Bra

publicerat i Allmänt;
Är på mycket bra humör idag. Skön känsla. Ändå var det väldigt, väldigt nära att jag började gråta förut. Jag avskyr när mina vänner mår dåligt o jag inte kan göra någonting. Visst jag finns där o lyssnar, men jag vill bara fixa allt för alla. Det är så många av mina vänner som har det jobbigt nu. Jag tänker på er.
Tänker också på Kristina, Maggan o Markus som förlorat sin älskade familjemedlem.

Imorgon får jag då äntligen mina nycklar till min borg! Ska även titta ut färg till väggarna imorgon o på tisdag börjar det riktiga flyttandet. Kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar! Men det kommer att vara riktigt fullt upp i veckan. Mycket körande, släpande o bärande. Tur att jag har världens bästa vänner o familj som hjälper till :)

Nu kom jag plötsligt på att det finns choklad i skafferiet, då kan jag ju inte sitta här... Mmmmm..... :P






.

Lugn.

publicerat i Allmänt;
Då var man hemma igen med ny god energi :) Om man skulle beskriva dagarna med ett ord så blir det: lugn.
Mysigt med skog, djur, god mat, vin, musik o gott sällskap. Dock kände jag att jag drog ner stackars Malin i fördärvet när jag lurade henne att röka, dricka vin o sitta uppe halva natten o prata o se på film ;)
Blev en sväng till stallet, men jag vågade mig inte på att rida trots att jag blev erbjuden att ledas runt. Vi tar det nästa gång! Vi fick en mindre hjärtattack när en liten mus attackerade oss i stallet, men jag tyckte att Malin styrde upp det hela mycket bra med tanke på hennes mus o råttfobi.
Jag fick också tillfälle att imponera med mina muskler när vi körde fast med bilen o jag puttade på.
Jag har tom sovit riktigt bra. Så tyst o lugnt, bara Snövit som snarkade o Malin som skrattade lite i sömnen. Men det var ganska rogivande faktiskt.

Påväg hem hoppade jag av tåget i Trollhättan o tog en fika med far. Hade planer på att åka till Linda o Katarina idag, men jag har en hel del att pyssla med i flyttväg, så det får bli någon annan dag snart :)
Nu blir det lite slapp framför dumburken o en chailatte!





.



Bikini

publicerat i Allmänt;
Sitter o dricker chailatte o laddar inför städ o flytt :) Inte jättesugen på städbiten, men det ska nog gå bra med lite musik o koffein i kroppen.
Har gjort detdär som är lika roligt varje år, nämligen köpt bikini. (lika bra att vara ute i god tid, man vet aldrig när man kommer till spanien nästa gång) Eftersom jag inte har några bröst att tala om så har jag så jäkla svårt att hitta överdelar. Använder ju nästan aldrig bh heller, det känns ganska onödigt. Hittade iaf en på ellos som jag
tror kommer passa.                              
 

 











.

Flytt... Igen, ja...

publicerat i Allmänt;
Då är det dags för ännu en flytt. Börjar bli lite trött på detta nu, men efter den här gången så kommer jag inte att flytta på mycket länge! Men det ska såklart bli väldigt kul också. Hade man haft lite mer pengar att röra sig med hade det gått lättare, men det får ta den tid det tar.
Ska iväg en sväng ut i skogen o sen äta sushi!! Gott!
Har sovit ca 10 timmar inatt, så nu känner jag mig pigg igen. Dock har jag drömt en massa konstigt. Drömde att JumJum inte hade flyttat än o att han var här hemma fortfarande. Det blev panik när jag kom på att han skulle flytta just idag o jag fick inte ihop det. Jag var glad när jag vaknade o insåg att han är där han hör hemma. Jag saknar honom fortfarande väldigt mycket, men jag är så glad för att han fick det ordnat för sig innan allt annat hände. Annars hade det blivit en vårdnadstvist utan dess like. Eller ja, jag hade inte haft så mycket att säga till om eftersom jag inte stog som ägare för honom. Jag vet, jag är dum ibland. Jag litar för mycket på människor.
Jaja, allt har iaf löst sig till det bästa så jag är nöjd o glad :)

Ser fram emot helgen. Måste kolla så att tågen går som dom ska o leta upp lite kläder. Allting ligger verkligen huller om buller nu. I min lägenhet, hos mor, i Trollhättan... o säkert på fler ställen. Ska bli riktigt skönt att få ordning på allt.

