Kalas.

publicerat i Allmänt;

Vaknade igår på superdåligt humör o va mäkta irriterad på min stackars flickvän som tydligen hade gjort mig något väldigt ont i drömmarnas värld. Vaknade dock till liv när Ozzy svepte ut ett mjölkglas över mig, sig själv o halva bordet. Humöret blev dock inte bättre.
Sen blev det avlastning på skolan o en tur till lägenheten för att snacka med snickarna. Kommer nog att bli bra det där. Hem till Gro igen, fylla på med kaffe o sen promenerade jag ner till sjukhuset för terapisession. Ganska tråkigt, men jag lyckades hålla mig vaken iaf ;)

Idag vaknade jag på mycket bättre humör o var mycket mer utvilad. Ingen utspilld mjölk eller andra otrevligheter. Har fixat till mig lite eftersom det ju ska bli kalas idag. Nu ska jag bara fundera ut något att ha på mig samt väcka mitt hjärta.


Ibland är jag visst lite väl charmig för mitt eget bästa (speciellt på fyllan). Detta fick jag bevis på ännu en gång när taxichauffören som kört oss i lördags på något magiskt vis letat upp Gros nummer o ringde för att fråga om mitt. Hade nästan velat se hans min när hon sa att jag var hennes flickvän. Som tur var kunde hon också skratta åt den lilla insidenten :)



Puss på alla er som finns nära mitt hjärta, störst o flest pussar till min älskling som får mig att känna som aldrig förut.





 








.

 

April 28, 2010

publicerat i Allmänt;
Blä, vaknade av mardrömmar vid 4 o kunnde inte för allt i världen somna om. Gick upp o drack té o somnade om vid 8-tiden igen.
Ska till blomsterlandet med kusin o moster om en liten stund o kika på krukor som jag inte alls har råd med.
Nu är även biljetterna fixade, som jag inte heller har råd med, men det kommer att bli så kul!!!
 
O på lördag kommer Linda o Katarina o fikar! Kanske man skulle orka baka något? Citron/dumlemuffins?

sitter i vanlig ordning o knaprar nutrilett-bar o dricker papsimax. Ska nog övergå till att äta riktig mat nästa vecka, iaf ett mål om dagen. Börjar bli lite enformigt.
Hittat en väska, något som jag dock verkligen behöver, men inte heller har råd med
Men nu är den snart min iaf.



Annars saknar jag min älskling sjukt mycket för att bara ha varit ifrån henne en enda natt. Men det är lite mysigt att längta efter varandra också :) Du är det bästa som finns!





.


April 27, 2010

publicerat i Allmänt;
Började dagen med en promenad. Blev 6 km för lillkillen ringde från skolan o kände sig inte bra. Får bli en tur till sen. Annars händer det nog inte så mycket kul idag... Ringa o bråka med sjukhuset, betala räkningar, fixa tvättid, vattna blommor osv. Jag hade hellre åkt o shoppat upp mina pengar på kläder o heminredning.
Är jag riktigt, riktigt företagsam idag så släpar jag mig ner o väljer tapeter till vardagsrummet. Troligtvis inte. Jag börjar känna mig själv ganska väl vid det här laget :P
Är iaf stolt för att jag börjat röra mig såpass mycket. Men det är ju så mycket enklare när man är två som peppar varandra. Eller för att helt enkelt citera Katarina: "Gro är ju rena hälsokuren för dig!" o ja, helt rätt! Såhär bra har jag nog aldrig mått varken psykiskt eller fysiskt, vilket jag ju tror hör starkt ihop.

På fredag blir det fest för mormor o morfar som varit gifta i 50 år. Herregud, att dom inte dödat varandra (än)... Blir hela Milténfamiljen (den som är värd att träffa) o en bit Bekkhus :) Kommer nog att bli trevligt, o väldigt god mat! Trerätters har jag hört rykten om! Förträffligt!



