på fredag o flatparty på lördag, söndagen kommer jag garanterat att vara bakis o äta så mkt onyttigt det bara går ;)
Fabulöst helt enkelt! :)

Vägde mig idag igen -7.0 kg, så nu går det bra för dom kristna! Nu kan jag börja plocka fram byxor som jag inte haft på ett tag. Ja, om jag hittade dom vill säga...
Står iaf uppskriven på typ 18 lägenheter, finns en ledig i samma hus som jag bor nu som jag skulle kunna ta om jag vill, men det är rätt sunkigt här plus att det är extremt lyhört (precis som där jag bodde innan) så jag väntar hellre tills jag hittar ngt där jag kan tänka mig att bo ett tag.

Har inte fått mina pengar än, det hade blivit något fel med något papper någonstans, men jag fick 500 av Bolko, så jag kommer att överleva denhär månaden också :)

Imorgon blir det ganska lugnt skulle jag tro, inget planerat o ledig. O på tors blir det fika med Mikaela! :D Myyysigt!
Sen ska vi väl försöka boka in någon dag när Marre kan komma hit på några öl :) o Nova måste också träffas snart!

Sitter o kollar på IKEA på lite saker jag ska köpa sen. Ska bli fint att börja om med nya saker o någonstans som bara är mitt o där jag bestämmer. Har än sålänge bara beställt en lampa till hallen, det är det enda jag behöver nu. Mycket praktiskt o ekonomiskt att flytta in i en möblerad lägenhet faktiskt :)
Nu har jag lokaliserat min kamera, så imorgon kommer jag att slänga in lite bilder på hur det ser ut!


Puss till alla finingar!


.


Myskväll :)

publicerat i Allmänt;
Hade en sjukt mysig kväll igår! Kedjerökning o kedjedrickning ;) O en jävla massa tjat om allt mellan himmel o jord! Det måste vi göra om snart!




.

Funderingar..

publicerat i Allmänt;

Jag sitter o inväntar tröttma o så småning om sömn. Imorgon blir ganska hektisk, ja hela veckan faktiskt. Först skola, sedan läkarsamtal följt av systemet o hem till en snygg puma på vinkväll! :D Men om jag verkligen dricker vin eller gör som jag brukar o dricker öl istället får vi se imorgon. Igentligen är jag hungrig men jag sitter här istället o lyssnar på Melissa Horn o hoppas att det ska gå över ;)


Jag funderar mycket. Hela tiden, dygnet runt. Även när jag sover. Det känns som om jag inte sovit på ett år. Jag längtar efter att stänga av tankarna o känna hur hjärnan blir lugnande luddig, som om man kryper under en trygg varm filt. Jag vill känna lyckan, även om den är kemisk. Även om den bara är där en stund, så skulle den iaf vara där o ta över den gnagande ångesten. Det skulle vara så lätt, om jag inte var så förbannat envis. Men det är jag o det tackar jag alla jävlar som har tryckt ner mig hela mitt liv för. Det finns visst något gott i allt.






.

Jan. 22, 2010

publicerat i Allmänt;
Idag är en riktigt bra dag. Ibland gör min egen beslutsamhet (ja, möjligtvis envishet?) mig ganska stolt. :)

Igår blev det ett par öl o ordentligt slappande. Idag har jag sovit länge o badat o faktiskt fått i mig lite frukost. Allt börjar lösa sig till det bästa. Pengarna från CSN är påväg, jag slipper slänga ut pengar på böcker till skolan o mina vänner är helt fantastiska. Jag skulle inte byta bort er mot något i världen!
O nu har jag även hämtat resten av mina saker, nu ska jag bara välja in possitiva, stöttande o friska energier o människor. Som tur är har jag många såna i min närhet. Jag hade kanske glömt det, men ni stog kvar o fanns där när jag behövde er som mest.

Jag känner mig fortfarande ganska stressad hela tiden, som om jag glömt något, eller borde göra något. Men det enda jag faktiskt behöver komma ihåg är att äta, dricka o sova som jag ska, även om det inte är så lätt hela tiden.

Till dig I: Jag förstår allt jag läst. Jag känner all din smärta. Jag hoppas att du vet att jag alltid finns här som du gjort för mig. Du behöver aldrig ta på dig någon mask när du pratar med mig. Jag tar alltid imot dig med öppna armar oavsett vilket skick du är i. Jag finns dygnet runt, bara ett samtal bort. Glöm inte det.