Nej, nu blir det en cigg o något att dricka.  :)
Ha det gött alla mina fina, det ska jag ha!






.

Feb. 23, 2010

publicerat i Allmänt;
Lyckades iaf med att sova tre timmar inatt. Försökte sysselsätta mig så bra det gick där på natten mellan att vrida o vända mig i sängen till förbannelse. Mellan turerna blev det skrivande, kedjerök, musik o chailatte. Tillslut gav nog hjärnan upp så jag somnade vid sextiden. Som vanligt.

På fredag sätter jag mig på bussen mot Mellerud o hoppas att snömängden kan hålla sig som det är nu o att jag kan ta mig hem o vidare till gbg utan allt för mycket väntan på lördag.
Då ska man alltså rida också. Det var några år sen. Jag vet ju hur man ska göra rent praktiskt, problemet är hur jag ska ta mig upp och ner på den stackars hästen utan krosskador. Jag har ju välsignats med samma grace o smidighet som en höggravid valross på land. Håll tummarna för att både jag, häst o medridare klarar oss utan skador. ;) nejdå, kommer att bli kul.

Nu dricker jag åter igen chailatte. Det o avokado med aromat tycks vara det enda som går ner just nu. Men det är iaf något. Sushi skulle jag kunna tänka mig annars. Men orka gå o köpa det? Nej, jag tror inte det.
Är inte ens godissugen. Väldans konstigt.

Får påhälsning av Marielle senare, då blir det troligtvis mer chai. Sen ska jag försöka få orken till att färga håret också. Har en snygg råttfärgad utväxt just nu.



Gneegg!!







.





Handla, handla, handla...

publicerat i Allmänt;
Måste följa med mor ut o handla. Det har jag inte alls någon lust med kan jag säga. Men jag är en duktig dotter som ställer upp ;) Dessutom kanske jag kan hitta något roligt till mig själv också *host*.




Älskar denhär bilden gjord av Mark Ryden. Ska ha den i en fin ram ovanför sängen.









.

God natt inatt! :)

publicerat i Allmänt;
Har sovit mycket gott inatt! Bara vaknat en gån för att jag ´va så jäkla hungrig. Inte så konstigt kanske när jag glömt bort att äta på dagen ;) Så det blev en macka o lite honungs youghurt, sen däckade jag igen :)

Sitter o lyssnar på Sinead O'connor Sinead O'Connor – Her Mantle So Green. Hela den skivan är faktiskt riktigt bra! Lyssna!

Idag ska jag ha hemmaspa (kanske träna lite) o ta det så lugnt det går ;) Imorgon ska jag ge mig ut på stan, Torp omvädret tillåter, o köpa lite nödvöndigheter. Är i stort behov av trosor! Mina tycks ha försvunnit i flytten. Även hårfärg är något jag måste införskaffa! Sen hade ju inte ett par nya jeans varit dumt... :)

Nu ska jag fortsätta slappandet här o försöka komma ihåg att äta idag.Men det är svårt när man inte har någon matlust :/


Puss så länge! Extra pussar till Beckie, Marielle, Linda, Katarina, Kila, Anastsia, Ida, Nova o säkert många fler!

Japp.

publicerat i Allmänt;
Trotsade snöovädret igår o promenerade till stan med mor för att handla o gå till apoteket. Jag hade ingen känsel i mina öron eller i näsan på en timmer efter vi kom hem, men annars var det riktigt mysigt med en vinterpromenad. Har ju inte varit ute på nästan en vecka heller.
Äntligen kommer jag i dom flesta av mina byxor igen! Mycket skön känsla! -8kg o planerar att gå ner 7 till. Sen är jag tillbaka vid min trivselvikt igen.
Har lite planer på att bli vegetarian igen, jag trivs väldigt bra med det, men jag var tvungen att äta kött ett tag för några år sen eftersom jag hade så dåliga värden o var undernärd. Sen blev det bara att jag fortsatte.
Jag föredrar ju grönsaker framför kött, dessutom tror jag att det är nyttigare för kroppen.
Jaja, vi får väl se :)