Nu har vi bokat boende till Priden, så nu är det bara biljetterna som fattas :) Det ansvaret lägger vi utan dåligt samvete på Kila :)
Katarina o Linda ska ju såklart lyxa till det o bo på hotell när vi andra får nöja oss med vandrarhem, men så är dom ju lite bättre än alla andra också (ja, dom vill ju gärna tro det iaf <3 ).
Kommer med all säkerhet att bli väldigt, väldigt kul. Jag o mitt hjärta vet ju redan att vi kommer att få axla rollerna som förmedlare när (vissa) andra bråkar, o har lovat att se till att alla kommer hem tillsammans.

Nu när jag har funnit lugnet igen har jag äntligen kunnat finna koncentrationen till att läsa, som faktiskt är något som jag älskar att göra. Gärna flera böcker på en gång eftersom jag tröttnar fort om jag bara läser en. Just nu läser jag "I morgen var jeg alltid en løve" av  Arnhild Lauveng som handlar om kampen om att bli frisk från schizofreni. Mycket läsvärd! Lite knepigt att läsa på norska i början, men jag kom in i det ganska snabbt. Men den finns säkert på svenska också.
Nu har jag även börjat med "Stolthet och fördom och zombier" och även den verkar mycket lovande. Så ikväll blir nog en läskväll o kanske något onyttigt till :)
















.








April 26, 2010

publicerat i Allmänt;
Nyss hemkommen från torp o har inhandlat det nödvändigaste. Cigg, pepsi max o naturdiet ;)
Igår hade vi mys de luxe med allt vad det innebär. Filmer, godis, pizza o slapp. Vi såg "Närkontakt - The Fourth Kind" som Kila o Anna tipsat oss om, o fy faaan vad läskig den var!! Det är inte ofta jag har svårt att sova efter jag sett en film, men denhär var riktigt jobbig. Gro hade det nog värst, vaknade flera gånger av att hon låg i stort sett på mig o höll ett krampaktigt tag. Något jag bara blev glad för iofs ;)
Nej, ingen mer skräck på ett tag här...

I fredags fortsatte vi med att riva köket. Vi rev det o jag lämnar det där... Nu får våra vänner ta över.

Lördagen spenderades hemma hos Kila, med henne, Anna o Annas skitsöta lillasyster. Vi dansade till Shakira, spelade o hade allmänt trevligt. Jag lyckades somna på soffan vilket uppskattades av Kila eftersom hon såg det som ett tecken på att jag för en gångs skull var mest salongsberusad. O det kan jag väl bjuda på ;)

Nu inväntar jag lillkillen, älskling o det håriga odjuret. Kommer nog att bli mysigt o slappt även ikväll.






Läskiga filmen... Se den inte ensam!






.

dagen...

publicerat i Allmänt;
Började dagen med en 5km-runda med Ozzy o hjärtat. Vi fick lite brottom på slutet, för vi skulle på möte på stan 13.30 så vi fick knata på ordentligt den sista biten o springa upp i lägenheten o hämta packning o byta kläder. Jag passade på att ta en sväng på stan undertiden Gro satt på sitt möte o jag passade på att köpa ett gäng böcker. Ska nog lägga mig o läsa en stund nu innan jag somnar.
Är jättetrött, men hjärnan vill inte slappna av. Jag ser bara Sashas döda ögon framför mig när jag blundar. Därför undviker jag att blunda.

Vi fortsatte iaf dagen med att åka o hämta lillkillen på skolan, sen vidare till öb för att inhandla en kofot till rivningen av köket. Jäklar vad vi rev! Jag föreställde mig alla människor som gjort mig orätt genom åren, fattade kofoten o slog tills jag inte orkade längre. Gro blev lite rädd för mig sa hon ;)
Själv körde hon spiderwomantekninken. Upp o klättra, slita o dra i saker, hej vad det gick! O med en stor nypa envishet givetvis.
Imorgon ska vi köra all skit till tippen, o snälla lilla morfar ska hjälpa oss :)






.

