Tea will Rock You

publicerat i Allmänt;

Somnade så gott förut o vaknade till liv nu när mr J ringde för att höra hur det var med mig :)
Men det var bara bra, annars hade jag vaknat pigg som ett vårtsvin klockan fyra inatt.

Ska ta mig ett stor kopp chaité och krypa upp i soffan för att titta på Ghost Whisperer strax :)












- I ♥ Chai -


Jan. 31, 2012

publicerat i Allmänt;

Vill börja med att be så hemskt mycket om ursäkt till Maggan som jag inte nämnde i gårdagens inlägg ;)
Hon ska ju också vara med på onsdag!! ♥

Det är ruskigt kallt ute idag och jag fick släpa Nakenkorven, som jag passat över natten, ut på morgonpromenaden. Och jag förstår henne, inte fan hade jag velat gå ut näck i denna kyla!
Tacka vet jag fluffkläder! ;p







Citasha-2012-01-23


Idag ska jag försöka få rensat mina garderober tänkte jag... (försöka, tänkte jag.. Det lät inte helt övertygande..)
 Oerhört tråkigt, men oerhört välbehövligt. Funderar på att lägga ut en del här sedan för jag ha massor som hänger med prislapparna kvar eller som jag bara haft en eller två ggr.
Hade en period när jag mådde väldigt dåligt o försökte shoppa bort det. Och nej, det fungerade icke.
Nu köper jag faktiskt bara sådant som jag vet att jag behöver eller kommer att använda.


Senaste inköpet var dessa välbehövliga löpar/träningskor!

                                                                                                                           

Bagheera Vienna löparsko:

299 Riksdaler på ellos.se

Och dessa, även de från ellos.se















Sen sist..

publicerat i Allmänt;

Vad har jag gjort det senaste?, undrar ni säkerligen.
Jag har bland annat klantat till det mer än vanligt, vilket resulterade i ett par dagar i horisontellt läge men nu mår jag fint igen :)

Nästa måndag far jag till Arlanda för att hämta hem Dexter!
Ska bli sanslöst spännande, och jag längtar jättemycket. Så i veckan ska det inhandlas ett litet "startpaket" till honom. Ett par leksaker, mat, tuggben o borste bla.
Efter det kommer vi att behöva ett par veckor att anpassa oss till varandra o jag kommer nog inte att kunna röra mig allt för långa sträckor bort från hemmet, men det är det värt! :)
 


(bild från Hundhjälpen.se)


Idag blev jag bjuden på lyxfika av två söta damer. En med täckbyxor och en utan ;P
Önskar att jag haft på mig ett par själv idag, för satan i gatan vad kallt det är!!
Men trots kylan tog jag mig ut på en promenad också, har dåligt samvete över hur mycket stillasittande det blev förra veckan..

På onsdag blir det myskväll med älskade Beckie som jag inte sett på allt för länge!! Räkor, tjöt o säkert ett par öl skall hinnas med under kvällens gång :)

Nu.. ska jag fortsätta skissa lite på min nästkommande tatuering som jag blev så mycket mer sugen på när fikasällskapet pratade om sin kommande. Nu kommer jag väl inte ha råd med den förrän 2013, men hoppas kan man ju! :)


Pokerface

publicerat i Allmänt;
Blev bjuden på spelkväll igår kväll och jag fick utöva mina pokerkunskaper för första gången någonsin. Och det visade sig tro det eller ej att jag var ganska skillad eftersom jag vann alltihop, det enda jag inte riktigt greppade är vart jag växlar in markerna till riktiga cash??
Anyone?

Tomt i kylen när jag vaknade (allt som vanligt med andra ord) och solen sken så härligt, så jag tog en promenad till morsan för att se över utbudet där istället.. Betydligt bättre ;)
Fylldes av någonting konstigt på min lilla promenad..
Vårkänslor? Något slags lyckorus?
Jag vet inte riktigt, men det kändes väldigt bra.

Har gått o funderat ett tag på någonting och vad som vore det bästa att göra.
Har nu kommit fram till ett beslut och även det känns riktigt bra.
Nu ska jag bara hålla tummarna för att det är rätt beslut också...

Imorgon bär det av på efterlängtade minisemestern :)
Känner på mig att det kommer att bli riktigt kul, och härligt att komma någon ny stans med nya människor såklart :)

Nu tänker jag ligga i soffan resten av kvällen o äta Marsmallow Fluff med sked direkt ur burken.