Veckans planer är:

att fika lite hit o dit
ett besök i skogen
köpa färg till lägenheten
välja ut en soffa
kanske gå på Quizen
• flytta ut lite saker på fredag
• partaja med Linda o Katarina på lördag
slappa på söndag
måndag får jag nyckeln till lägenheten :D

Men mer kommer säkert att dyka upp ;)


Nu ska jag äta frukost (mmm, avokado!), ta en cigg o bara ha det bra :)



Pöss till alla finingar!

Röst o planer

publicerat i Allmänt;
Wiii!! Min röst har återvänt! Inte en dag för tidigt. Men efter samtal med Kila, Katarina o Linda så är den påväg att ge sig igen.
Planerar inför Pride o även nästa helg. Saga bar blir det på lördag, mycket trevligt! O på måndag flyttar jag!! :D

Råkat gå ner 1.5 kg nu när jag varit sjuk, trots att jag tycker att jag har ätit som fan. Men visst, jag är inte den som klagar. Nu när jag börjar bli frisk kan jag ta tag i träningen också :)

Nej, har inte tid med dethär nu! Har mycket att göra. Bilder från helgen finns på facen, så det är bara att skutta in där o kolla!




Puss på mina fina, fina, fina vänner! Love u!!



.

Feb. 16, 2010

publicerat i Allmänt;
Usch, är så jäkla förkyld. Snorig, hostig, slemmig, febrig o igår gav rösten upp också. Försökte prata med Mikaela i telefon förut, det gick sådär kan jag säga!
Lyssnar på Dresden Dolls o är skönt lugn idag. Ska snart göra lite honungsvatten. Har faktiskt lyckats sova middag två gånger idag, men jag sov bara tre timmar inatt så det var kanske inte så konstigt. Svårt att sova när man inte kan andas ordentligt när man ligger ner. O att sitta o sova är inte riktigt min grej.

Hoppas att jag kan må lite bättre snart så att jag kan åka o hälsa på Ida. O gå o titta på soffa, färg o gardiner.
O klisterlappar till kaklet i badrummet.
O säkert tusen andra saker.
Can't wait!!

Har sagt att inflyttningsfesten blir i mitten av mars, men det blir nog i slutet istället. Men dom det berör kommer att få en inbjudan i god tid :)

Då ska man antagligen gå på Pink också! :D Så kul! Har jag velat i flera år. Någon mer som ska dit? (Beckie jag kommer att försöka övertala dig att åka med! Bara så du vet. Lika bra att du säger ja med en gång så slipper du höra mitt tjat.)

Nu ska jag ta hand om min hals o hoppas att jag kan somna innan sex inatt.


Hej!!






.

Födelsedagsfest för Kila!

publicerat i Allmänt;
Ja Fredag var absolut en lyckad kväll :) Anastasia kom hit vi 16 o vi drog ut till torp för att köpa ballonger o öl. Det gick fint. Sen skulle vi förbi henne för att hämta skor o annat o på dom tio minuter vi är i hennes lägenhet lyckas hon virra bort bilnycklarna. Tillslut kom dom dock fram o vi kunde fara hem till mig. Då kom nästa problem, bilen! Efter mycket krångel lyckade vi (eller ja jag bidrog nog inte med så mycket) få bilen genom all snö o på plats framför huset. Men stog den där skulle ju Kila se den när hon kom! Men efter krånglet där, så lämnade vi bilen åt sitt öde, gick upp o började blåsa ballonger o ta en öl.
En liten stund innan Kila anlände var alla på plats gömda i vardagsrummet o intet ont anande Kila kommer in i hallen o får syn på Annas halsduk.
- "Men... är det Annas halsduk? Är hon här??"
- "Nej!! Den är min!" försöker jag ljuga. (Ja försöker var rätt ord. Är det något jag inte kan så är det att ljuga.)
- "Men hennes jacka är ju här?" säger en något förbryllad Kila o tar ett stadigt tag i Annas jacka. Då tyckte jag att det var dags att dra in henne i lägenheten så att alla kunde hoppa fram o skrika grattis till henne. Det var ju en liten miss med ytterkläderna, men hon verkade mest förvirrad o blev allt bra överraskad ;)
Hurvida hon uppskattade ballongerna (eller snarare det som var skrivet på dom) vet jag inte. Men ingen blev skadad iaf o det är ju det viktigaste.