RIP min lilla bebis...

publicerat i Allmänt;
Det var en jobbig dag igår. Gick i stort sett o "väntade" hela dagen på att åka till veterinären. Jag gjorde mitt bästa för att tänka på annat o Gro hjälpte till. Tog en långpromenad med Ozzy, ja Gros blev en aaaning längre än min på 5 km, hon ska ju alltid vara värst o slog till med 14 km. Herregud... Sen kunde hon ju inte röra sig på resten av dagen heller ;) Men idag ska jag faan, gå lika långt som hon!
Vikten ligger för övrigt på - 10.5 kg just nu :)

När vi väl kom ner till smådjurskliniken fick vi gå in med en gång på ett litet rum. Sasha fick en filt att ligga på och jag bad om en som hon kunde ha över sig. Sen fick hon en lugnande spruta o jag låg brevid henne på golvet tills hon la det lilla huvudet på golvet o somnade. Veterinärerna kom tillbaka o satte spruta två som skulle avsluta allt. Hon låg med huvudet i mina händer, tittade på mig, jag pussade henne o viskade hej då o sen var det över. Nu är hon någon annan stans.
Jag la filten över hennes huvud när vi skulle gå, o det kändes tufft att lämna henne där i det sterila rummet, även om det bara var skalet av henne. Då kom tårarna o jag är så glad att jag hade Gro där att krypa in i famnen på.

Sen bar det av hemmåt igen för att göra det bästa av kvällen. Vi skålade för Sasha, åt räkor o allting kändes faktisk ganska harmoniskt. Det gör det idag med.






Tack för 11 år av glädje, fina minnen o kärlek <3





.


April 22, 2010

publicerat i Allmänt;

Vaknade precis o tog en liten sväng med hundarna. Blev inte så lång, för Sasha skuttar ju inte så bra på sina tre ben, men faktiskt oerhört snabbt!
Nu ligger dom o sover, Ozz i hallen, Sasha i soffan o älskling i sängen.
Jag har för mycket att tänka på för att kunna somna om. Dessutom vill jag ta tillvara på vår sista dag tillsammans.
Jag hoppas att jag inte bryter ihop totalt hos veterinären så att jag stressar upp min lilla vovva mer än nödvändigt. Ska ta med hennes filt o bädda in henne i o hon ska få något riktig gott att äta innan vi åker dit.

Tittar i vanlig ordning på Vakna med the voice o dricker morgonkaffe o allt känns faktiskt ganska okej just nu. Det är bättre att få det gjort än att dra ut på det o gå o vänta.
Vi ska hem till Gros nya lya o riva kök imorgon o det ska bli kul! Då får jag något annat att tänka på o vi får avreagera oss lite ;) Lillkillen kommer också o hjälper till o vi behöver ju starka killar som hugger i :)

Tack alla som hört av sig med stöttande ord!













.

Please don't go, I want you to stay..

publicerat i Allmänt;

Idag fick jag samla kraft att ringa veterinären o boka tid. Va tvungen att vänta tills Gro kom hem med att ringa, för det blev alldeles för jobbigt. Nu har vi iaf en tid 19.20 på torsdag. Min älskling ska följa med som stöd o det betyder otroligt mycket. Jag trodde att jag hade förberett mig ganska bra mentalt, men tydligen så har jag inte det. Har drömt mardrömmar om Sasha hela natten o vaknade med ett tyst ångestskrik. Inte ens att krypa så nära det bara gick o känna mjuk, trygg hud hjälpte, så jag gick upp o tog en morgonpromenad med Ozzy för att skingra tankarna. Det fungerade faktiskt.
Det känns fortafarnde lite bättre, men jag känner har nog lite overklighetskänslor. Man hinner vara med om så mycket på 11 år. Allt vi gjort tillsammans går på repeat i mitt huvud, o jag tänker på alla gånger jag inte tagit hand om henne så som jag borde på grund av det liv jag levt.
Jag kommer ihåg det som igår när vi hämtade henne. Det lilla knytet som blev det första väsen som jag älskade o alltid gett mig samma villkorslösa kärlek tillbaka.
För er är det kanske ett djur, men för mig är hon så otroligt mycket mer.
Det kommer bli ett par tuffa dagar.

Gro, tack för att du finns här och hjälper mig att andas.









"Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Please don't leave here"



.

