Sisådär idag va?

publicerat i Allmänt;
Blä..
Jag har verkligen försökt att vända allting dagen gett till någonting possitivt, men nu skippar jag att lägga mer energi på det och låter resten av dagen helt enkelt vara en deppdag. Tänkte försöka titta på någonting hjärndött enkelt på teve, men då kom ju givetvis reklamen för RSPCA:s insamling och då var det kört! Satt här och snörvlade i pälsen på Dexter en stund och var hiskligt nära att ringa in och skänka 100kr bara för att bilderna gjorde så ont att se.
Jag kan se precis allting vad gäller film och teve men inte när det gäller djur som far illa, då är jag en pussy.. Jag kan inte ens se tecknade djur som far illa utan att gråta, så illa är det.
Lejonkungen är liksom rena skräckfilmen för mig..

Har iaf fått duschat och borstat monstret idag vilket gick riktigt bra! Så nu luktar han inte gammal åsna längre och halva pälsen rök i borstningen :P
Nu kan han förutom "sitt" även sitt namn, "sitta vackert", "ligg", "tass" och vi övar på att "vänta" vid diverse tillfällen.

Ja, jag väljer att skatta dagen som "sisådär" på en skala mellan skit och awesome.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Johanna:

Vad duktig han (och du är)! Och visst är det kul att lära dem både vardagliga saker och roliga tricks?! Nemo kan till exempel dra av mig strumporna och ge till mig på kommando ;) Och lillfis kan snurra runt.Och du, ibland spelar det ingen roll vad man gör, dagen blir inte bättre för det, så då får man helt enkelt acceptera det och ha en deppdag. Sen kommer en ny dag med nya möjligheter :) kram!

2:a kommentar, skriven , av Modern:

Ja man får göra det bästa av varje dag och ja ibland blir det bra och ibland mindre bra..

Kommentera inlägget här :