Gott nytt år!

publicerat i Allmänt;
.



Nyår! :D Ser verkligen fram mot kvällen som spenderas i gbg med fina brudarna Katarina o Linda :) 15.09 tar vi tåget ner o jag känner på mig att det kommer att bli en helt fabulös (mitt nya favoritord) kväll!
Sen på fredag blir det hem en snabbis för att sedan dra vidare till Flen o svärmor några dagar o på hemvägen Floda för att hälsa på Jumjum. Så vi har att göra ett tag framöver.

Sitter här nu o väntar på att naglarna ska torka, vilket inte är det roligaste. Sen måste jag packa o fixa mig lite.

Igår spelade vi Bingolotto. Första gången på flera år för mig, men det var dags att samla på sig lite mer pensionärspoäng tyckte jag. Är säkert uppe i 150 points nu ;)

Vi har snöat in på ett nytt spel nu också: Kingdom Hearts. Mycket kul!

2009 har varit ett bra år, men jag tror att 2010 kommer att bli ännu bättre.





Gott gnew år! :D







.

Fin jul :)

publicerat i Allmänt;

Då va julen över. Men det va den bästa jul jag haft på många många år :) På julaftonen va jag hemma hos mor med släkten på förmiddagen när Mia jobbade, sedan var det bara vi två o lilla vovven resten av dagen. Mycket mysigt o lugnt. På annandagen kom pappa in o bjöd oss på Kvarterskrogen. Jag hade feber o va snorförkyld, o det blev inte bättre av att vi kastade oss ut till Torp för att försöka hitta något att ha på oss på kvällen. Men jag svalde ner några alvedon med en öl när vi kom hem o toppade det med en liter nässpray, så det gick fint! På kvällen fick vi besök av Maria, Tove o Zeb. Väldigt trevligt! Pina Colada, Baileys coffe o x-antal julcider senare var min förkyldning bara ett minne blott ;)

Igår fick vi låna Maddes bil o åkte till överby. Det tog dock en evighet att gräva/putta fram den ur snön. Eftersom plogbilarna här i stan gör ett så fantastiskt jobb *host* så var det en gigantisk snövall runt den. Vi fick tidigare även gräva fram Tobbes bil, men en långhårig karl kom o hjälpte oss att putta. Sånt gillar vi, trevliga människor som hjälper till.

Jag är mkt nöjd med julen iaf. Mysigt o med många fina klappar! :D Nu ser jag fram imot nyår med Katarina o Linda i gbg!

 

 

 

.

God JUL!!

publicerat i Allmänt;
God Jul! :D Vi firade ju vår julafton igår med Tobbe. Det va jättemysigt o vi åt för resten av året :) Idag är jag snorförkyld med hostattacker titt som tätt o feber. Men måste dock fixa till mig så att jag ser aningen levande ut för jag ska bort o "äta sill" med släkten. Tja, så mkt sillätande blir det inte för min del, för det är hejdlöst äckligt, men det finns säkert något annat jag kan fylla ut magsäcken med ;)

Allting har försvunnit på min dator som också blivit julsjuk. Hoppas bara att jag kan få tillbaka alla bilder igen :(


Ja, ja.. dags att klä på sig o dricka lite julkaffe kanske? :)






.


Dan före...

publicerat i Allmänt;
Det är tidigt men jag har redan varit vaken ett bra tag. Lagt i en maskin tvätt o varit ute med Sasha i snön. Har mycket att göra idag, så jag är helst uppe tidigt.
Igår var vi på Torp o handlade julmat. Vi kom hem med mat för 1000kr o jag kom hem med tanken på hur bra mitt liv har blivit. Ibland är det skönt att bli påmind om hur fint man faktiskt har det nu o om det tragiska o absurda liv man faktiskt har levt tidigare. Jag trivs med det något alternativa svenssonlivet. ;)
Förra julen va jag ju i Egypten men sen slog mig tanken att jag inte minns vad jag gjorde julen innan det. Eller den dessförinnan heller. Antingen har min hjärna förträngt det, eller så minns jag helt enkelt inte.
Jag är iaf precis där jag vill vara i år, o det tänker jag vara de kommande åren också :)

Ikväll kommer Tobbe hit o äter med oss, jag har fått i uppgift att förbereda maten. Hehe, alltid lika spännande när jag ska vara i köket! ;)

Har ätit vörtbröd med gräddost till frukost o tom druckit liiiite lite julmust trots att jag inte tycker om det. Men är det jul så är det! Får försöka att äta någorlunda ordentligt i jul o nyår så att jag inte går upp det jag lyckats gå ner. Tyvärr är det ju mycket lättare att gå just upp än ner. - 4.8 kg nu iaf, jag börjar känna lite skillnad på kläderna, men jag tycker inte att det syns något.

