Cause I don't wanna be a cheerleader no more

publicerat i Allmänt;
Besökt vårdcentralen återigen idag och lämnat blodprover. Det är då tur att man kommit över sin sprutskräck! Sockret låg bra och nu får vi se hur levervärdet är denna gång.
Senaste dagarna har jag i stort sett sovit dygnet runt. På Annikas fest i lördags åkte jag hem strax efter nio o la mig eftersom jag kände att kroppen helt enkelt inte orkade. Har nog aldrig hänt att jag gjort det förut, men jag har däremot aldrig lyssnat på vad kroppen vill tidigare heller.
.
Har iaf inte enbart legat i sängen idag. Orkat mig ut på fler promenader än de där allra nödvändigaste och tillochmed varit lite uttråkad, vilket är ett friskhetstecken!Ska hälsa på en vän på Näl imorgon eftermiddag och på förmiddagen ska jag o Dexter ut i skogen o han ska få testa på att vara lös i kohagen för första gången, så vi får väl se om jag har någon hund med mig hem.. Nejdå, jag tror inte att det ska vara några som helst problem då han lyssnar så bra på inkallning.
.
.

.

.

.

Jag saknar sand mellan tårna o att doppa fötterna i en pool i skuggan av ett apelsinträd!

publicerat i Allmänt;Och dagen verkar att gå i samma tecken som igår :)
Benet hängde med lite bättre även denna morgonpromenad och jag vaknade relativt pigg, inte helt på topp but I'm getting there... :) Är i en period då jag med enkelhet sover 10-timmar per natt och det är helt otroligt för att vara jag.

Drömde att jag låg på stranden i Spanien med tårna nedgrävda i sanden i skuggan av ett träd. Längtar tills det är dags igen! Sitta i Annas trädgård vid poolkanten bland apelsinträd o vackra blommor. Och att promenera längs med kanalen med bara ben om kvällen. Och att besöka min absoluta favoritstad Palma där jag faktiskt lärt mig att hitta på gatorna. Det är som ett spa för själen.
Det får bli en trip till sommaren igen :)


Alcudia-2011

Men nu känns det i alla fall som om våren börjar sitt intåg på riktigt. Det luktade faktiskt lite vår ute, ni vet som fuktigt gräs i solsken.


På hundfronten går det bara frammåt varje dag! Att sätta upp grindar till kök o sovrum var verkligen en hit. Nu håller han sig lugn när vi får besök. Ett par morranden, sedan lägger han sig i regel o kikar genom gallret. Även ute går det bättre med vaktandet, är mestadels kvällar det kan bli ett morr här o där, men med ett bestämt "nej" tystnar han snabbt igen. Tror att han börjar känna sig mer trygg och säker, både med mig och med boendet.
I veckan ska vi försöka få tillgång till bil och åka ut i skogen för första gången :)

Någonting som är oerhört skönt är att han har så bra hundspråk och det är inget som helst problem att hälsa på andra hundar, tror att han går i hop med de flesta. Även katter verkar han tycka om vilket inte alltid är ömsesidigt. Det enda som igentligen behöver tränas "bort" är just vaktandet, annars är det bara att fortsätta träna in nya saker vilket han alltid är pigg på :) Just nu försöker vi nöta in "rulla runt" vilket inte är helt lätt, men det börjar arta sig :)Mammas fina kille!! :P


Och slutligtvis en passande truddelutt inför kvällen... :P
Som btw kommer att bli awesome!! (som om den skulle kunna bli något annat liksom!)Yey!

publicerat i Allmänt;
Det går tydligen att beställa både mående och väder i samma andetag! Samma meny imorgon tack! :P
Vaknade tidigt, tidigt imorse och kände mig utsövd. Bara det kändes helt underbart! När vi sen gick morgonrundan kände jag också att rörligheten i benet var något bättre. Så efter det att jag fått slänga i den där färgen i håret som jag tjatat om i en evighet, men som vanligt inte fått tummen ur, tog jag på mig mina nya löparskor o gick en relativt lång, solig promenad med Dexter i den takt jag kan hanka mig fram :)

Har även hunnit med en liten tur till Torp bland alla galna pensionärer som var nära att köra över varandra mellan stånden med smakprover för att handla in lite nödvandiga, tråkiga saker.

