Hundhundhund...

publicerat i Allmänt;

Jag o Sasha va ju o hälsade på mamma o Bolko igår, givetvis passade jag på att ta lite kort på styggelsen ;)





  

Ikväll, så slappt som möjligt o en öl eller två.

Dead Is the New Alive

publicerat i Allmänt;
Mår bättre idag, inte lika mosig, men har stadig huvudvärk o halsont. Har bara diskat, läst o lyssnat på Emilie Autumn idag. Va så illa tvungen att släpa mig in i duschen också o hitta något att ha på mig eftersom jag ska till Torp snart o köpa öl o lite annat. Sen ska jag o Sasha hem till mamma o vara där ikväll o käka o titta på Idol. Hurvida Sasha är intresserad av Idol vet jag inte, men bara hon inte sitter o tjatar under tiden så...
Fick mitt trådlösa bredband idag, så nu kan jag börja använda min egen dator igen :) Har saknat honom lite faktiskt ;)



Puss på mitt hjärta, vi ses ikväll! :)



(lilla vovva)

..............

publicerat i Allmänt;
Hade planerat en skogspromenad med Sasha idag, men jag får nog ta o tänka om. Va ganska hängig igår o fick feber o kände mig allmänt mosig på kvällen. Somnade vid 21 o sov till 09 imorse. Skulle nog kunna sova 12 timmar till utan svårigheter. Är fortfarande mosig o lite febrig, med en fantastisk huvudvärk. Men istället tänker jag överdosera citron/honungs-té o tvätta.

Läste nästan hela dagen igår, Inspärrad av Teresa Cooper. Helt fruktansvärd bok, men mycket läsvärd. Ska börja på Mansons bok här näst.




Nej, nu ska jag gå o dö lite i sängen.

Zzzzzzz......

publicerat i Allmänt;
Svårt trött idag. Vaknade när Mia gick till jobbet o kunde inte somna om efter det, så här sitter jag nu i rosa fluffstrumpor o flufftröja, o ska hinka cocos-té ett tag för att väcka hjärnan. Låg o läste för länge inatt o efter det låg jag o vred o vände mig i över en timme.
Även fixa en frukost senare. För vi har faktiskt mat hemma nu! Det har vi inte haft på några dagar. Vi handlar o handlar o handlar, men det tycks lik förbannat ta slut på 3 minuter. Men igår va hjärtat o storhandlade, så nu överlever vi nog några dagar till ;)

I fredags va K o L o hälsade på. Vi åt god middag, drack glögg (dom drack glögg, jag höll mig till ölen) o andra alkoholhaltiga drycker. Jag tyckte väl att brudarna däckade lite väl tidigt, men det va å andra sidan ganska trevligt att va piggast för en gångs skull. Känner mig lite piggare i övrig nu faktiskt. Tror att jag börjar vänja mig vid det mörka trista (eller snarare acceptera det?) o inse att det kommer vara såhär ett tag framöver. Ogillar hösten med kyla o mörker något kopiöst, o kan bara hoppas att det nästa år går direkt till vår efter sommaren. Jag tänker börja hålla tummarna nu direkt.

Slog mig här om dagen vad jag vill ha för motiv på min nästa tatuering. Har alltid tyckt mycket om sagodjur, som enhörningar, drakar osv. Men det jag vill ha är en grip alt. en hippogriff. Den symboliserar förutom vaksamhet även snabbhet och styrka.


Aaaaah!!!

publicerat i Allmänt;


Igår kväll va jag inte riktigt redo för sängen när Mia var det (inte helt ovanligt). Så jag la mig i vardagsrummet o tog fram Ipod o lurar för att lyssna på lite musik. Låg där i godan ro o började bli lite avslappnad, funderade lite på "The Uninvited" som vi sett tidigare på kvällen. Öppnar ögonen där i mörkret o ser ett ansikte två centimeter från mitt. Jävlar vad jag skrek. Är helt övertygad om att hjärtattacken inte var långt borta, men den blev väl också rädd o kröp in under sängen. Det va ju självklart Mia, som trodde att jag hört att hon kom.
Efter den skräckupplevelsen va jag tvungen att titta på TV en stund för att lugna nerverna...

Försöker få tag på Beckie, men med var sin inte helt fungerande mobil, så är det inte helt lätt... Läser du, så kan du väl skriva här eller gå in på Facen? :)



Puss o hej :)

Awake!

publicerat i Allmänt;

Va så glad när jag vaknade. Att det bara va en mardröm jag haft. Hade en såndär otrevlig dröm som kändes så jätteverklig. När man tänker att "Nej, dethär måste vara en hemsk dröm, nu ska jag vakna!" Men allting käns så verkligt att man snabbt lägger ner den tanken.
Men nu är jag vaken iaf.