Kvällen fortsatte i god stämning. Vi åt fläskfilé o pasta till kvällsmat. Kila tog en powernap men vaknade sen till med sina förnyade krafter. Näste man till däckning va Anastasia som somnade med benen i en högst ovanlig ställning.
Katarina o Linda kröp till sin plats o vi andra somnade också tillslut.

På morgenen mådde jag oerhört bra till att börja med. Går ut i vardagsrummet för att kolla läget o se vilka som egentligen var kvar. Möts då av en liten Linda som tittar på mig med stora ögon från sin plats på golvet, sträcker upp handen mot mig o säger med ynklig röst: "Tablett. Finns det någon tablett??"
Visst fanns det det. :)
Sedan blev det hotellfrukost på hemmaplan. Mycket uppskattat!!

Då insåg jag plötsligt att, jäklar! Jag är nog inte nykter än, inte konstigt att jag mådde så bra. Så det var bara att kasta sig i badkaret när alla lämnat mig, försöka låta bli att drunkna, ta på sig ansiktet o ge sig ut för att ge detdär bra första intrycket ;) Men jag tror att jag lyckades någorlunda iaf. Efter en del smsande o halvdana försök från min sida att förklara vart det finns parkering i Uddevalla så fann vi iaf varandra där i snön. Så det blev en välbehövlig latte följt av en liten rundtur i Uddevalla. Funderat lite på detdär, hur man ser ua om man aldrig varit här förut. Men det blev en positiv respons. Om det beror på att jag visade rätt delar eller om det faktiskt är mysigt kan jag inte svara på.

O denär gången blir det bilder. Dock inte idag, för jag är oerhört ynklig o förkyld.







.

Jag är nyttigheten själv.

publicerat i Allmänt;
Sitter o väntar på att plattången ska bli het :) Ätit frukost bestående av godis, cola o en cigg. Jag är nyttigheten själv, så är det bara!
Ska bli grymt kul ikväll! Första man (eller ja kvinna?) dyker väl upp här efter 16 någon gång, sen får vi sen när resten ramlar in. Ska försöka få till en bål ikväll, vi får väl se hur det går, men med en mor som är bartender så borde jag väl ha ärvt några förmågor?
Fick förresten ett brev här om dagen från en avlägsen släkting till mig som tydligen släktforskar. Tydligen har han ägnat hela sitt vuxna liv åt detta o hans far innan honom, o nu finns släktträdet att skåda på nätet. Ska bli lite spännande att se om man har några kändisar eller kungligheter i släkten??



Marielle, jag tänker på dig!! Kom hem frisk snart hjärtat, annars måste jag komma o kidnappa dig! <3






.

Kvällsbloggande.

publicerat i Allmänt;
Jag känner ett sånt otroligt lugn. Har nog aldrig känt det förut, inte på dethär sättet iaf.
Jag känner för första gången någonsin att mitt liv ligger framför mig o att jag kommer att göra något bra av det. Alla pusselbitar har hamnat rätt. 
Det handlar inte längre bara om överlevnad, eller en ständig hets att fördriva dethär livet.
Det var så lång tid i mitt liv då jag inte trodde att jag skulle uppleva min 30:e födelsedag, o inte ville heller.
Nu vill jag det. Jag vill bli 30, 50, 70 o kanske ännu mer.
Jag har aldrig upplevt denhär glädjen till livet förut.
Det är en otrolig trygghet.






.