Jag är min nya bästa vän.

publicerat i Allmänt;


Dagen började väl lagom trevligt med grym tandvärk, dåligt humör och en touch av illamående. Toppade detta med att betala räkningar och ringa runt till olika viktiga ställen som inte behagar svara på sina telefontider.
Sen fortsatte den dock till det bättre, med Nakenkorven i knät, fjärilarna fladdrandes i magen och en smak av cocos på läpparna.
Betydligt mer nöjd med tillvaron, och tandvärken försvann även den för en liten stund ;)

Fick besök av en gammal god vän igår, lite spontan myskväll med ett glas vin o mycket skratt. Att ha kvar vänner man faktiskt växte upp med är någonting att verkligen ta tillvara på.
Så mycket minnen som hinner slå rot på så få år.
Ibland slår det mig hur fort tiden går... Men jag gillar det!
Efter att ha stått o stampat på samma ställe i livet så länge känns det som om jag har styrka i min egen frihet att vara, säga och göra, precis det som jag faktiskt vill.
Jag håller väl i stort sett på att bli vän med mig själv igen, en uppgift som är den viktigaste just nu.
Och ja, jag kan nog säga att jag är min egen nya bästa vän :)







Mystiska drömmar och drömtydning.

publicerat i Allmänt;
Fick lite panik när jag vaknade och insåg att jag inte var hemma.
Sen kom jag ganska snabbt på att det va morsan jag sov över hos eftersom jag inte kunde förmå kroppen att ta sig hemmåt när jag varit här o käkat igår kväll.

Fredagen var trevligt (såklart!) även om pilkastningssessionen lyste med sin frånvaro eftersom pilarna inte kommit med posten än.
Fast det gjorde ingenting, vi hade fullt upp med att ha trevligt och för en gångs skull tog jag mig i kragen o var hemma i hyffsad tid (dvs halv 4) o slapp vara en zombie dagen efter :)

Kan med glädje meddela att älskade vännen mår bra efter op, men har väldigt ont som väntat. Ska se om jag kan få komma o hälsa på henne ngn dag i veckan :)

Nattens drömmar var underligare än vanligt..
Blev kidnappad av en kvinna (so far so good.. ;P) i sjöjungfruform och bodde med sitt harem av andra sjöjungfrur och en säl (?) i något som liknade ett hus från "svampbob".
Saken var väl att hon skulle konvertera även mig till halvfisk, men det lyckades inte, båda benen och allt annat viktigt var kvar när jag vaknade ;)

Drömmer ofta om vatten, att jag är under ytan och vet att jag kan andas, men vågar ändå inte ta "första" andetaget så jag håller andan så länge jag kan och letar efter luftbubblor. Har även drömt den här drömmen i olika versioner. Var väldigt intresserad av drömtydning en tid av mitt liv o vet att vatten står för ens känsloliv bla.
Sökte på "Mermaid" o fick dethär:

"Love arising from the unconscious. The unconscious drive toward reproduction, or seduction toward reproduction. In some cases it can show your love of your image of someone rather than the reality of them as a human being."

Nu ska jag lalla runt här på mitt koffeinrus och försöka få städat undertiden och kanske få ner julstjärnan innan nästa jul?






:)

publicerat i Allmänt;




Sovit länge (alltså längre än sex), kört lite enkel styrka hemma (man måste faktiskt inte släpa sig till gymmet för att träna varje gång) och ska snart bege mig ut för att styra upp dagen lite.

Är på hiskligt bra humör även idag, vilket verkar vara denna veckans genomgående tema, och känner mig pepp inför festligheter på Fjällvägen ikväll.
Och det är ju något som aldrig kan bli fel :)

Hoppas att ni har en lika bra dag som jag kära vänner!


Jan. 12, 2012

publicerat i Allmänt;
Mysigt besök idag av en viss knäppskalle. Men eftersom hon är så jäkla charmig och fin (både inuti och utanpå) så kan man faktiskt ha överseende med den där knäppa sidan ;)

Skänker många tankar till min kära vän som legat under kniven idag! ♥
Hoppas på att höra ifrån henne lite senare för att få bekräftat att allt gått väl, vilket det såklart har! Men man blir ju alltid lite orolig när någon man älskar ska sövas o skäras i :/ Hoppas även att du inte har allt för ont när du vaknar upp my dear, men du kommer med all säkerhet vara fullpumpad med morfin o må väldans bra ;)

Fått höra att det inte bara vankas vanligt galej i Halmstad, utan jacuzzigalej! :D Så nu blir det till att leta fram bikinin, hetsbanta en aning och ansa vinterpälsen på benen ;)

Har ni förresten sett på "Våra pinsamma Kroppar" på kanal 5?
För er som inte gjort det kan jag ju avslöja att man där mycket ingående kan få se hur tex en hemorrojd, en inväxt tånagel eller svår fotsvamp ser ut.
Inget program att äta middag till men väldigt bra för er som bantar.