Gör mitt bästa för att vakna till liv lite. Än så länge är kroppen vaken, men hjärnan får fortfarande sin skönhetssömn. När jag lyckats väcka den ska jag ta tag i dagens träning. Nu är jag trött på att gå o vantrivas i min kropp. Dags att börja göra något åt det hela.
Eftersom det inte blir mer äckel på ett tag har vi kört en helhelg med onyttigheter. Chips, cheesballs, pizza, hamburgare, godis o Pepsi. O öl...



Äta hund. En delikatess i Mias hemtrakter. Lek o gos i mammas famn. Corona o Grand Theft Auto III. Bra tidsfördriv. Spelaspelaspelaspelaaaaa 


Har man ingen öppen spis när man vill grilla marsmallows så får man improvisera. Tog tid, men blev gott!


Det blir en dag med Rasputina i lurarna.



"You get the suckers to suck
To suck out what is bad.
'Cause this is science not luck.
Luck is not what you've had.
But now you've brought yourself up.
Surprise your Mom and Dad
With this, your special skill.
You will be improving your life.
She'll make a great LeechWife"



"We looked down at the ground and into her eyes.
Passed around an old teacup filled up with dead flies.
Surprise, surprise!
Were brought but not used, a collection of knives.
We'd remember this moment for all of our lives."


"Cut the stem and you'll see how you feel
Floating orchids just ain't no big deal
Never knowing's like knowing too much
Tap the table, oh here's more bad luck"

Skiiit.

publicerat i Allmänt;
Då va man hemma igen. Ätit lunch, packat in varorna o lagt ölen på kylning :)
När jag kom hem luktade det hundskit i hela lägenheten. JumJum hade lagt en jättehög i köket. Inte så konstigt när man äter mammornas trosor...
Träffade Anna på Kampenhof. Kul! Inte sett henne på över ett år. Hade inte tid att prata så mkt med henne dock.

När jag skulle ta ut pengar såg jag till min förvåning att jag hade närmare 1000kr på kontot! Förstår inte riktigt hur det gick till... Pappa satte bara in 300, så jag vet inte vart dom kommer ifrån, men jag klagar inte!

Nu ska jag smälta maten, lyssna på white stripes o vika tvätt o se fram mot Idol ikväll! :)

Hej!

För mkt TV... igen...

publicerat i Allmänt;

Hade lite småskumma drömmar inatt. Drömde att Sasha började tugga på min hals o ryta som ett lejon. Jag skällde på henne o då förvandlades hon till Drusilla (favoriten från Buffy) o sa att hon är trött på att äta hundmat nu. Det hade hon ju faktiskt gjort i 10 år. Sen gick jag för att möta Mia efter jobbet o när vi kom hem var det vampparty i lägenheten. Har jag sett för mkt på TV nu igen?





Än så länge är jag segstartad idag. Bara varit ute med JumJum o ätit ett tråkigt knäckebröd. Vi har ju inte direkt något överflöd med mat hemma nu. Blir lätt så utan pengar. Men min käre far satte in några hundra på mitt konto så att vi ska överleva helgen också. Mycket snällt! Så jag ska handla lite sen. Ska få skjuts av mor, så slipper jag släpa skiten i snön/regnet.

På måndag börjar ett mitt gå-ner-i-vikt-projekt. Ja, jag vet jag veeet, jag har skrivit det tusen ggr, men det har runnit ut i sanden, jag har inte varit tillräkligt motiverad osv. Men nu är jag riktigt taggad! Kommer att bli kul :) Jag har ju tiden för att träna o röra på mig på min sida nu innan jag börjar plugga. Det får bli löpning, powerwalk o styrketräning o så hundpromenader såklart. Ska ha - 5kg som första mål. O sedan fortsätta därefter. Skulle ju vilja gå ner minst 10kg, men man måste ha realistiska mål. Nu känns det lättare att inte gå o småäta eftersom det mesta röksuget har släppt igen. Rökte i förrgår, visserligen bara ett bloss, me det räckte för att jag skulle känna att det smakade askfat. Så nu vet jag det. (igen) O det va det jag ville uppnå med detdär blosset. Så nu ska det nog hålla sig borta en tid framöver.


ca 2 år sedan.
Ska fixa tillbaka dendär
platta magen igen ;)

Nej, nu ska jag skriva inköpslista o gå på hunpromenad i det blöta.
Hej!


Mental Masturbation

publicerat i Allmänt;


Gizma, mammas hund o "lillasyster"

Tänkte ha en nostalgidag idag o lyssna på mina gammla skivor. Började med Ghost of the Robot med James Marsters (Spike i Buffy). Ganska töntig trallvänlig pop, vilket inte är något jag brukar lyssna på, men just för att det är han o för att det är nostalgi så funkar det iaf.
Lyssna här...
Sen ska jag fortsätta med Placebo o White Stripes.

Håller på o tvättar idag. Det är ganska spännande hur två människor kan få ihop så mkt tvätt på bara en vecka. Denhär gången kunde jag inte få ner tvättkorgen, även om jag tog i för kung o fosterland, så jag fick flytta över den till IKEA-påsar. Nästa vecka ska jag använda min pyjamas hela veckan. Kanske byta underkläder en gång eller två.

