Nov. 29, 2010

publicerat i Allmänt;
Mamma och Bettan har varit här och käkat lasagne o kollat på Böda Camping med mig. Mina erfarenheter av campinglivet är väl inte så värst stora, jag o min bättre hälft gjorde ett tappert försök i sommras. Det slutade med att vi efter en evighets kamp för att få upp tältet, gick till stranden, satte oss o åt smörgåstårta, förflyttade oss sedan till tältet som var ack så mycket kallare än vi räknat med. Gick o tog en varm dusch för tio spänn, gav tältet ett nytt försök, gav upp, packade ihop vårat pick o pack o åkte hem till lyxen dvs soffan,tv värme och öl.
Tja, vi var väl där i två timmar iaf?
Gro tyckte att det var pinsamt att fälla tältet inför åsynen av våra "camping grannar". Själv skäms jag väldigt sällan, så jag började gladeligen rycka upp tältpinnarna, med vår dubbelsäng för mitt innre öga.
Ja, nog sagt om det.





Puss på min campinbabe!! ;)





.









Nov. 29, 2010

publicerat i Allmänt;




"so what’s the use of going outside?
it's so depressing when people die in real life
I’d rather pick up right where we left
Making out to faces of death
Making out to faces of death"






.

Nov. 28, 2010

publicerat i Allmänt;
Jösses. Isbörnarna knatar förbi hand i hand med pingvinerna utanför fönstret och jag är för en gångs skull glad att jag är för lat för att orka raka benen. All extra vinterpäls välkomnas varmt just nu.

Nyss hemkommen efter middag hos mamma och Bolko. "Jamen jag lyxar väl till det och tar en taxi hem" tänkte jag. Trodde jag ja... Det var bara att börja pulsa. Ingen taxi som var ute o körde idag inte.
En sak jag inte förstår är hur det kan bli "snökaos" varje år?
Vi bor ju som bekant i ett land där det om vintrarna brukar falla såntdär vitt, kallt, läskigt som lägger sig i drivor på backen, så det borde väl inte komma som en shock var eviga år?
Framförhållning? Maybe?


Jag tänker ägna resten av kvällen åt att äta Jelly Beans och slappa i soffan.









.

Big Wheel

publicerat i Allmänt;

Nu tycker jag att denhär jäkla snön börjar gå lite för långt. Ska det verkligen vara så att man ska behöva grävskopa och hårtork för att få fram bilen på morgonen?
Ja, nu har jag ju ingen bil som jag behöver gräva fram, jag får glatt pulsa runt som en annan mamut med snö upp till midjan om jag ska någonstans.
Tanken på att emigrera till varmare breddgrader inför nästa vinter känns nu extremt lockande.

Ja, just nu känns allt ganska tråkigt. Avskyr verkligen vintern, med hela mitt väsen.
Men man får pigga upp sig så gott man kan, med peppmusik o mys :)

 

 

Nu blev jag genast lite gladare ;) ska vidare ut i snön o besöka min älskling!

 

 

 

 

.

Nov. 25, 2010

publicerat i Allmänt;



Efter över tre timmars seriös smärta blev dethär resultatet. Gjord av Petter på Pushing the Pins.
Är en aning mör idag får jag väl lov att säga! ;)






.

Medicine Jar.

publicerat i Allmänt;

Blä. Dendär vintersegheten har kommit över mig. Trött när jag vaknar, trött när jag lägger mig, trött, trött, trött.

Varit på Torp en sväng idag men fick ge upp det ganska snabbt eftersom jag höll på att somna ståendes. Har tvättid klockan fyra och imorgon är det jobb sju till fyra. Det är ganska intensivt, men timmarna går snabbt eftersom man rör på sig hela tiden.

Saknar mitt hjärta så mycket. Vi hade en jättefin kväll i fredags med thaimat o mys till Idol o det var så härligt att få ha henne hemma över natten och känna henne sova tryggt mot mig. Blir en tuff jobbvecka så jag kommer inte hinna med mycket mer än det, men det är skönt att ha något att fokusera på. Dock ledig på torsdag och på onsdag blir det kort dag då jag äntligen ska gadda mig, så vi kommer att hinna träffas litegrann iaf.
Helgen blir jobb, jobb, jobb... och sova mellan varven.