Feb. 10, 2010

publicerat i Allmänt;
Sådär! Då har man planerat kommande dagar ordentligt med lite hjälp från min hemliga partner in crime :)
Imorgon, konsumera alkohol i Kortedala till tonerna från Rocky Horror. (med en liten söt o två katter)
Fredag, partaj med Linda, Katarina o Kila.
Lördag, fika med ny personlighet ;)
Söndag? Antagligen blir det ganska slappt.
Måndag, också fullt upp med en massa viktiga beslut som ska tas.

O någon gån nästa vecka ska jag även träffa finaste Ida o lilla Robbin :) O Beckie, inte att förglömma!
Det känns bra att ha fullt upp! Såhär mycket socialt liv vet jag inte när jag hade sist ;) Men jag gillar det.
Jag längtar fortfarande något oerhört tills jag kan flytta in i lägenheten, men genom att fördriva tiden med mina fina vänner går det ganska fort!



.

Varför ska jag vara en sån jävla nattuggla?

publicerat i Allmänt;
Ingen feber idag, men jag är inte helt kry än. O detta blev knappast bättre av att jag fastnade med musik o bok inatt o inte somnade förrän frammåt sextiden (dock tycker jag att det är väldigt mysigt att smyga omkring på natten när alla andra i huset sover. O eftersom medelåldern i huset är runt 80 så är jag ganska säker på att dom gör det). När jag vaknade trodde jag att någon höll på att bryta sig in i lägenheten, men det var bara några män som röjde snö på taket :)
Idag är det enda vettiga jag gjort att bada, o så kom Åsa o Nataniel förbi o sa hej. Imorgon får jag besök o ska sen sjäv kanske försöka ta mig ut i skogen o hälsa på Beckie :) Hade varit mkt trevligt!
På torsdag blir det gbg o helkväll med Beata! Ser jag mycket fram emot! O sen ett litet partaj på lördag, o bästa brudarna från gbg kommer hit :) så denhär veckan är ganska full. Men det kommer säkert att hända massa spännande saker även nästa vecka :)

Hej!





Bläää...

publicerat i Allmänt;

Idag mår jag allt annat än bra. Yr,illamående, febrig o ont i huvudet. Men på bra humör trots detta :)
Men jag kommer ju in i dessa perioder när kroppen inte riktigt vill vara med. Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv o lyssna på kroppen. Sugen på att träna, men det får vänta tills imorgon så hoppas jag att jag mår bättre då.
Hade tänk fika med Beckie idag men kände att det nog var bäst att stanna i sängen. Så jag har mest legat o tittat på värdelösa saker på tv, fixat o trixat med lite kort o bara varit. Hoppas på att jag kan ta en tur o hälsa på henne senare i veckan :) Fick du julklapparna av mig förresten? Eller försvann dom i dödsflytten? ;)

Inte mycket action i denhär bloggen längre, använder den mest för att ventilera tankar o så. Eftersom jag fortfarande inte har tillgång till min dator har jag inte haft ork att lägga in några bilder. Jag är ju inte helt okänt också mästaren på att skjuta upp saker ;)
Jag ser väldigt mycket fram mot att få min egen lägenhet. Som läget är nu så trivs jag, visst. Men det är inte "hemma". Jag har inte mina saker o jag vet inte vart någonting är. Det är väldigt jobbigt. Även om jag kan ha det stökigt runt mig o trivas i det, så har jag ordning i stöket.

Nu börjar sängen locka igen :) Ska kanske lägga mig o läsa ut boken?





.

I.

publicerat i Allmänt;
Måste ta något allvarligt här med.
 
I jag skriver till dig:

Du är så stark. Du vet det inte själv, det vet jag. Men du är nog den starkaste person jag träffat. Jag vet att du sitter fast i ditt svarta vakuum. Jag vet att det är lättast att fly o det är inget fel med det. Ibland måste man göra det för att överleva. Jag har gjort det själv största delen av mitt liv. Men jag är också ett levande bevis på att det faktiskt går att komma ur allt det svarta, destruktiva. Men alla behöver någon som tror på dom. Jag tror på dig. Jag har alltid trott på dig, o ingenting du gör kan få mig att sluta med det. Du är så vacker, inuti o utanpå. O jag vet att du en dag kommer att inse det också. Jag kommer alltid att finnas, när du behöver mig o när du inte gör det. Kom ihåg det.





