Lite funderingar...

publicerat i Allmänt;

Jag måste vara en bitterfitta en liten stund. Klaga lite... Är så förbannat trött på detta väder! Samma visa ver eviga dag. Öppnar ögonen, är inte vaken men vinglar ut med hundarna. O vad möts man av? En svart jävla himmel.
Man blir ju suicidal för mindre...  Ge mig sol!!!

Ja, ja.. Nu är det slutklagat. I övrigt är allting fint :) Är så sugen på att börja plugga! Är riktigt motiverad, o vet att det kommer gå bra denhär gången :)
Är trött på att bara vara hemmafru (även om jag är en grym sådan ;) ), o vill verkligen uträtta något annat på dagarna.
På fredag morgon bär det av till Malmö. Ska bli fint att träffa Nataniel :) Men jag kommer att ha hemlängtan. Eller snarare Mialängtan. 

 Fjorden var helt okej, men det blir sämre varje år tyvärr.. Svärmor var här, o sista kvällen var riktigt trevlig! Tobbe o Gro kom med o även om det va lite segt i början pga alkoholintaget dagen innan, så kom vi igång ordentligt efter ett tag :P
Tillslut kände jag dock att allt blev lite väl vingligt, så vuxen som jag är fortsatte jag kvällen med Pepsi. :)
1 september är min exlägenhet ute på marknaden, så nästa vecka blir det bara till att flytta så mycket som möjligt. Vi har fått riktigt fin ordning här nu, efter en del slit igår. O det känns bara bättre o bättre i vårat lilla bo o vår lilla familj.

såg Marley & jag som jag trodde var en komedi. Men icke. Klarade inte att se slutet så jag gick ut o bölade i köket medans Mia kom med papper för att torka mina tårar. Det blev jobbigt eftersom Sasha antagligen inte har så långt kvar. Vi får ta vara på den sista tiden tillsammans, o jag måste ta det svåra beslutet i rätt tid, o inte vara självisk för att jag vill ha kvar min bebis. Hennes cancer har kommit tillbaka. Hon har små knölar i ansiktet o på halsen. Hon blir stelare o stelare när hon ska gå upp för trapporna, o hon sover för det mesta.
Det kommer att bli ett av dom svåraste beslut jag tagit. Som tur är har jag min Mia som hjälper mig o stöttar mig.







Min fina tanta <3




Bäst att hålla hårt i flaskan så att ingen snor den...


Solen tittade faktiskt fram en dag, så lillkillen fick låna mina brillor.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av modern:

Ja filme Marley och jag är ingen "skrattfilm" inte. Hoppas ni får trevligt i Malmö

2:a kommentar, skriven , av Johanna:

Åh vad tråkigt att höra om Sascha!! Vet ju hur det är, Spike blev bara 5,5 år innan jag fick ta det tuffaste beslut man är tvungen att ta som hundägare. Men det är ändå det bästa man kan göra, dom är ju helt beroende av oss och det finaste man kan ge dom är ju ett värdigt avslut också när det väl är dags.

Ha det så bra, kram.

3:e kommentar, skriven , av rebecca:

:( jag veeet! den är hemsk! jag hade ju läst boken innan så jag visste iaf vad jag gav mig in på..

stackars sashis, (med risk för att låta som farmor) Åren går jääävligt snabbt. helt sjukt. Jag förstår precis vad du menar man FÅR INTE vara egoistisk när det gäller sådanna beslut, men det är nog svårt att låta bli..

Älskade Sasha!

Kommentera inlägget här :