Dom ringde faktiskt om lägenheten o vi skulle gått o tittat om inte depositionen varit på 13000!! Nej, så det blev inget med det. Vi får fortsätta kolla runt.

Nej, nu ska jag fortsätta röja här o försöka hitta något vettigt att ha på mig ikväll.






O en liten truddelutt. Inte så julig, men vem blir inte glad av transor? ;)

Dagens låt.

publicerat i Allmänt;


Nostalgi. Älskar den, även om jag inte är något stort Björk-fan. Men jag lär mig ;)


.

Poor little pussy.

publicerat i Allmänt;
Hjälp, det va länge sedan jag var vaken denhär tiden en lördag! Men Mia jobbar helg o jag har en hund som behöver morgonpromeneras, så jag tänkte att det är lika bra att gå upp. Men nu ligger den lilla hundtanten under sin leopardfilt o har ingen lust alls att vakna. Så jag började dagen med kaffe o Chi San så kanske inte tröttman slår till så hårt sen.
Ska hämta lite julklappar som jag beställt idag o även ta en sväng ut till Torp för att inhandla dom sista. Är klar ovanligt tidigt i år. Brukar ju som sagt vara ute den 23:e o köpa dom sista.

Vi har anmält vårat intresse om en lägenhet i centrum. En ganska billig 3:a i ett jättemysigt hus. Hade varit kul att iaf få komma o tittta på den, även om vi nog inte kommer att få den. Så håll tummarna!

Vi såg en extremt dålig film igår: The Children. Brittisk film om mordiska barn. Mycket blod o råa saker, konstigt slut o man förstog inte vad det hela gick ut på. Inte sevärd för fem öre.

O igår höll jag på att döda grannens katt. Öppnade ytterdörren o kände hur något tog emot o ett jävla fräsande. Den lille kattstackaren trodde väl att jag skulle släppa in den, men jag klämde tassen i dörren istället. Sen satt hon med tassen i luften o tittade med ledsna ögon på mig. Fick ont i hjärtat o vi klappade o blåste på lilla tassen. Men det gick bra iaf. Nästa gång ska jag ha lite koll när jag slänger upp dörren.


Katternas skräck.










.

Flowers, madness & polarbearrugs.

publicerat i Allmänt;

Igår gick vi för att titta efter en soffa på möbelcenter. Det slutade självklart med att vi köpte en. Är extremt nöjd! Den o den nya teven gör nästan att man inte ser dom hemska tapeterna! ;)



Betydligt mkt bättre än när Mias säng stog där. :) O betydligt mycket skönare! :D O teven är super!


Ställde även kistan som vi målat om i vardagsrummet.






Va på hälsokost igår för att kolla om det fanns något bra alternativ till Valerina, som inte har någon större effekt på mig. Hittade något som heter Melissa, som inehåller bla. kamomill o magnesium (som verkar muskelavslappnande) o dethär tror jag fungerade riktigt bra. Har bara vaknat en gång inatt o det var pga vår beloved granne (någon som har numret till någon billig torped på tal om det?).

Nu inväntar jag Sasha o sen ska vi ut o leka i snön med isbjörnarna! ;D






.
 

Lite klagande o lite övrigt.

publicerat i Allmänt;
Ja, det blev ju inte helt oväntat helg även denna veckan. I fredags kom Tobbe hit i vanlig ordning o tittade på Idol o drack några (!) öl med oss. Trevligt, o rätt pojke vann.
På lördagen var vi faktiskt ur sängen före eftermiddagen vilket inte hör till vanligheterna dagen efter. Vi tänkte ta en sväng på Julmarknaden, men den stängde precis, så vi bestämde oss för att gå o äta något någonstans. Det slutade med att vi hamnade på Kvarterskrogen. Mycket lyckad avslut på dagen. :) ett mkt gott avslut på dagen också.
På söndagen tog vi oss ut tidigare för att hinna med julmarknaden. Köpte lussebullar som vi tog med hem o tryckte i oss under det dagliga spelandet.