.

Nykter... eller?

publicerat i Allmänt;
Då är man åter hemma efter en fin helg i götet! Gårdagen började med att jag o Kila greppade var sin öl hemma hos mig till tonerna av Placebo. Sedan greppade vi ännu en på tåget ner ;) Gårdagen avslutades med att jag hamnade i säng med både en puma o en karl (trodde jag väl aldrig skulle hända igen!), men jag blev ganska lugn när jag insåg att han bara var ute efter täcket.


Idag fick vi lyxen att slippa åka tåg o fick åka bil istället! Tack! :D Jag trooor för övrigt att jag kan räknas som nykter nu, men det är inte helt säkert.

Galet kul var det iaf (hur skulle det kunna gå fel med ett gäng störda människor?) nu ska jag gå o dö lite i soffan!



Puss till er alla sötnosar, o tack alla ni som kommenterar o stöttar även om jag inte känner er :)






.

Relax :)

publicerat i Allmänt;
Sitter o kollar på inredningstips o funderar.
Jag börjar känna ett lugn igen. Jag kan slappna av o låta allting ta sin tid.
Jag har inga konstanta krav på mig, som jag ändå inte kunde leva upp till. För man kan inte bli en annan person hur mycket man än vill. Tro mig, jag har försökt.
Och när man hela tiden gör sitt bästa o det ändå inte duger, så försöker man ännu mer. O tillslut så tappar man bort sig själv.
Jag tappade bort mig själv. Totalt. Jag gick vilse i någonting jag intalade mig var sant o vackert o om jag blundade hårdare o hårdare skulle jag kanske inte se den äkta sanningen alls.
Men det gör jag nu o sanningen är inte vacker. Den kanske var det en gång, men det var väldigt länge sen.
Det enda jag vill nu är att vara jag o ha människor runt mig som vill vara det för att dom tycker om det jag är.
Jag har hittat mig själv, o jag kommer aldrig att gå vilse igen.






.

Uppdrag.

publicerat i Allmänt;
Haft ännu en natt med sjuka drömmar. Vaknade av att jag skrek vid 6-tiden då drömde jag om en sopkvast som jagade mig. Antagligen min rädsla för att städa som gjorde sig påmind ;)
Idag ska jag ut på fotouppdrag, så det blir till att ladda kameran o plocka fram konstnären i mig.
Även en sväng till systemet ska hinnas med, för på lördag drar jag till gbg igen med Kila som sällskap! Fabulöst!

O på måndag ska jag ta tag i träningen. Är inte speciellt snyggt att bara gå ner utan en muskel i kroppen, haha. Som tur är brukar detta dock gå rätt fort när jag gett mig fan på det. Ett tips istället för att dricka Nutrilett som smakar allt annat än gott är att ta Modifast istället. Vanilj som jag har smakar som vaniljsås! Jättegott!

Nej, nu har jag inte tid med dethär! Hej så länge!


14.14

En liten uppdatering. Sitter o väntar på att få komma iväg... Ni vet alla hur mkt jag älskar att vänta? Eller kanske inte.
Sitter o tittar på allt jag vill ha till lägenheten o inser att jag nog måste bli miljonär. O det snart. Efter dethär tänker jag inte flytta förrän jag flyttar någonstans för gott!
Däremot har jag lite planer på att lämna landet ett år eller så, men då kommer jag ju tillbaka :)
Har verkligen många planer inför framtiden o det finns faktiskt ingenting som hindrar mig heller.
Men jag håller på att träna på att leva i nuet också, o det går riktigt bra. Just precis nu blir jag glad av vädret. Blå himmel, glittrande snö, få komma ut i skogen o höra små hundtassar som trampar i snön :)






.

Courtney Cox, min nya dejt?

publicerat i Allmänt;
Ska snart upp o skriva på kontraktet till lägenheten :)
Sen hem o äta middag med en bit släkt :P Matlusten kommer så sakta tillbaka nu.
Är på bra humör idag med men har en konstig känsla som om hjärnan är inlindad i bomull. Tankarna vill inte riktigt ta form. Numb. Men dock, så mår jag bra.