Hurtbulle!

publicerat i Allmänt;

Vi var hurtiga idag också :) Blev 80 min promenad när vi lämnat lillkillen på skolan. Helt löjligt skönt att ta sig ut i solen. Nu är jag hemma för att städa o fixa tvätten. Blir även en sväng ut till torp o har jag ork kanske jag kikar runt lite efter ett par nya brallor, nu känner jag mig inte fullt lika lik en flodhäst längre ;)



I fredags blev vi barnlediga (om man bortser från det håriga barnet) så vi bestämde oss för att fira med en lyxmåltid o ett glas vin. Vi började med att planera wookade grönsaker o kyckling, men det slutade med gammla nudlar. Jaja, mysigt var det iaf.
Sedan fick vi spontanbesök av Ana o Kila! Mycket trevligt! Ana sabbade sin image rätt ordentligt när hon visade att hon faktisk kan bugga och gillar dansbandsmusik, som tur va kunde jag o Kila luta oss tillbaka i soffan o låta Gro o Ana sköta buggandet själva ;). När vi följande söndag på vår promenad också fick veta att hon är rädd för skräckfilmer sjönk hennes coola status ännu mer. Då var det ju tur att vi andra är coola så att det räcker o blir över.
Lördagen blev lugn o igår blev det bio o tacokväll :) Jag var duktig o höll mig till Nutrilett o vatten på bion, inget godis här inte, även om jag var mycket frestad när D köpte sitt! Men lite tacos blev det såklart :)















.

April 16, 2010

publicerat i Allmänt;

Vill börja med att gratulera min fabulösa, underbara o nu även rika flickvän! :P (En krona nästa gång, kom ihåg det!!)

Har som vanligt varit actionfyllda dagar. Igår blev det heldag på IKEA med älskling o svärföräldrarna. Dock köptes ingenting vilket förundrade såväl oss som svärfar; "Tre fruntimmer en hel dag på IKEA utan att köpa något!!". Men vi fick gjort en hel del iaf o köket blev bra planerat.
Sedan var det brottningsträning för lillkillen o jag visste inte hur jag skulle hålla mig vaken efter turen på IKEA o att bara ha sovit två timmar natten innan, men det gick :)
Riktigt impad blev jag! Det där hade jag aldrig klarat!
Vi var helt döda när vi väl kom hem o gick o la oss vid 21. Givetvis kunde jag inte somna då heller, så jag är precis lika trött idag. Men trots detta släpade vi oss ut på en liten promenad med Ozzy.
Vi har även besökt stranden för att gräva lite, blåsa såpbubblor o slappa i solen :)

Har planerat lite inför Priden med Kila o Anastasia o på söndag blir det tipspromenad o ännu mer planerande :) Ska bli jättekul! Hur jag ska ha råd till detta vet jag ju inte, men det brukar lösa sig :)





Jag tänkte hålla dethär inlägget just så glatt o enkelt som allting faktiskt är just nu, men man får ju lov att vara lite allvarlig ibland också.
Att vakna på morgonen utan ångest för vilka fel jag kommer att lyckas göra under dagen är underbart.
Att slippa lägga sig utan ångest för att det ska komma en lika ångestfylld dag som den innan är underbart.
Att kunna säga o göra vad jag vill utan rädsla, att verkligen kunna vara jag, att inte känna mig som ett stort misslyckande är underbart.
Jag klarar slag, den smärtan går över fort. Jag har misshandlat min kropp större delen av mitt liv på olika sätt, så vad är det för skillnad om någon annan gör det åt mig?
När någon skadar mitt psyke tar det mycket längre tid att läka, men jag är på väldigt god väg.

Att hela tiden jobba för att bli någon du inte är tar död på allt, nu är jag mer levande än någonsin.
Jag känner mig uppskattad, förstådd, älskad o stöttad. Jag vet att det är vad ett förhållande ska innebära, så varför gör man det så svårt för sig själv? Ska det ta nästan 24 år att inse detta?
Sen tänker jag på att jag faktiskt kunde varit både gift o haft barn o då känns alla bortkastade år inte lika illa. Sen så tror jag på ödet. Hade jag inte gått igenom allt jag gjort så hade jag kanske inte träffat dig.
Du gör mig lycklig o du vill att jag ska vara den jag är. Jag tänker lägga all min kraft på att göra det samma för dig.