Fick även ett samtal från min läkare som kunde rapportera att alla prover var bra förutom levervärdet som var förhöjt. Detta har jag haft tidigare och mådde som en uppspydd råtta i flera månader innan felet hittades. Ska tillbaka om två veckor för att lämna prover igen eftersom detta då kunde vara tillfälligt och så får jag utgå från det. 


Så där. Så ligger läget just nu.
Ska fortsätta dagen med en storstädning eller iaf en början, så får vi se hur länge orken håller :)


Imorgon...

publicerat i Allmänt;
Nej. Nu är jag trött på det här.. Imorgon tänker jag vakna och må bra. Vakna, gå en långpromenad med Dexter (fint väder beställt) och slippa sitta i soffan och känna mig som en handikappad ugly flodhäst, för det är precis vad jag gör nu, och det är inget läge jag gillar direkt.

Zzzzz....

publicerat i Allmänt;
Blev inte mycket klokare efter besöket på VC igår. Blev petad, klämd och tittad på samt tömd på en halvliter blod. Så nu väntar jag på provsvaren och en remiss till en neurolog.
Är helt sjukt trött idag och hade det inte varit för Dexter hade jag inte gått ur sängen alls. Ska försöka hålla mig vaken en liten stund, så att jag slipper få liggsår också... Men sängen ropar väldigt högt på mig, så jag lär snart hamna där igen med en bok och en godisskål.

Ser iaf fram emot lördagen! Då ska jag försöka vara i så god form som möjligt :) Eller åtminstonde se ut att vara det om inte annat ;)Walk like a zombie

publicerat i Allmänt;
Vilket kanonväder det varit idag! Tom så att jag släpat benet med mig ut på ett par längre promenader. Om detta är bra eller inte vet jag ju inte, men jag blir helt hispig och små-suicidal av att sitta inne o uggla. Jag påminner lite om en zombie i min gångstil just nu och känner mig ungefär lika fräsch som en sådan också.
Tycker iaf att jag kan röra det lite mer idag. Eller så är det helt enkelt så att jag bara vill tro det.. Men jag har en tid på VC imorgon förmiddag och håller tummarna för att de hittar felet.
Kan inte låta bli att tänka att det kanske är jag som orsakat detta själv med tidigare intoxer och överdoser.. Någon gång kanske kroppen säger ifrån?
.
.
Min teve bestämde sig också för att lägga av igår, så jag gick o la mig vi typ 19 för att jag blev så irriterad. Men jag behövde nog den sömnen, för jag sov till nio idag i ett streck.
.

.

.

Feb. 20, 2012

publicerat i Allmänt;
Igår var väl en mindre spännande dag..
Började tappa känseln i vänster fot i förrgår och fick svårt att röra tårna. Igår hade det spridit sig upp till knät och jag hade även svårt att gå då foten vek sig och jag fick släpa benet med mig.
Åkte till Näl o satt i väntrummet fyra timmar innan jag kom in för att få träffa en sjuksköterska och få lämna ett blodprov. Efter ytterligare två timmar skickade dom hem mig eftersom det var så sjukt mycket att göra och jag hade fått sitta i väntrummet till natten eftersom jag inte sågs som "akut".
Idag är läget detsamma och jag ska få en tid på vårdcentralen då proverna inte visade någonting avvikande.