.






Trött o less..

publicerat i Allmänt;
Har varit en oerhört tråkig dag idag. Jag är trött i huvudet o trött i själen. Skulle hellst av allt lagt mig o sovit till nästa år, men det går tydligen inte. Istället röker o tänker jag för mycket o äter för lite. Inte någon bra kombo. Men imorgon är jag ledig o kan ägna hela dagen åt detta. Skolan går dock bra, det är skönt att fokusera tankarna på något. Fick tillbaka ett VG idag :)

Imorgon ska jag även hämta resten av mina saker. Hoppas att det inte är så mkt o att det går lätt o smidigt. Har ingen ork till annat.

Några saker att se fram emot är iaf vinkväll med Josse på måndag, helhelg med K&L i gbg o sprit/cigg/rocky horror-kväll med Beata :)








Loud and clear I make my point my dear

I hope that you never
Get the things you wanted to
Now I cast a spell on you
Complicate your life
Hope you get a puncture
Everywhere you ever drive
Hope the sun beats down on you and
Skin youself alive




.

Börjar dagen med ett litet skratt

publicerat i Allmänt;

hahaha, vissa saker man hör eller läser kan verkligen förgylla dagen med ett leende. Jag glömde gå kursen i hur man bygger upp sin egen verklighet med lögner för sig själv, men kanske finns den att söka till i vår? Ja, roande är det iaf, o lite tragiskt. :)

Ledig dag idag. Mycket skönt! Ska flytta lite mer, plugga (gud vad bra det käns att skriva det!) o fika med Kila :)
I helgen blir det en sväng till Trollhättan för att hämta lite saker som teven o mikron om jag skulle få för mig att vilja värma nutriletten ;)

Tack Beckie för att jag får använda dina böcker förresten! Formidabelt! <3

Nej, nu ska jag gå o ta på mig ansiktet. Vill ju inte skrämma Kila stackarn :P







You don't own me, no
Don't try to change me in any way
You don't own me, no
Don't tie me down 'cause I'd never stay




.

Jan. 19, 2010

publicerat i Allmänt;

Har precis badat i mitt badkar. Ja, mitt tillfälliga badkar iaf. Har en lånelägenhet fram till april så har jag tid på mig att söka undertiden. Varit andra dagen i skolan idag o det känns fint. Alla är trevliga o lätta o jag håller mig faktiskt vaken på lektionerna, för det är faktiskt intressant! Gjorde min första läxa igår på... ja, sen mellanstadiet? Men jag är motiverad o vet att ingenting kan stoppa mig.
Ledig dag imorgon o det kan nog vara behövligt för jag är helt slut i huvudet nu. När jag kommit iordning "hemma" hos mig, så kommer jag nog att kunna slappna av lite också.

Har jäkligt fullt upp nu, många som ska träffas o fikas med o mycket annat som ska fixas. Den 30:e blir det helhelg i gbg med finaste brudarna o helgen går nog i gayigt tema ;) Kommer att bli fabulöööst! :D

Vikten går för övrigt stadigt neråt. -6.1 för några dagar sen o jag kommer att fortsätta på det spåret. Har inte min dator just nu, för mina saker är utspridda över halva uddevalla o en del av trollhättan, o så fort jag hittat min kamera så kommer det att bli bilder här igen.






But I'm on the outside
And I'm looking in
I can see through you
See your true colors
'Cause inside you're ugly
You're ugly like me
I can see through you
See to the real you

.

All the times
That I've cried
All this wasted
It's all inside
And I feel
All this pain
Stuffed it down
It's back again
And I lie
Here in bed
All alone
I can't mend
But I feel
Tomorrow will be okay



.

Detta har hänt:

publicerat i Allmänt;
Jag är så glad för att jag har såna vänner som jag har. Som berättar sanningen för mig och som vet hur allting ligger till. Att sitta i ovisshet o vänta på svar som inte kommer är det värsta som finns. Jag är arg på migsjälv för att jag uppenbarligen gått på samma nitlott två gånger o haft ett förhållande med en människa som är allt annat än snäll o psykiskt stabil. Jag må ha haft mina mörka år, men jag har aldrig ljugit om det eller försökt ställa mig i bättre dager hos någon. Jag vet att jag är värd någon som behandlar mig med respekt o kärlek. Inte som en kuvad hund.