Har haft helt vridna drömmar inatt (inte helt ovanligt). Om piller, rakblad, Robinson, fiskar (?), i stort sett hela min umgängeskrets o Courtney Cox (????). Det var som om alla drömmar dom senaste månaderna samlats på lager o rann ut inatt. Men det fanns inget obehag när jag vaknade trots alla konstiga inslag. Dock vet jag inte vart Cortney kom ifrån! :P Tyckte iaf att hon var våldsamt het, men i vaket tillstånd tycker jag att hon är ganska läskig!

Min framtida puma? :p






.




This is a good day, lalala

publicerat i Allmänt;
Varit o klippt mig idag plus handlat massa saker som jag behövt länge men inte haft råd med :) O dom ringde från Uddevallahem idag o sa att det bara är för mig att komma o skriva på kontraktet!
Så jag köpte en inflyttningspresent till mig själv, två lampor :)
Jag har sett så mycket fint som jag ska ha i lägenheten o vet precis hur jag ska inreda alla rum :) Jag ska måla en mörkt, mörkt lila fondvägg i sovrummet o köket ska bli bubblegum-rosa. Vardagsrummet kommer att gå i svart o vinrött med helvita väggar o jag vet vilken soffa jag ska ha. Matrummet har jag inte funderat över än, men det kommer nog att få vara vitt... Ska bli så KUL!!!!

Jag får reda på mer o mer sjuka saker varje dag som har o göra med dramat i mitt liv det senaste. Det gör mig bara gladare o gladare för att jag fick upp ögonen (även om dom slets upp med våld) o hur jag mår nu. Jag är starkare än någonsin. Många har sagt att jag ser så pigg o frisk ut nu, o det är precis så jag känner mig. Jag skrev här i början av året, innan verkligheten kom o gav mig en käftsmäll, att dethär blir mitt år. Nu känner jag ännu mer att det är just så. O jag är glad för den styrka som jag faktiskt besitter. Jag vet att ingen någonsin kommer att trampa på mig igen, för jag kommer inte att tillåta det.

Nu ska jag dricka cola, röka o bara vara.



Pussar till alla er som finns nära mitt hjärta!

Min dag idag :)

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit fullt ös hela dagen. Skolan gjorde vi väl inte så hemskt mkt i, men det var trevligt iaf. Sedan blev det fika med Mikaela, som jag inte träffat på... Ja herregud jag kommer inte ens ihåg!
Sedan vidare för att kolla på lägenhet. Den var väldigt fräsch med vita tapeter i alla rum, badkar o nytt kök :) Så förhoppningsvis kan jag flytta in där 1/3. OCH idag kom äntligen mina pengar från CSN. Så nu står det 14000 på kontot istället för -80 som det gjort ett bra tag nu ;) Jävligt gött är allting just nu, idag har varit min dag. Saker börjar ordna upp sig.

Imorgon blir det plugg o så hoppas jag på att jag kan få tummen ur o gå o klippa mig också. Hur har jag inte riktigt listat ut, men det lär lösa sig.
Nu ska jag fira med en öl!



Puss!




.

Hmmm...

publicerat i Allmänt;
Sitter o funderar på vad jag ska äta idag... Min matlust är totalt borta o har varit det ett tag. Vet ju att det blir så ibland, så det är ingen fara. Gäller bara att pilla i sig det man tycker bäst om. Just nu är det drickyoghurt o proviva som är godast :) O salami... mmmmm...
Illamåendet jag har haft en tid nu har gett sig också, väldigt skönt! Att må illa (o spy!) är det värsta jag vet! Det är nästan en fobi jag har. Jag är så orolig för att må illa o spy så ibland tänker jag så mycket på det att jag faktiskt börjar må illa.
På tal om fobier, missa inte Outsiders på femman ikväll som handlar om folk med tjockisfobi. Jag tycker att det här är våldsamt lustigt! (självklart är det fruktansvärt för de som är drabbade) Se det!

Nu ska jag ta o gå igenom läckerheterna i köket! :D







.