Ja som ni förstår är jag inte helt totalpeppad just nu, så jag sitter o fösöker peppa upp migsjälv med hjälp av lite musik. Denhär bla:



"i said my prayers as i suck on the medicine jar"







Häpp!
Pepp!






Tusen kyssar till ljuset i mitt liv.
Älskar och längtar efter dig.



.
.

Digital Ghost

publicerat i Allmänt;



Kan vara en av världens bästa låtar någonsin.


"I swam into your shores
Through an open window
Only to find you all alone

Curled up with machines
Now it seems you're slipping
Out of the land of the living

Just take a closer look
Take a closer look
At what it is that's really haunting you

I have to trust you'll know
This digital ghost
But I fear there's only so much time
'cause the you I knew is fading away"








.

Nov. 14, 2010

publicerat i Allmänt;



Gårdagen blev som vanligt lyckad. Som alltid när vi ställer till med kalas :) Nu ska vi försöka att inte låta det gå månader tills nästa gång!
Vad tycker ni om min nya friss by the way?


Idag har jag än en gång svurit mig blå (eller lila) över västtrafiks oförmåga att skriva ut sina ändrade tider på sin hemsida. Jag insåg dock snabbt att denna harang av svordomar intte ledde till något, annat än att skrämma den lilla tanten som satt i sätet bredvid mig på bussen. Så jag beslöt mig för att hålla tyst istället.

Hade en mysig dag med älsk. Vi tog en promenad och kände oss pretty damn nöjda med oss själva efteråt :P
Efteråt blev det farsdagfika med far o nu sitter jag här o dricker té som till min stora lycka inte bara smakar gott utan även är, håll i hatten nu, ja: rosa!
hehe

Imorgon, eller snarare inatt räknat i mänsklig tid, börjar jag jobba kl 7. Ska bli... spännande? Skräckblandad förtjusning är nog uttrycket jag söker. Inte den blekaste om vad jag kommer att få göra, vet bara att jag ska infinna mig där iförd kortärmat. Men det ska nog gå bra. Gamla människor brukar tycka om mig. Jag är bra på det sättet, jag är duktig på att ställa mig in.
Iofs är jag bra på ganska många sätt.

Jösses, kommer väl aldrig att somna ikväll. Är självklart hur pigg som helst. Planen var att ta ett par sömntabletter för att somna i tid o vara utvilad imorgon, men som vanligt när man försöker få recept utskrivna får man räkna med en sisådär fem veckors väntetid trots att det utlovas att fixas på ett par dagar. Bitter? Nej då.

Blää, kommer att längta så efter mitt hjärta imorgon :( Kommer bli en lång dag. Överlever jag?
Det återstår att se.









.

Nov. 12, 2010

publicerat i Allmänt;
Nyss hemkommen och sagt hejdå till Ozzy och svärföräldrarna. Fått shoppat lite också, duschkräm, träningsbh, godis o blev bjuden på ceasarsallad :)

Imorgon blir det först en tur för att hälsa på min älskling. Ska packa med Scrabble, så ska vi nog få till ett par nya ord. På kvällen blir det galej hos Nova med allt vad det innebär, dvs läderjacka på kroppen, rosa drinkar i glasen o Rasputina i högtalarna.
Trevligt :)





Ikväll blir det godis i soffan framför Idol. Känner mig som en kärring, men jag är ju snart halvvägs till femtio också. Än så länge har jag bara sett Olles dåliga bidrag och konstaterat att killen inte kan prata/sjunga på vare sig svenska eller engelska (nej, jag räknar inte gotländska som en del av svenska språket).
Inte är han någon fröjd för ögat heller.
Men vad vet jag, jag är ju lagd åt fel håll.
Och så är jag en bitterfitta och just nu även ett mensmonster.
Och finns det någon som tycker att Peter Jihde (mer än han själv o singeldamer på 65+ som tagit ett par glas vin för mycket) är rolig?







pÖsS!



.