Ska försöka aktivera mig lite nästa vecka. Träffa Nova på hennes jobb, gå o fika, sola, åka till torp, hälsa på Beckie o kanske Grethe också. Allt blir mkt lättare att göra när man har pengar har jag lärt mig. Undrar varför dock...

JumJum som trattkantarell Jag o hjärtat på Saga Bar i gbg. Sasha 6 veckor gammal. Liten o skrynklig. hahahaha


"Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

In the shape of things to come.
Too much poison come undone.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you."



Nej, nu får jag fortsätta med tvätten o fundera ut någon mat. Någon som vet något gott man kan göra på ketchup, mjölk, bacon o banan? Säkert någon god delikatessmåltid. Orkar jag (vilket jag troligtvis inte gör) så ställer jag mig nog på löpbandet en stund också.

Tack för mig!

Buffy!

publicerat i Allmänt;




Då har vi sett hela Buffy (för tredje eller fjärde ggn för min del). O det är lika bra varje gång :) Vi såg ju Xena innan, men inget slår ju Buffy. Har nästan lite ont i hjärtat nu när det är slut... :(
Nu ska vi lägga vår energi på L word istället. När vi får pengar. Så dåligt ställt som jag haft det den här månaden har jag aldrig haft det! Fick bara 5000 den här månaden vilket ju gör en hel del, så jag fick ta ut från mitt sparkonto. Idag hade jag 30kr kvar o får inte pengar förrän på MÅNDAG... Det är många dagar dit...
Som tur va hade jag betalat förmkt på min telefonräkning för några månadersen, så jag hade fått pengar tillbaka därifrån. Det brukar alltid lösa sig på något konstigt sätt...

Skulle åkt o hälsat på Grethe idag, men med tanke på hur mkt det kostar att ta sig till gbg o att vi bara har 300 att leva på i nästan en vecka så får jag skjuta upp det :(
Men jag blev bjuden på middag hem till mor istället, det kostar ju inget. Har jag tur så kommer jag hem med mer pengar än jag kom dit med. Konstigt att det alltid blir så när man hälsar på sina föräldrar ;)
Har kommit på att det är många jag saknar att umgås med... Ida, Nova, Marre, Beckie, Jennie, Robbin, Mikaela, Beata o ja, listan kan göras längre. Nästa gång pengarna rullar in ska jag lägga dom på att försöka ta mig lite hit o dit. Blir så tråkigt när alla flyttar o man måste betala multum för att kunna ta sig någon stans. Men förhoppningsvis är det inte allt för långt kvar tills vi får dendär efterlängtade bilen.

JumJums kulborttagning gick fint :) Han har börjat leka med sin gula tratt istället för att störa sig på den. Det läker fint o han behöver inte äta medicin längre heller. På tisdag får vi avtratta honom. Ska bli skönt att inte se ut som en psykopat som är ute o går med en stor kantarell längre.



Har skickat in ansökat till skolan o ansökt om bidrag från CSN. Så nu är det bara att vänta på svar...
Sen gäller det att plugga som fan. Är lite nervös eftersom det va så himla längesen jag gjorde det. Högstadiet var jag nästan aldrig i o gymnasiet gick jag bara till för att träffa vänner o sitta ute o tjöta o kedjeröka. Men det kommer nog att gå finfint när jag väl får kläm på det :)

Nej, nu ska jag hitta något att ha på mig ikväll o leta efter min bruksanvisning till kameran. Den har helt gått upp i rök. Som en hel hög med andra saker. Jag tror att det är någon som smyger in här o snor våra saker o syr in våra kläder. Har folk inget bättre för sig?? Har mina teorier om att det kan bo en eller annan vampyr under sängen som är skyldig...

Hej hopp!!

Tankar.

publicerat i Allmänt;



Tankar till Valentina som skulle fyllt 11 år igår.
Livet är orättvist.

Japp

publicerat i Allmänt;
Sitter här i det uppdaterade köket. Pappa kom hit i fredags o hade ju med sig mitt gamla köksbord, så vi skruvade ihop det o tog ner barbordet. Det blev mkt bättre! Nu känns det mer hemtrevligt plus att vi har fyra stolar istället för två, så nu får man faktiskt plats också. I helgen har det inte hänt mkt... Spelat Grand Theft Auto III o Pirates of the Caribbean plus sett på Buffy den mesta vakna tiden.

Blir så trött på mig själv, är extremt röksugen hela tiden, o har varit det ett tag. Lite konstigt tycker jag när jag tycker att det luktar förjävligt o att det va väldigt länge sedan jag rökte sist. Men det är väl så när man har rökt så mycket så länge. Jag får börja rulla cigaretter på té istället eller något. ;)


Nu ska jag försöka fixa till mig så att jag inte skrämmer folk när jag går ut (igen). sen mot torp.

Häpp!

Här får ni något kul att kolla på också.