Har fortfarande inte kunnat radera minnet av Björn Ranelids bidrag. Kanske var det det som satte sig i benet? Tackar det varmaste och hjärtligaste till Jolene som håller mig uppdaterad på Melodifestivalområdet mot min vilja ;) Så tackar, tackar, jag ska i gengäld köpa alla säsonger av "Days of our lives" på DVD åt dig så har du något att göra de närmsta 25 åren ;)

Kommer att spendera dagen i sängen o framför teven och lilla mami är så snäll och tar sig an Dexter!
Melodifestivalen ja...

publicerat i Allmänt;

Hittade massa roliga bilder på min gamla hårddisk :) Alltid kul med sånt man glömt. Tror att detta var inför Halloween om jag inte misstar mig..Fick veta att Björn Ranelid gick vidare i Melodifestivalen igår.. (ja, jag är en sådan människa som tittar på Family Guy istället när detta spektakel håller på).
Vad hände? Hade alla öronproppar och påsar på huvudet när dom röstade? Gubben varken sjunger eller rör sig ju för tusan.
Och att ens nämna "mannens säd" i en låttext borde vara förbjudet enligt lag. Kanske tom utlovas skottpengar på den som gör det.
Ytterligare en anledning till att jag inte ser på Melodifestivalen, risken att både svimma och kräkas är överhängande stor.

Nu ska jag sätta på min spotifylista och låtsas som om denna hemska låt aldrig någonsin våldtagit mina trumhinnor.


Feb. 18, 2012

publicerat i Allmänt;


Vaknade upp efter mycket trevliga drömmar.. Men vad möts jag av på morgonpromenaden? Snö till förbannelse!!
Nåväl, jag behövde visserligen kyla ner mig en aning ;)

Mötte ett gäng småtöser
i trappuppgången när vi gick in från promenaden, och då gick det hur bra som helst att gå fram o hälsa o bli klappad. Har ju redan märkt att han är förtjust i barn vilket är ett stort plus o mycket viktigt!

Senare under dagen ska jag slänga i den här som jag inte orkade här om sistens..Nästa gång jag får pengar ska jag göra någonting jag suktat efter väldigt länge, nämligen en Dermal Anchor. Extakt var jag ska placera den är lite osäkert, men det blir vid nyckelbenen eller på mitten av bröstet.


Ni som har skaffat just Dermal Anchors, hur ont gör det om man jämför med vanliga piercings? Och är det svårläkt?


I,ve connected speakers to my suicidal discotracks!

publicerat i Allmänt;

Sen Dexter kom hem har det gått i ett hela tiden.
Oerhört skönt tycker jag. Det värsta jag vet är att sitta sysslolös och stirra på teven. Nu, om det inte finns någonting vettigt att göra kan jag alltid lägga min tid och energi på honom.
Jag kommer också få en betydligt billigare elräkning eftersom jag vågar sova utan ljuset tänt ;) Känns lite överkurs när man har vakthund.
Det går för övrigt frammåt med vaktandet!
Grannen var över en snabbis igår för att lämna över lite hundsaker han inte hade användnig för och jag höll Dexter kopplad då jag visste att han skulle komma.
Körde med "inte titta på, inte tala med, inte röra", ja, ignorera helt enkelt och efter att morrat litegrann och jag korrigerat så satte han sig och intresserade sig mer för att nafsa på mattkanten (ja Dexter alltså, inte min granne).

Även ute går det bättre när vi stannar och pratar med folk. Det kan bli ett par morranden, främst på män eller när det är mörkt, men vi fortsätter att träna varje gång vi går ut på detta och jag tror inte att det kommer att bli några som helst problem i framtiden.
Men jag har även införskaffat en munkorg som han ska få ha vid första längre besöken. Först och främst för att jag ska känna mig helt säker och lugn istället för att bli orolig o nervös, vilket smittar av på honom och gör mötet svårare än vad det behöver vara.

Oj, nu blev det mycket hund!! :P Men jag ska gottgöra det med att slänga in ett par foto istället ;)Projektet jag påbörjade för drygt två veckor sedan går över förväntan och det är snart dags att ta steg nummer två. Men jag tar baby-steps för att inte förhasta mig och sabba allting.
Jag kan faktiskt känna en svag stolthet över mig själv vilket inte händer speciellt ofta.