Nov. 12, 2010

publicerat i Allmänt;

Uppe i ottan. Konstigt detdär att man vaknar pigg som en tjackad gnu när man minsann inte behöver gå upp, men annars får man hälla i sig en liter kaffe för att ens vältra sig ur sängen likt en halvsidesförlamad blåval.
Fick bokat tid till min tattooo igår och fick tid om två veckor :) Ska bli roligt, var ett bra tag sen nu.
Ska prova en ny tatuerare denna gång, tittade i hans portfolio och gillade det jag såg.

Nu försöker jag städa lägenheten. Ja, försöker. Jag lyckas alltid hitta 10 olika saker att göra på samma gång vilket resulterar i att själva städningen inte går fullt så effektivt som den skulle kunnat. Men det blir ju gjort iaf.











Till dig:





I know its hard to tell
How mixed up you feel
Hoping what you need
Is behind every door
Each time you get hurt
I don't want you to change
Cuz everyone has hopes
You're human after all

The feeling sometimes
Wishing you were someone else
Feeling as though
You never belong
This feeling is not sadness
This feeling is not joy
I truly understand
Please don't cry now


Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Please don't leave here
I don't want you to hate
For all the hurt that you feel
The world is just illusion
Trying to change you



A part of your soul
Ties you to the next world
Or maybe to the last
But I'm still not sure
But what I do know
Is to us the world is different
As we are to the world
I guess you would know that





Älskar dig!






.

Té och lite pladder...

publicerat i Allmänt;



Té och levande ljus är nog det enda som är bra med vädret som råder just nu. Så jag slog till på stort (haha) o inhandlade en jättemugg för mitt tédrickande de närmsta månaderna. Nästa vinter, om inte växthuseffekten gjort sitt, överväger jag starkt att emigrera till Gambia, ta min kvinna med mig, köpa en hydda och starta uppfödning av lite mer exklusiva getter.
Så får det nog bli.

Svärföräldrarna är här och hälsar på. Spenderade gårdagen med att spela "Scrabble". Det är spännande hur nya ord alltid uppfinns. Svärmor kom nog med det bästa igår: negerfis (?) ;)

Jag har hittat motivet för min nästa tatuering. Letat länge men inte hittat något som känts helt rätt. Till min förvåning blev det en koi-fisk. Skall ju ha den på underarmen, först och främst för att täcka mina ärr. Det var jag en gång i tiden, men det var längesen. 
 Orkar jag ska jag knalla bort och beställa tid senare idag.






Puss på min älskade!





.


.

Saknad....

publicerat i Allmänt;
Ibland saknar jag henne så.
När allt är jobbigt kan jag höra hennes "suckar" när hon vänder sig på morgonen. Väcker mig varje morgon o jag blev så jävla trött på henne... :)
Jag kan se henne i dörren när jag kommer hem. Speciellt när allt är jobbigt, då ser jag mig om efter henne när jag vaknar, men hon är aldrig där o kommer aldrig att vara igen. Men i mitt hjärta finns hon alltid.
Jag saknar henne helt enkelt. Hon var min livlina i 11 år.
RIP, saknar dig så...







.

??

publicerat i Allmänt;
Sista timmarna av skoldagen igår gick mest åt till att hindra klasskamrat ett samt två från att strypa klasskamrat tre med bara händerna. Jag vill inte nämna namn, låt oss kalla henne Hulda.
Hulda har den otrevliga vanan att aldrig stänga av ljudet på sin mobil under lektionerna, samt gärna svara i den högt o ljudligt. Att hon också har Bamsevisan som ringsignal gör inte det hela mindre smärtsamt.
Hulda vill också berätta allt som finns att veta om henne o hennes familjemedlemmars sjukdomshistoria, medicinlista o övriga åkommor.
Likt en manisk sektledare repterar hon detta mantra dag ut o dag in, och det verkar ju fungera.
Är Huldas intentioner kollektivt självmord?
Och i så fall hur?
Vem är det som ringer hela tiden?
Har hon en direktlinje till Gud?


Ja, frågorna är många.
Låt oss hoppas på svar.









.







money money money

publicerat i Allmänt;




Att börja morgonen med att inspektera kontot och notera att beloppet där plötsligt blivit femsiffrigt istället för tvåsiffrigt gör att jag kommer vara på ett oförskämt bra humör idag :)







.