För en vecka sen satt jag hemma o undrade vad som höll på att hända i mitt liv. Jag var förlovad, hade ett fint hem o trodde att allt var som det skulle vara. Över en dag fick jag ta mitt pick o pack o flytta. Nu har jag som tur är mina fantastiska o vänner o min familj som ställer upp till hundra procent.
Jag har som dom flesta vet varit inblandad i psykiatrin sen jag var liten. Det är jag glad för, man får lära sig mkt där. Jag känner igen ett sjukt beteende när jag ser det. Jag vet hur man behandlar psykiskt sjuka rätt utan att ha gått någon form av utbildning. Att ingå någon forma av relation med dom när man har ett arbete där man ska stötta o vägleda är inte det.

Jag kommer inte att falla tillbaka i någon form av missbruk nu som många tror. Jag har ännu en nyttig erfarenhet även om det gör ont o är svårt.

Kalla mig bitter, omogen som skriver här, men det är mitt liv o jag gör vad jag vill med det. O jag tar tillbaka det nu.

....

publicerat i Allmänt;
Har sökt säker 18 lägenheter utan framgång. Får fortsätta imorgon igen. Tack alla fina vänner som jag får komma till när jag vill, det kommer jag nog att göra också, men först måste jag lägga all energi på att hitta boende o få mig själv på fötter igen. Beckie har tydligen en 1:a på g som jag kan få kolla på. Bättre än inget o ser den inte för jävlig ut så tar jag den nog undertiden jag letar efter någonting permanent.
Mamma o Bolko gör sitt bästa för att jag ska ha det bra när jag är här. Men jag får panik av att inte ha mitt eget, mina egna saker o att kunna göra vad jag vill. Jag vill inte vara någon annan stans än hemma. Eftersom det inte går, så får jag hitta något nytt att så småning om kalla "hem".

Imorgon ska jag försöka gå till skolan. Ska försöka äta o dricka ikväll (utan att spy upp det) o förhoppningsvis somna innan morgonen.

Lägenhet?

publicerat i Allmänt;
Skriver det här också, om någon vet en ledig lägenhet, så hör av er!



Jag går mest runt som i en dimma. Orkar inte äta, orkar inte prata orkar knappt dricka något. Så fort jag gör det spyr jag. Har säkert spytt ett 20tal gånger de senaste dagarna. Jag röker, gråter o spyr. Men nu har tårarna tagit slut o ersatts av tomhetskänslor o overklighetskänslor som jag börjar vänja mig vid.



.

Kiss the rain

publicerat i Allmänt;








Kiss the rain..



(kommer inte att bli så mkt skrivet här på ett tag så musiken får ta över mina känslor.


.


.....

publicerat i Allmänt;



I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now


When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you


I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do


When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now


When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you


We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah


When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you




.


.

blablabla....blaha?

publicerat i Allmänt;
Sitter här o är trött som en gnu. Har ätit på tok för lite idag, men är inte hungrig heller. Har mest mått illa idag. Nu står kaffet med kanelsmak på, så jag kanske orkar hålla mig vaken under Let´s Dance iaf ;)
Mia är ute på uppdrag, så jag roar mig med att spela på Facebook o fixa min qx-sida, vilket bara gör mig irriterad för den laddar inte upp som den ska, så jag koncentrerar mig på kaffet istället.

Har hittat något jag så gärna skulle vilja köpa till mitt hjärta. Men tyvärr har jag inga pengar alls just nu, så det får vänta. Eller jo liiiite pengar har jag, men dom måste räcka till jag får pengarna från skolan o dom har jag ingen aning om när jag får. Med bidraget o lånet sammanlagt så får jag 14 000 denhär månaden, jag kommer ju inte tro mina ögon när det står det på saldot! Men jag måste spara en del eftersom sista utbetalningen kommer så tidigt som i maj.

Alla frågar om jag har någon nyårslöfte o jag har sagt nej, men jag ångrar mig nog o säger att jag lovar mig själv att planera, mer ordning i mitt liv o att ta hand om dom jag älskar (även mig själv) o visa det. Det behöver inte vara genom ord. Pappa tex. kan jag räkna på en halv hand hur många ggr jag sagt att jag älskar honom till, men jag är övertygad om att han vet det iaf. :)

Väntar med spänning på Let´s Dance nu! (jag vet att jag är nördig)







.