Varning! Nu kommer jag att klaga lite!! Jag är trött på att vara trött. Är så sjukt trött hela tiden, sådär så att jag skulle kunna stå o sova barfota ute i snön. Eller sova i tre dygn o sen lite till. Känns som om hjärnan ersatts av sirap istället o allt går om möjligt ännu långsammare än vad det normalt gör. Kan bero på att jag säkert inte får i mig den näring jag behöver när jag inte längre äter typ dygnet runt ;) O det kompakta mörkret som omsluter oss gör det nog inte heller bättre. Har köpt Chi San o tagit det i några dagar nu, men än har jag inte märkt någon skillnad förutom att det slaktar mina smaklökar. Det är läskigt äckligt, smakar som en blandning av jäst, parfym o kola. O smaken sitter som berget några timmar efter att man tagit det. Men å andra sidan så gör det att Nutriletten smakar som en dröm ;) Står på - 3.7kg nu o hoppas vara nere på -5 till nyår. Får försöka att inte överäta all julmat!

Julklapparna är iaf snart klara. Inte inhandlat alla än, men jag vet vad alla ska få. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska få av Mia, så det är riktigt spännande o jag är riktigt nyfiken, vilket jag inte brukar vara. Dock har inte julkänslan infunnit sig än o det tror jag inte att den kommer att göra heller. Men det ska iaf bli mysigt att åka till svärmor o till lilla papsen :)

Nej, nu somnar jag snart. Får ta o hitta på något snarast!
Puss o kram!




hittade en gammal bild på mig när jag hälsade på mor. Är väl sisådär 1.5 här. Tur att det rättade till sig! (tja, lite iaf)

Gah!

publicerat i Allmänt;
Jag blir så irriterad på mig själv. Jag kommer in i perioder när jag inte sover nästan någonting på natten, o det är väl okej nu när jag inte pluggar eller gör något annat som jag måste upp i tid till. Men jag blir även lite lätt mörkrädd i vissa perioder. Just nu är båda kombinerade. Försökte lägga mig i sängen o verkligen försöka sova igår, men det va kört redan från början o jag förflyttade mig med kuddar o täcken ut i vardagsrummet för att se på tv o bli lite trött av det. Paranormal State kom på femman (handlar om oönskade besök från andevärlden) o jag fastnade såklart framför det. Varför vet jag inte, för jag tycker att det är lite läskigt på dagen också. Ja, efter det satt jag käpprätt i sängen med lamporna tända o ögon som tefat. Att bli skrämd från vettet var tydligen inte rätt metod för att somna. Om det var något litet spöke här som vaggade mig till sömns eller o jag bara däckade fram på morgonkvisten spelar inte så stor roll. Tillslut somnade jag ju iaf.




.

Barnvakt and such...

publicerat i Allmänt;


Igår va vi barnvakt åt den lilla fula. Eller Bettan som vi också kallar henne. Hon var helt vild första tre kvarten o sprang runt o lekte, anföll oss o tuggade o morrade väldigt ynkligt på en tom colaflaska. Sedan kom hon o la sig hos oss i "soffan" o tvärsomnade så småning om. Inga problem att passa henne med andra ord.
Sedan spelade vi Buffy o Worms resten av kvällen. Självklart vann jag o räknar kallt med att göra det alla andra ggr oskså.

Sov som vanligt inte mkt inatt, så jag kom inte upp ur sängen förrän vid 11.30. Hade ingen lust heller, för det kändes så tomt när Mia va på jobbet o inga hundar här. Sen tog jag mig dom få meter det är till Orienthallen o köpte snus o en äcklig MER. Färgade håret o insåg att det börjar bli dags att klippa det nu när jag snart måste använda två burkar färg, o dessutom känns håret mer som svinto än som hår.

Har fastnat på en platå med vikten nu på -3 kg. Fastnar alltid där o sen på -5 igen. Men det är bara att fortsätta kämpa :)





.

:´(

publicerat i Allmänt;
Har varit ganska off nätet det senaste. Inte haft någon lust eller ork. Vår älskade JumJum har lämnat oss nu, så det har varit mkt gråt o saknad. Men vi vet ju att han har det bra där han är, men det är lik förbannat tomt.

Dina mammor saknar dig, vår lilla fula <3