.

Lets Get Lost, Fingers First.

publicerat i Allmänt;
Idag var jag faktiskt ganska trött när jag vaknade men två koppar kaffe, en halv liter cola o en promenad fick igång mig. Fick även en tvättid kl 13. Njuter verkligen av vädret, jag blir en annan människa av solen. Energin är på topp (för det mesta iaf).
Va precis ute på en tur med Ozzy när den största schäfer jag någonsin sett kommer rusandes mot oss. Jag blev livrädd, Ozzy med, han hoppar upp i famnen på mig. Vems famn skulle jag hoppa upp i då? Jag är totalt livrädd för schäfrar. Nu gick det bra när ägaren kom fram o dom fick hälsa ordentligt för det var en snäll hund, men jag tycker inte att man ska ha sina hundar lösa om man inte har pli på dom.

Är det någon som vet hur man får bort den jävla snön från bloggen så är ni hjärtligt välkommna att skicka ett inlägg. Nu är ju våren här o jag vill inte se snö mer!










.












Tänk om...

publicerat i Allmänt;

Har varit riktigt aktiv idag också faktiskt :) Gått hela tre långpromenader med pälsbollen så jag tyckte att jag kunde unna mig en pizza nu när jag varit så duktig, hehe. Tyvärr var den skitäcklig, men det var först o främst fettet kroppen var ute efter.

Hade tänkt fixa lite i lägenheten idag, men jag klarar inte av att sitta inne nu när det är så underbart väder! Denhär vintern har nog varit den värsta någonsin. Mörk o kall på alla sätt. Nu är allting bara ljust, varmt o tryggt. O all stress i mitt liv har bara försvunnit. Jag har hittat lugnet. Eller kanske hittade lugnet mig?
Jag tycker om att vakna på morgonen igen. Jag vaknar utvilad o väntar på vad dagen har att ge, vaknar av kramar, fina ord, kaffe o vakna med the voice på tv. Förut hatade jag att ha dagen framför mig. Jag hatade att lägga mig, för jag visste att det alldeles för snabbt skulle komma ännu en meningslös dag att plåga sig igenom. Livet kan verkligen ta oväntade vändningar. Tänk om jag visste vart jag skulle befinna mig nu för bara ett år sen? Haha, då hade jag nog bara skrattat ;)
Tänk om jag kunde gått tillbaka i tiden en 10 år o låtit mig själv veta det jag vet idag. Att det blir bättre. Att det finns ljus, men att man måste kämpa väldigt, väldigt hårt för att hitta det.
Är ganska trött o sugen på att krypa ner hos älskling som ligger o snosar, men då somnar jag väl aldrig ikväll. Ska sätta mig tillrätta i soffan med en kopp té o läsa lite istället.






.Du ger mig något som ingen annan har gjort.









.

April 12, 2010

publicerat i Allmänt;
Igår blev en riktigt händelserik dag. Uppe i ottan min vana trogen o även Gro släpade sig upp innan middagstid ;) Efter kaffedrickande (utan mjölk eftersom Gro tog den sista) tog jag beslutet att inte sova mer utan försöka ta tillvara på det fina vädret. Tipspromenad kom bejb på då. Fabulös idé! Det är ju perfekt för två totalt bortkommna människor o en småmanisk hund. Vi tyckte att vi skötte oss ganska bra tills gänget framför oss frågade om vi också missat fråga 12. Jadå... och fråga 11 också. Ska man behöva leta efter lappjävlarna?
Jaja, fram kom vi o jag var iaf ganska nöjd över prestationen.
Sen blev det en sväng till lillkillen o Ozzy fick leka med en jätterottis. Eller ja, leka var väl att ta i Ozz är något fjollig, så han sprang mest o gömde sig. Det kan jag visserligen förstå när det kommer 50 kilo muskler dundrandes.

 Hmmmm.... kommer vi vinna?