Shopping.

publicerat i Allmänt;

Blev en sväng till Överby igår. En ganska lång sväng eftersom jag behövde både byxor o skor (som jag faktiskt kan gå i även om dom går mer än 2mm över marken). Hittade både och, efter mkt om o men o mycket svärande över hur fan man ser ut i provrummet.  Det är då man tänker att, nej, men om jag skulle sluta äta i ett år kanske?
Vikten är iaf samma som före jul igen trots allt ätande, -4.8 kg alltså. Så nu är det bara att köra igång igen!


Bara 199 kr. Trevligt pris må jag säga.



O på måndag börjar skolan! Ska bli helt galet kul! Det kryper i mig i väntan på att få göra något på dagarna. Har ju inte gjort något sen jag va 17, så nu är det bannemig dags!
Måste söka jobb inför sommaren så fort det bara går också, får ju pengar sista gången i maj. Har iaf ett trädgårdsjobb jag kan ta mig an lite förhoppningsvis, får 120kr i timmen, så det är väldigt nice även om det är vansinnigt äckligt med alla kryp o skit man ska rensa bort.
Men vill verkligen tjäna lite pengar så att vi kanske kan åka någonstans efter sommaren.












Jag älskar dig min skatt. För att du visade mig en ny värld o för att du är du.



.

Skräcken närmar sig...

publicerat i Allmänt;
Jag börjar inse att jag snart är tvungen att göra det absolut värsta jag vet. Gå till tandläkaren! Jag har extrem tandläkarskräck, (eller det är snarare en fobi) o dåliga tänder, vilket inte alls fungerar bra ihop. Nu har jag även ordentlig tandvärk på två ställen o en lös framtand som jag slog ut i somras.
Som tur är så har jag inte råd heller, så dethär kommer dröja ett tag, men någon gång måste jag ju göra det. Dom kanske kan söva mig? ;)

Sitter o väntar på att åka ut till överby för att shoppa lite. Well, ingen såndär kul shopping för att man har lust o gott om pengar (som om jag någosin haft det?) utan för att jag inte har någonting att ha på mig längre. Måste ha ett par byxor som faktiskt passar. Lite trött på att se ut som en lodis ;)
Lyssnar på min "mest lyssnade" lista på datorn, gammal, tung o svart musik som jag sällan lyssnar på längre men det kan vara lite kul ibland. Man ser att man har förändrats. Dock tycker jag fortfarande om denhär tralala-glada killen.

 




Ett smakprov ur Possitiva Börjes musiksamling.



.

2010.

publicerat i Allmänt;
God fortsättning på 2010 får man väl säga då :)
Vi hade en bra nyårsafton hos nyförlovade brudarna i gbg. Så det blev nyårsfest o förlovningsfest i ett :) Vi åt trerätters, drack cider öl o champagne o hade väldigt trevligt. Efter tolvslaget som vi firade in på L o Ks balkong i -20 grader så våldgästade vi grannens fest en stund. Det roligaste var väl inte att vi bara dök upp sådär utan att värdinnan blev riktigt pissed när vi skulle gå sen. Men vi är ju ett väldigt fint sällskap, så det kan man ju förstå ;)




Dagen efter mådde jag som jag förtjänade. O lite till. Har nog aldrig varit så bakis. Man ska väl vara lite småbakis dagen efter nyår, men dethär var bara löjligt. Funderade allvarligt på om jag skulle hoppa framför tåget istället för in i det. Men hem kom vi o dagen efter var jag människa igen. Aldrig mer champagne, o det menar jag!
Då hade vi 70cm snö här o total snöstorm. Självklart just den dagen på året när vi skulle sätta oss i bilen i 4 timmar o åka till Flen. Men med bra musik, chailatte o en liten korv (eller två) i magen så gick det fint! :)
Så det blev två dagar i Flen. Sen bar det hemmåt igen, men vi tog den "lilla" svängen om Floda för att hälsa på JumJum. Först förstog han nog inte att det var vi som kom o skällde lite på oss, men sen blev han han jätteglad o vi fick massa pussar o kramar :) Han har verkligen kommit till en helt underbar familj o det känns som om vi tog ett riktigt bra beslut.






Puss på djuren o på mitt hjärta som jobbar o sliter i snön!



.