Igår shoppade jag lite nya blommor till hemmet, samt en ny kruka och även en ny lampa på plats i köket. Gjorde riktigt gott, blir så mycket mysigare med lite grönt.
(och givetvis rosa i alla dess rormer :P)


Ny liten blomma, samt en lampa från mami o papi :)


Usnygg kruka som passar som en smäck i sovrummet :)


Dexter fick en namnbricka med mitt nummer o hans namn på baksidan. Kände att jag fick kompensera honom med en döskalle med tanke på allt rosa jag köpt till honom ;)

Feb. 15, 2012

publicerat i Allmänt;

Igår var en betydligt bättre dag!! (Och så även idag)
Blev en mysig fika på Yerba, massor av hundpromenader och middag med mamma o Phia, som jag inte sett på hur många år som helst :) En fin alla hjärtans dag med andra ord :P

Imorgon blir det date för Dexter o Conrad o mammorna får en möjlighet att catch up om det senaste :)
Helgen blir nog relativt lugn, kanske en avstickar till Liz som ju snart flyr Uddevalla och även lite film med herr Jacob, men annars sparar jag mig till nästa helg.
Då ska jag förutom att leka hårdrockare även försöka imponera med mina matlagnings-skills. Att uppleva detta fenomen är få och noga utvalda förunnat och tilläggas ska att man aldrig riktigt vet om man kommer härifrån mätt eller inte.
Men jag är mer intresserad av dessert än huvudrätt iofs.

Dagen idag kommer att bestå av storstädning samt hårfärgning och att försäkra monstret nedan.
Såhär ligger Monstret och sover för det mesta. Slit gärna på mina tapeter för all del.

Sisådär idag va?

publicerat i Allmänt;
Blä..
Jag har verkligen försökt att vända allting dagen gett till någonting possitivt, men nu skippar jag att lägga mer energi på det och låter resten av dagen helt enkelt vara en deppdag. Tänkte försöka titta på någonting hjärndött enkelt på teve, men då kom ju givetvis reklamen för RSPCA:s insamling och då var det kört! Satt här och snörvlade i pälsen på Dexter en stund och var hiskligt nära att ringa in och skänka 100kr bara för att bilderna gjorde så ont att se.
Jag kan se precis allting vad gäller film och teve men inte när det gäller djur som far illa, då är jag en pussy.. Jag kan inte ens se tecknade djur som far illa utan att gråta, så illa är det.
Lejonkungen är liksom rena skräckfilmen för mig..

Har iaf fått duschat och borstat monstret idag vilket gick riktigt bra! Så nu luktar han inte gammal åsna längre och halva pälsen rök i borstningen :P
Nu kan han förutom "sitt" även sitt namn, "sitta vackert", "ligg", "tass" och vi övar på att "vänta" vid diverse tillfällen.

Ja, jag väljer att skatta dagen som "sisådär" på en skala mellan skit och awesome.

Bad Moon Rising

publicerat i Allmänt;
Har med pappas hjälp fått upp en babygrind till köket idag för att kunna hänvisa Dexter dit när vi får besök.
Så nu kommer vi att träna, träna och åter träna på kontakter med främmande människor och han ska få lära sig att jag inte bara är "hans".

Just nu känner jag mig ganska deppig, ärligt talat..
Känner väl mest för att lägga mig på soffan och tröstäta godis och det tänker jag faktiskt göra också. Är mina impulser inte mer destruktiva än så, så har jag nog rätt att leva ut dom ibland. Right?
Men jag vet ju även vad denna svacka beror på för en gångs skull och jag var ganska väl förberedd.. Så det är bara att fortsätta kämpa på! Tillslut kommer det att vara värt slitet, det tror jag på stenhårt som ett genomgående tema i livet :)
Feb. 11, 2012