Ett år tillbaka..

publicerat i Allmänt;
Tänker tillbaka ett år i tiden och hur uselt jag mådde vid den här tiden.
Stod utan riktigt hem, lånade ett rum hos morsan och var allt annat än nöjd med min boendesituation. Hade den där ångesten som gnagde i själen dygnet runt och försökte sköta skolan samtidigt som jag kämpade bara för att överleva, vilket jag inte alls hade någon lust med många dagar och långa vakna nätter.

Nu har jag kommit så mycket längre än vad jag kunnat drömma om och jag är omgiven av possitiva energier och underbara människor.
När jag var ute på dagens långpromenad i solen förut och fylldes med vårkänslor, insåg jag också att jag just nu bara har saker att se fram emot och det är en ny känsla. Jag är van att oroa mig.
Jag ser fram emot en mysig morgondag, en trevlig fredag på Fjällvägen med pilkastning, roadtrip till Halmstad, Clintan-afton, Dexters hemkomst och massor av andra saker :)

Så med andra ord känns livet pretty damn good just nu och det är man inte direkt bortskämd med. 






:D

publicerat i Allmänt;
Det är härligt när man kan avsluta dagen med ett par, eller en hop skratt ;)
Känns som om jag ofta gör det nu för tiden.

Inte bara kvällens utan även årets raggningsreplik kan ni läsa nedan:

"I'll show you my täckbyxor, if you show me yours...."

En sådan vacker, poetisk mening får ju vem som helst att falla som en fura!


Nu är det dock dags för mig att krypa in i sängen och drömma mig bort, för imorgon är en ny dag med en hel del tråkiga "måsten" som ska tas itu med.



Jan. 10, 2012

publicerat i Allmänt;
Vaknade vid sex och tänkte att nu är den här, apokalypsen, jordens undergång.
Men riktigt så illa var det inte, det var bara en plogbil som bökade utanför mitt sovrumsfönster denna arla morgonstund.
Så det var lika bra att förflytta sig till vardagsrummet istället.
Jag tycker väl att det här med snö kunde ha kvittat nu eftersom jag faktiskt var inställd på vår, men men, det är väl bara att gilla läget.

Så det blev en Redbull till frukost och sedan när det ljusnar ska jag se om jag kanske trotsar snön och tar en PW.
Får även besök av papi idag, så jag får väl göra ett litet röj här.
Kunde jag inte ärvt hans pedanta sida?




Mys o kulinariska mästerverk.

publicerat i Allmänt;

Hade myskväll igår med en mycket söt data-geek...Oh,sorry datatekniker är ju den rätta benämningen! Nu efter bara ett par lektioner har jag inte bara lärt mig att hitta plustecknet o att klicka på musen, nu kan jag till o med ändra storlek på skärmen! (Be still my heart!!)
Förutom att kvällen tog slut på tok för fort, och att jag var väldigt trött, så var den hemskt fin o jag längtar redan till nästa :)
 
Provade även att tillaga kött för första gången i mitt liv och jag tror allt att det gick hem. Så nu kan jag nog tillägga ännu en rätt som jag kan laga.
Är nog uppe i hela tre nu! ;) (Gordon Ramsay, släng dig i väggen.)



Jan. 2, 2012

publicerat i Allmänt;
Då säger jag med glädje tack o adjö till 2011 och ser med spänning fram emot 2012.
"Detta kommer att bli ett bra år" läser man i alla bloggar och fb- uppdateringar som om året skulle skita sig totalt om man glömde skriva ut dessa magiska ord någon stans där allmänheten kunde se.
Och ja, det blir nog bra.
2011 slutade bra, så vi får väl hålla tummar, tår och annat för att 2012 fortsätter i samma anda :)

Och nej inga nedrans löften uttalades av mig (som jag tidigar nämnt) innan tolvslaget.
En mycket smart o vacker (ja, kombinationen förekommer faktiskt! ;) ) kvinna sa till mig att hon skulle ha som nyårslöfte att uppskatta vardagen lite mer. Det kanske är någonting jag borde försöka med också.
Har lätt för att glömma bort och uppskatta det fina i vardagen. Man hastar bara förbi.
Eftersom jag inte hade tid att vara bakis igår så tänker jag vara det idag istället och spendera dagen i soffan med gott samvete.


 

;)