Efter denhär hurtiga starten på dagen ville vi fortsätta i samma tecken, så det blev sallad från kaktus o en solstund på balkongen.

"Vill du låna en bikiniöverdel? Eller... den skulle ju vara jättestor för dig"    Tack där babe, love u to :P
 
Soool...                                         Gro hade en slak oxsnopp på balkongen. Dont ask...

Kanske var det även dags för årets första dopp? Ja, för Ozzy då. Det hade tagit mig några hårda dagar för att  komma upp i rätt promillehalt för att våga mig i plurret nu.

 
Årets första :)

Ja, vi får väl se vad denhär dagen bjuder på för äventyr ;) Ska börja med en promenad i solen iaf :)








.

April 10, 2010

publicerat i Allmänt;
Det blev en lyckad kväll igår. Började med middag hos mamma o bolko. Potatisgratäng, kött o pepparsås. Men mest spännande var efterrätten som bestod av chokladfondue i fontänform. Båda hundarna överlevde med alla delar i behåll. Vi begav oss sen vidare till Carro för lite förfestande. Blev väl inte så lång tid där för oss innan det var dags att dra iväg till Mortens. Jag blev lurad till att dansa (igen!) där inne av både Gro o Anastasia. O jag stötte på en viss Kristina K som lurade i mig champagne, så imorse trodde jag att hjärnan va på väg att flytta. Jag klandrar den inte.


Både jag o Gro är ju ganska försiktiga o lugna människor o för oss är det väldigt viktigt att frigöra våra frustrationer ibland. Detta kan ta sig uttryck nästan hur som helst. Man kan tex försöka slita ut någon ur bilen för att spöa personen i fråga, ta nattliga hundpromenader utan hund, stampa väldigt hårt i golvet samtidigt som man suckar mycket ljudligt o smäller aningen hårt i dörrar o skåp. Man kan också öva sig på att vara en något överbeskyddande hobbylivvakt. Men sånt beteende kan dock även bero på för lite sömn har jag hört. Ett stort problem i vår stressiga och o så actionfyllda vardag.
Hem kom vi också, något salongsberusade o jag var totalt vrålhungrig. Gro sköter sin roll som "feeder" lite dåligt vissa dagar tycker jag.... Men hon bättrade sig idag o jag blev gödd med både godis, chips o pizza, så jag är beredd att förlåta henne.
Vi lyckades idag se två av dom sämsta filmer jag någonsin sett, Home Movie o Dorian Gray. Vill ni slösa bort några timmar av era liv så stirra in i väggen alt. ner i golvet, det kommer att ge mer o är helt gratis.




Puss o hej!






.


Velar.

publicerat i Allmänt;
Åh, vad trött jag blir på mig själv... Va aptrött igår kväll o hade tvätt-tid. Ingen bra kombo. Slutade med att jag glömde hälften av tvätten o kom inte på det förrän 21.30 o då var min tid slut o jag kom inte in i tvättstugan, så nu vet jag inte hur jag ska få tag i den. Får väl ställa mig där nere o knacka som en tok o hoppas att någon hör mig.
Fick fixat det mesta igår, väldigt skönt att ha lite färre saker att tänka på iaf. Ikväll blir det middag hos mamma o Bolko, spännande o se om Ozzy äter upp Bettan :P




.

Necessary Evil.

publicerat i Allmänt;

 

 

 



Inne på tredje koppen kaffe... börjar piggna till ganska bra nu :) Vinglade upp vid halv åtta imorse helt groggy iförd bara täcke o öppnade dörren för gubben som äntligen kom o fixade kaklet! Mycket skönt! O imorgon kommer en målare o ska fixa spacklet. Så lite börjar hända här iaf. Nu hoppas jag att dom kommer o byter ut golven snart också.
 Idag blir det städ o tvätt här för mig, hade ingen ork/lust igår o så har jag tusen tråkiga måstegöraärenden o samtal som måste fixas. Hatar måsten. Har man levt större delen av livet utan måsten o bara gjort det man velat så är det ganska svårt att vänja sig. Jag är väldigt bra på att skjuta upp allt. Men jag är medveten om det. O jag har en flickvän som påminner mig ;)


Nej, nu ska jag inte fastna här!