publicerat i Allmänt;
Det tar på krafterna att vara mamma. Sov 10 timmar inatt. Ja, det gjorde vi båda två.
Igår fick Dexter också hälsa på "lillasyster" Nakenkorv på en gemensam promenad. Ingen av dom brydde sig nämnvärt om den andra, så jag tror att det ska gå väl även innomhus. Mamma ska få äran att vara barnvakt när jag ska på Annikas hårdrocksfest :)
Behöver jag ens klä ut mig förresten? Många verkar tro att jag är hårdrockare i vilket fall, vilket nog är den musik jag lyssnar minst på.
Ja, jag får väl ösa på med nitar o lite mer smink ;)

Fick besök idag vilket herrn i huset inte alls uppskattade.. Sure, she's good enough to eat, men tanken var väl inte att Dexter skulle ta första tuggan... Den var liksom ämnad för mig!!
Tror mest att det är ett osäkert vaktande/morrande han håller på med, för han är samtidigt underlägsen o har ett lugnt kroppsspråk. Men det är tricky när det är en hund man inte helt kan läsa av än, så vi ska börja försiktigt med en promenad tillsammans nästa gång. Och så ska jag låna Rebecca som försökskanin ;) 
Ska även börja utöka promenaderna då han säkert har mycket instängd energi att få utlopp för. Så imorgon ska vi prova på att träna lite med löplina ute på fotbollsplanen.

Shoppingsugen :)

publicerat i Allmänt;

Konstigt nog känns det som om Dexter alltid varit här, även om det bara gått två dagar.
Fortfarande inga "olyckor" och han är ett riktigt busfrö och keldocka.
Lämnade honom ensam för en kort stund idag för att springa upp och prestentera mig för Arbetsterapeuten. När jag kom hem låg han på sitt täcke och verkade inte nämnvärt oroad över att "mamma" stack iväg en stund ;)
En liten ovana han lagt sig till med är att hoppa upp på vardagsrumsbordet (??), Whats up with that??


Mina skor och smuttstvätt är också mycket roligt att sprida i lägenheten
, till mattes stora förtret. Men det är bara att tjata och vara konsekvent.
Och han har redan nu börjat "vakta" mig, villket jag ska ta ur honom så fort som möjligt. Så härefter gäller för er som hällsar på att totalignorera honom, gå in o sätta er som vanligt och låtsas som ingenting tills han själv kommer för att hälsa.
Eftersom jag utan någon som helst svårighet skulle kunna leva resten av mitt liv på Doughnuts, så kunde jag inte motstå detta halsband!

Från Shock.se

Det farliga är att det finns så hiskligt mycket snyggt där!!
Har även spanat in mig på bla denna top:Hade jag haft cash, så hade det nog blivit bra mycket mer shoppat!
Här är några favoriter:

And on, and on it goes..., Vart var nu den där sjön man ska kunna ösa ur förresten??


Dexter hemma! ♥

publicerat i Allmänt;


Resan, ja hela hämtningen gick över förväntan!
Från det han kom ur sin bur på Arlanda viftade han glatt på svansen och somnade nästan direkt i bilen.
Vi stannade till ett par gånger för att se om det behövde kissas, men det var roligare att skutta runt i snön o bita lite i kopplet.
Men med tanke på att han är två år och aldrig tidigare haft koppel på sig, så sköter han sig mycket, mycket bra!

På den tid vi spenderat ihop
än så länge måste jag säga att han verkar mycket stabil, tillgiven och lugn i sitt temprament om man ser till omständigheterna.
Att lämna sitt hem o sina hundkompisar, flyga, åka bil, uppleva massor av nya intryck och nya människor under loppet av ett dygn borde göra en liten hundhjärna och kropp mycket trött, men så fort vi kom hem och han hade inspekterat allting mycket noggrant så började han leka med sin pipleksak :)
En fröjd för mammas öga ;)

Det har inte hänt några olyckor inomhus, so far och han har otroligt nog sovit hela natten på sitt täcke!
Sitt har han redan lärt sig (thank God for meatballs!!) så jag antar att han måste ha ett mycket högt IQ ;)
Precis som jag alltså.

