Lång bloggpaus, men nu är jag tillbaka! :P

publicerat i Allmänt;
 
 Har varken haft lust eller energi nog att blogga det senaste. Men nu så! Energin går på sparlåga just nu och jag försöker prioritera den tid när jag är litte piggare med roliga saker, som att umgås med mina älskade vänner eller ligga o gosa med Dexter i soffan :) Var på en liten get togheter med klassen för middag o förtsättning på Mortens. Trots att jag var så trött att jag inte behövden någon alkohon för att ögonen skulle gå i kors, så hade jag inte velat missa det. Vi har alltid kul ihop o jag gick verkligen i världens bästa klass. Även om jag nu har en saftig skuld till CSN o inte klarade utbildningen så var det absolut värt det, för annars hade jag aldrig fått lära känna alla dessa underbara människor!
Fina vännerna! Ni betyder så mycket! ♥
Jag o Juan har även spenderat en del sköna ljumna kvällar med hundpromenader tillsammans med Dexter o Chili, som börjar komma riktigt bra överens! Alltid roligt med nya hundkompisar :) Och vi får en chans att tjata oavbrutet om allt och inget. Som vanligt med andra ord.... ;)
 Juan och chili spanar ut över vår "vackra" stad..
Blev även årets första picknick (med äkta pickninck-korg o allt! :P) tillsammans med Jolene! Och hon har en tendens att alltid sprida energi runt om kring sig som smittar som bara den! Mysigt att bara sitta i gräset, äta sallad o prata om allt o inget. Blev också filmkväll med samma brud i Måndags, med först tecknat till lilla Joy o sedan gick vi över till en Thriller som fick Jolene att hoppa minst tre meter rakt upp ur soffan, följt av mina höga skratt ;)
Hängt en del i min älskade trädgår också o njutit av lukten av nyklippt gräs, och nakna fötter i gräset slappandes på en filt i skuggan under äppelträdet.
 
 
Trädgården ♥ Cim!
Igår tog jag o Dexter vårt pick o pack o begav oss till Trollhättan (sveriges rövhål), för promenad me dex-kexet runt Spikön som var invaderad av läskiga Canadajäss! (avskyr fåglar! Sålänge de inte har glada färger o sitter i bur) Vi lyckades parera ganska bra runt dem, men Dexter hade nog gärna tagit en smakbit. Blev även käk på en Idisk restaurang o jag provade spellyckan på spelmaskinerna, vilket händer sisådär en halv gång om året. Men ingen lycka där... Var det inte någon som sa: Otur i kärlek, tur i spel? Verkar då inte gälla mig... Blev även Music quiz på kvällen och Yatzy o jag förlorade kapitalt i båda.
så, det är lite av det jag har haft för mig :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maggan:

Kul att du är tillbaka

Svar: Tack! <3 Nu ska jag skärpa till mig på den fronten ;)
Citasha

2:a kommentar, skriven , av Maggan:

Kul att du är tillbaka

Kommentera inlägget här :