Lång bloggpaus, men nu är jag tillbaka! :P

publicerat i Allmänt;
 
 Har varken haft lust eller energi nog att blogga det senaste. Men nu så! Energin går på sparlåga just nu och jag försöker prioritera den tid när jag är litte piggare med roliga saker, som att umgås med mina älskade vänner eller ligga o gosa med Dexter i soffan :) Var på en liten get togheter med klassen för middag o förtsättning på Mortens. Trots att jag var så trött att jag inte behövden någon alkohon för att ögonen skulle gå i kors, så hade jag inte velat missa det. Vi har alltid kul ihop o jag gick verkligen i världens bästa klass. Även om jag nu har en saftig skuld till CSN o inte klarade utbildningen så var det absolut värt det, för annars hade jag aldrig fått lära känna alla dessa underbara människor!
Fina vännerna! Ni betyder så mycket! ♥
Jag o Juan har även spenderat en del sköna ljumna kvällar med hundpromenader tillsammans med Dexter o Chili, som börjar komma riktigt bra överens! Alltid roligt med nya hundkompisar :) Och vi får en chans att tjata oavbrutet om allt och inget. Som vanligt med andra ord.... ;)
 Juan och chili spanar ut över vår "vackra" stad..
Blev även årets första picknick (med äkta pickninck-korg o allt! :P) tillsammans med Jolene! Och hon har en tendens att alltid sprida energi runt om kring sig som smittar som bara den! Mysigt att bara sitta i gräset, äta sallad o prata om allt o inget. Blev också filmkväll med samma brud i Måndags, med först tecknat till lilla Joy o sedan gick vi över till en Thriller som fick Jolene att hoppa minst tre meter rakt upp ur soffan, följt av mina höga skratt ;)
Hängt en del i min älskade trädgår också o njutit av lukten av nyklippt gräs, och nakna fötter i gräset slappandes på en filt i skuggan under äppelträdet.
 
 
Trädgården ♥ Cim!
Igår tog jag o Dexter vårt pick o pack o begav oss till Trollhättan (sveriges rövhål), för promenad me dex-kexet runt Spikön som var invaderad av läskiga Canadajäss! (avskyr fåglar! Sålänge de inte har glada färger o sitter i bur) Vi lyckades parera ganska bra runt dem, men Dexter hade nog gärna tagit en smakbit. Blev även käk på en Idisk restaurang o jag provade spellyckan på spelmaskinerna, vilket händer sisådär en halv gång om året. Men ingen lycka där... Var det inte någon som sa: Otur i kärlek, tur i spel? Verkar då inte gälla mig... Blev även Music quiz på kvällen och Yatzy o jag förlorade kapitalt i båda.
så, det är lite av det jag har haft för mig :)

Batteriladdning.

publicerat i Allmänt;
 
 
Hade en av mina "jobbiga" dagar igår. Inte för att jag på något sätt mådde dåligt, men min energi var totalt i bott och jag orkade inte mycket mer än att spendera dagen i horisontellt läge.Vet inte varför jag får dessa totala urladdningar av mina batterier, o uttömning av energi då och då, men det har alltid varit så och då är det helt enkelt bara att ladda dem igen efter bästa förmåga, genom mycket sömn och att försök att släppa alla "måsten" för tillfället. Vilket jag gjort nu för denna gång, så nu är jag fit for fight igen inför den kommande veckan!
Imorgon ska jag mest ha en dag då jag ägnar mig åt att ta tag i en del måsten som jag skjutit upp ett par dagar nu. Gå till banken o ta ut pengar eftersom jag lyckats med att antingen tappat eller bara velat bort mitt VISA kort.. (Cim-noll-koll-på-ingenting-Miltén...) Så jag får även beställa ett nytt o hoppas att det inte tar allt för lång tid att få. Ett besök till Apoteket för att se om de andra recepten jag väntat på ett bra tag nu kanske kommit in, annars får jag ta tag i det med o ringa och skälla lite.Ska även göra en grundlig storstädning av lägenheten med att tvätta alla golv o försöka organisera min garderob, med detta ser jag faktiskt fram emot eftersom det är så underbart skönt när man väl gjort det.O sist men inte minst ska jag storhandla, någoting av det tråkigaste som finns... Men nu är det ekande tomt i både skafferi, frys o kyl.
onsdag blir det en liten trip till Göteborg med någon jag inte träffat på en halv evighet o lite mer än det! Inte heller Göteborg har jag besökt på väldigt länge, så det kommer att bli hur mysigt som helst att bara vara, umgås, strosa runt och njuta av en fin dag ihop (allt toppat med en hel del sköna skratt som det har en tendens att bli när vi ses). :P
Torsdag ska jag och Beckie äntligen ses över en fika! Vilket var flera månader sedan sist o jag har saknat henne jättemycket även om vi pratar ofta i telefonen så blir det inte riktigt samma sak ändå. Som vi sa idag när vi tjattrade, det är nästan löjligt att vi ses så sällan som vi gör, när vi faktiskt bor så nära. Men vi ska försöka bättra oss där, båda två.
Även fredagen ser jag fram emot mycket då några stycken ur gamla klassen (när jag pratar om min "gamla klass" menar jag då omvårdnadsklassen på Komvux) ska träffas för att först äta lite på Harrys och sedan i vanlig ordning fortsätta kvällen på Mortens, sådet kan inte bli annat än en lyckad kväll! Veckans planer i det stora hela :)Så med andra ord känns det som om jag har en riktig bra o fin vecka framför mig! Och jag hoppas att batterierna håller sig fulladdade nu hela veckan ut! ;)
 Är inne i en period då sömnen, och sömnrutinerna är upp o ned. En del nätter sover jag ingenting alls, andra något bättre men ändå väldigt lätt o oroligt och jag vaknar många gånger under natten vilket gör att jag aldrig hinner falla i riktig djupsömn. Däremellan har jag också nätter då jag, när jag tillslut somnar, kan sova 12 timmar i streck. Men även detta blir nog bättre snart :)
Pratade en stund med Juan nu på kvällskvissten, som även han är kvällsmänniska (tur för mig!) om sånadär saker som bara vi lyckas få ett helt samtal att handla om ;) Är väldigt glad över hur nära vänner vi kommit att bli och att han en vän som du också bor granne med är lyxigt o väldigt praktiskt, man behöver inte boka utan bara kika över när man har lust :)
Nej, nu ska jag börja förbereda mig mentalt för att lite senare förhoppningsvis få en god natts sömn! :) God natt till er alla där ute!