 
Då var vi änligen hemma jag och min pojk ;)

För att lämna hundvärlden en liiiten stund....

Möte nummer två i Måndags
gick även det över förväntan!!
Många, tunga stenar föll från mina axlar i det lilla sunkiga mötesrummet..
Kunnde nästan höra när de damp mot golvet...
Så, ja allting känns så härligt just nu, som om jag äntligen hittat rätt. (Och detta gäller fler plan..)
Feb. 6, 2012

publicerat i Allmänt;
Hemma och packar efter möte nummer ett. Hade räknat med en timme på Arbetsförmedliingen, men det gick på 10 minuter. Sådant gillar vi :)
Så nu packar jag den inte helt vanliga packningen bestående av bajspåsar, tuggben, koppel och köttbullar. Känns som om jag borde packa på det sättet oftare.

Möte nummer två blir desto mer spännande och efter det blir det bara till att slänga sig i bilen och ställa GPS:en med Hufvudstaden som slutdestination.
Återkommer med bilder och info om hela hämtningen när jag får tid :)

Hej sålänge :)Håkan Hellström - 13

Inte för att jag är ett Håkan-fan direkt, men... ;)

:)

publicerat i Allmänt;
Vaknat upp efter en mycket trevlig gårdag! Tack allihop :)
Och, jag vaknade upp pigg och utvilad eftersom jag skippade krogen vilket jag inte ångrar alls.

Jonatan bjöd på underbar dansuppvisning. Tänk er en glad kalv, mitt i ett EP-anfall släppt på grönbete.. Ja något i den stilen ;)
Jolene fick tag i fjärrkontrollen under ett obevakat ögonblick, så Melodifestivalen fick stå på utan ljud i bakgrunden ett tag, men jag kollade nog mer än vad hon gjorde. Tur att det går i repris! Så att barnen kan se det menar jag... *host* ;)
Therese tog det lugnt, som vanligt och Juan antastade mitt Lypsyl. Vad det är med den grabben o Lypsyl kommer jag aldrig att lista ut. Frågan är om jag vill det heller...


Ser ni den onda blicken??


Therese goes soft-style... ;)


Jag o Jolene ser oskyldiga ut iaf..


Stackars Annika fick känna på Kalvdansen ;)Nu börjar jag bli riktigt nervös inför imorgon, eller tisdag snarare... Men det är ju imorgon jag far iväg. Och så påbörjar jag det lilla hemliga projektet, det där som jag funderat över ett tag.
Känns fortfarande helt totalt rätt och jag är taggad till tusen! Kommer att berätta lite längre fram.. Just nu är det bara one gal som vet vad det gäller o jag fick possitiv respons även där :)

Nu ska jag rulla ur soffan och in i duschen!
Ikväll...

publicerat i Allmänt;
Ikväll, ikväll, ikväll blir det date med finfina klassen :)
Eller ex-klassen för att vara korrekt. Och jag längtar för jag vet redan nu att det kommer att bli en toppenkväll :P
Så det är bara att ladda batteriet till kameran, på med trippla bh:ar och gömma teven för de där vilseledda som tror att de vill se på melodifestivalen...
Och i baren kommer jag att beställa "Trötta MILFen" all night long, och hoppas att bartendern är skolad nog för att kunna slänga ihop denna fantastiska dryck.