...

publicerat i Allmänt;




.:Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig:.





.

Pälsboll.

publicerat i Allmänt;

Vaknade sex imorse. Pälsbollen sov, älskling sov. Så jag väckte pälsbollen o drog ut honom på promenad. Det gick sådär.. Han kissade precis utanför dörren, sen gäspade han o la sig ner, så det var bara att gå in igen o invänta vakna med the voice.
Håller på o städar här nu o hade tänkt att han skulle hjälpa mig. Hans uppfattning av att hjälpa till är dock att släpa runt mina rena kläder över hela golvet. Ja, dammet förflyttas ju iaf.











.

Pigg

publicerat i Allmänt;
Stackars min lilla vovva :( Blev ju en tur ut till landet för att hälsa på. Benet hängde o dinglade likadant, men hon va lika glad som vanligt. Det gör det hela lite jobbigare... Hade hon varit slö o trött o inte haft någon livsglädje så hade beslutet kunnat fattats mycket lättare. Ja,ja, inte mycket att göra åt. Det är väldigt skönt att ha Ozzy o lägga mitt hundfokus på nu när jag inte kan lägga det på Sasha. Det blir inte lika tomt. Nu ligger pälsbollen på rygg brevid mig o snarkar. Ser ut som en korsning mellan en björn o en väldigt hårig fladdermus...
Hjärtat är sjuker, så jag har nattat henne men är inte det minsta trött själv. Så det blir nog massa musik o en hundpromenix för mig. Mormor o morfar tyckte iaf att hon var en "jättemysig tjej". Mormor fick "bra vibbar" sa hon :) Givetvis låter jag inte min familj bestämma vem jag är ihop med, men det är så mycket enklare o roligare när dom tycker om varandra.

Imorgon blir det storstädning inför visningen av lägenheten o även städning av min lägenhet när Gro är iväg på uppdrag. Jag räknar givetvis med att Ozzy hjälper mig.

Hur förvirrade är gammla människor igentligen? ca 50% av Gros grannar har under dagen kommit fram o pratat med mig i tron att jag är hon. Nog för att dom då är gammla, men vid vilken ålder börjar hjärnan att stäng ner sina funktioner? Det är ju inte så att vi är direkt lika (till utseendet då :P ).

Jag som har skrutit, skrytit (? Vad heter det?) om att jag fått så bra dygnsrytm. Nu sitter jag här pigg som en lärka o känner mig läskigt kreativ. Jag borde lägga mig ner tills det går över, det brukar fungera :P

Nej, nu ska jag väcka odjuret för en tur. Ozzy då alltså... ;)








April 6, 2010

publicerat i Allmänt;
Sådär, då var man hemma i sverige igen :) Mitt första besök i norge var dock mycket lyckat tycker jag. Fick verkligen koncentrera mig o lyssna för att förstå vad alla sa, så dom första dagarna var jag ganska slut i huvudet, med annat språk, barn, svärföräldrar o hund. Men sista dagen tänkte jag nästan på norska o har tom börjat läsa en norsk bok. Det var då det var dags att åka hem ;)
Det har verkligen varit en avslappnande liten tur, o jag är hemma med ny energi. Det blev ingen skidtur, o det är väl inte jag så jätteledsen för om jag ska vara ärlig :P Vi får ta det nästa gång!

Sitter o tittar på min sovande bejb o är mycket lockad av att killa henne under fötterna som sticker ut utanför täcket.... Ska man våga? :P .... nej... låter nog bli... vill helst inte ha tänderna utslagna.. ;)
Läget med Sasha är detsamma, vi ska ut o hälsa på henne senare. Ska ta med något gott o ge henne, min lilla prinsessa. Nu ska hon bara få äta massa gott den sista tiden.
Jag får ursäkta mitt extremt tafatta blogginlägg med att jag är lite halvbakis o varit uppe sen halv 8 imorse,valp ni vet... Ska bättra mig!!



Puss o hej!!







.