Åker till sthlm redan på måndag eftermiddag (lyckades givetvis pricka in två möten denna dag som jag inte kan boka om...) och spenderar en natt på hotell eftersom Dexter skall hämtas redan vid 12 på Arlanda på Tisdagen. Lyx med andra ord! Länge sedan jag bodde på hotell i Sverige och jag tycker att det är himla mysigt faktiskt :)
Så på tisdag kommer jag att vara med bebis!
Inte egentillverkad (jag gör inte bebisar, jag övar bara på det..) eller mänsklig, men dock :P

Så, hoppas att ni får en lika bra kväll som jag tänker ha :)
Jag vill ha en overall på alla<3dag

publicerat i Allmänt;
Idag har det gått i ett fram tills nu..
Tyvärr har jag tvingats promenera runt en hel del ute och trots alla lager kläder jag hade på mig så tog sig kylan in iaf och jag har ännu inte tinat.
Ska slå på stort och önska mig en overall tills nästa vinter.
En overall och en pälsmössa (läs. björnfitta).
Eller en enkel biljett till varmare breddgrader..

Alla hjärtans dag står ju för dörren ganska snart och många får nog lite panik inför detta.
Jag har då aldrig fått någon jävla ros, chokladask (fick en godispåse från karamellkungen slängd till mig en gång.. lagom romantiskt..) eller gosedjur på denna dag och räknar inte med att få det i år heller.
Det brukar vara mormor som ger oss barnbarn den sedvanliga 100-lappen "att köpa någonting för".
Men seriöst så är det en dag som alla andra högtider då det ska slösas pengar (sa den ensamma bitterfittan ;)...). Men jag tror inte att jag är totalt oälskad, trots avsaknaden av nallebjörnar, blomsterbuketter och chokladaskar ;)
Winter

publicerat i Allmänt;

Vaknade klockan sex av att vaktmästaren skottade snö som han gör varje morgon klockan sex... Och det är inte försiktigt med en plastskyffel som inte låter. Nej, halva uppfartens asfalt ryker också.
Och varför han ska göra detta mitt i mörkaste morgonen förstår jag inte heller, tror nog att snön kan vänta ett par timmar.

Tittar ut på snön som yr o varje fiber i min kropp skriker åt mig att stanna innne, tända femtio värmeljus, lyssna på Tori och dra täcket över huvudet men jag måste på ett tråkigt möte och ut för att inhandla de sista hundprylarna nu när jag har tillgång till bil.
Tattoo your name across my heart.

publicerat i Allmänt;

Kollade min statistik och såg att mina läsare ökat mycket den senaste tiden. Roligt!
Men ni är kassa på att kommentera ;)

Fick ett önskemål från "L" om bilder på mina tatueringar o ja, det ska väl gå att ordna :) Så, håll tillgodo L:

 Och fler ska det bli! :P


 På lördag blir det galej med underbara klassen igen! Jolene slog näven i tangentbordet och la ut detta förslag och det var många som nappade på det :)
Så vi börjar här hos mig och sen får vi se vart kvällen för oss. Säkerligen Mortens..
Ja, det kommer utan tvekan att bli en bra kväll :)

Och det kommer även att vara sista gången på ett bra tag som jag kan gå ut med tanke på Dexter som måste "ensamhetstränas" innan jag kan lämna honom.
Hoppas att detta kommer att gå något lättare än med JumJum, hunden jag hade sist. Det var helt hopplöst bara att springa ner i tvättstugan utan honom.. Han ylade, skällde, kraffsade o tuggade... Tillochmed golvet fick sig en rejäl omgång en gång när vi varit o handlat.
Men nu bor lilla Jummisen tillsammans med sin syster hos en stor familj, där alltid någon är hemma så att han har sällskap :)Nu ska jag ägna min dyrbara tid åt det jag älskar allra mest, nämligeeeeen...... handtvätt!! Wohoo!!
Happiness!!

publicerat i Allmänt;

Är så glad att jag skulle kunna hjula runt naken i trädgården just nu, men av respekt till grannarna så låter jag nog bli.
Två saker som jag väntat så sjukt länge på har nu äntligen fått ett datum!
Det ena är att jag finally fått tid hos en arbetsterapeut. Alltså ett steg närmare ett jobb (hopefully...)
Det andra behåller jag nog för mig själv för ett tag. Men i vilket fall, så är jag så glad! :D

Och här är en Happy-song :) Iaf för mig!